Last news in Fakti

22 Юли, 2021 07:00 10 458 1

Вашият хороскоп за днес, 22.07.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Късметът е с Телците днес

Вашият хороскоп за днес, 22.07.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Нещата ще се стекат във ваша полза още от сутринта. Може да получите няколко добри новини във връзка с финансовото ви състояние. Разчитайте на приятелите си, няма да ви подведат. А пък вие не се колебайте прекалено, а действайте.

Телец

Може да ви се наложи да заминете за някъде, но това би ви донесло предимно приятни емоции. Късметът е с вас. Днес е уязвимо най-вече гърлото, така че не прекалявайте със студените напитки и ограничете бирата.

Близнаци

Отношенията с приятели, тяхната подкрепа и разбиране може да внесат решаващ елемент в развитието на ситуацията. Опитайте се през този ден да се държите мирно и тихо, без да налагате мнението си за каквото и да било.

Рак

Днес е подходящ ден да въплътите идеите и проектите, които имате. Няма да минете без чужда помощ, затова бъдете отворени за сътрудничество. Личните ви отношения ще станат доста сериозни, опитайте се да го проумеете.

Лъв

Някой от близките ви няма да ви позволи да спите до късно. Не му се сърдете, ставайки рано, ще имате повече време за себе си, а и да си припомните на кого какво сте обещали. Днес се вслушвайте повече във вътрешния си глас и няма да сгрешите. Най-важното обаче е да не нервничите, не е във ваша полза.

Дева

Ненужната упоритост може да ви доведе до сериозни загуби, бъдете по-отстъпчиви и проявете гъвкавост по финансовите въпроси. Бъдете готови за изненади от всякакъв характер.

Везни

Време е да се замислите за отпуска, пък била тя и кратка. Доста сте се преуморили и малко отдих не ви е излишен. Особено след ден като днешния, в който ще се скъсат да ви търсят по какви ли не въпроси, ще разберете, че и вие като всеки човек имате нужда от глътка свеж въздух. Ако не ви се отдава, поне сменете обстановката.

Скорпион

Цял ден ще ви тормозят неудачи в работата, но внезапен прилив на сили ще ви помогне да се справите като Супермен. Сънят, който сте сънували снощи може да се превърне в реалност. Не се запасявайте с нищо, бъдете волни и свободни.

Стрелец

Трудно ще се адаптирате към изискванията днес. Ще ви е нужно повече спокойствие. Днес е добър момент да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите продукти, но не пропускайте да се забавлявате.

Козирог

Днес ще се чувствате толкова живи и готови за всякакви забавления. Ще имате достатъчно енергия за всичко, което си помислите, само не я пропилявайте напразно. Следвайте щастливата си звезда.

Водолей

Интересен аксесоар към тоалета ще акцентира върху вашата уникалност. Проблемите в работата може би произтичат от близки вам хора., но не позволявайте това да разстрои отношенията ви. Сутринта не е най-подходящото време за активни действия. Май се нуждаете от доста сериозна настройка, за да заработите добре.

Риби

Ще се наложи да влезете в крак с ежедневните проблеми. По-голяма част от отговорностите ще са на ваш гръб, така че бъдете готови да ги понесете. Не се вбесявайте от някои дребни шегички, в реда на нещата са.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕВРО НЮЗ

    0 1 Отговор
    Абе тая рубрика не я ли води Професор Витанов...????