19 Февруари, 2013 15:08 2 056 0

Мистериозна банда открива метъл феста Fight for March

  • метъл-
  • фестивал-
  • fight for march

Тазгодишното издание на фестивала за съвременен метъл Fight for March, който вече четвърта поредна година събира на една сцена най-свежите попълнения на родния ъндърграунд, ще се състои на 3 март (неделя) в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5.

Тази сцена напоследък се превърна в домакин на някои от най-важните и значими музикални събития в България. Предприемайки подобна стъпка, организаторите на Fight 4 March заявяват заслуженото си място сред  тях. Входът, както всяка година, е повече от символичен – 7 лв., като в него се включват welcome drink и специално изработена в домашни условия мартеница – от приятели за приятели.

Throat Fisting е една от бандите, допринесли най-много за развитието на феста със своите три поредни участия, а сега им предстои четвърто. Melekh през първите две години също помогнаха изключително много за популяризирането на събитието.

Но всъщност всяка от групите, изявявали се на фестивала, е важна и е оставила след себе си позитивни емоции. Нещо много ценно, имайки предвид факта, че абсолютно всички, които са участвали и участват – от организацията за репетициите, през транспорта на собствената техника със собствените си коли, до самия концерт го правят само и единствено с идеята Fight 4 March да се случи: всичко е наистина от приятели за приятели, без каквато и да е комерсиална умисъл.

И за да се добавят нотка или даже няколко такта мистериозност, организаторите на Fight 4 March Vol. 4 издават, че този път фестът ще бъде открит от тайнствена група, подготвила няколко авторски инструментала, които ще покаже за първи път пред публика.

Ето и програмата на еднодневното събитие:

OPENING ACT: SECRET GUESTS BAND

NEVER PREY
facebook.com/NeverPrey

TWIST
facebook.com/twistbg

CORECOM
facebook.com/cor3com

OPHAN
facebook.com/ophan.official

THIS BURNING DAY
facebook.com/ThisBurningDay

THROAT FISTING
facebook.com/throatfisting

LAST REMAINS
facebook.com/lastremains

OVERDAWN
facebook.com/overdawn.band

Концертът започва в 18 ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА