Last news in Fakti

27 Юли, 2021 14:56 6 959 18

Известните дами, които сгафиха жестоко с Фотошопа (СНИМКИ)

  • клои кардашиян-
  • фотошоп-
  • обработват-
  • снимки-
  • гаф

В стремежа си да изглеждат възможно най-съвършено, тези дами постигнаха обратния ефект - гафовете им ги издадоха

Мнозина известни хубавици не само имат дълги и стройни крака, но и използват фотошоп, за да ги удължават нереално, а резултатът е повече от бутафорен. Едно „малко нещо“ обаче ги издава. Удължаването на краката с различни програми за обработка в крайна сметка води и до абсурдно уголемени стъпала.

Потребителите в мрежата се шегуват с известните красавици, а една от последните прекалили с обработката е 42-годишната сръбска певица Ана Николич. Наскоро тя е свалила няколко десетки килограма и оттогава непрекъснато набляга върху показването на слабата си фигура.

Но тя като че ли не е доволна от краката си, които допълнително е "изгладила" с компютъра. Коментиращите в мрежата обаче ѝ обръщат внимание, че стъпалата ѝ така изглеждат сякаш са 45 номер.

Кралицата на фотошопа и естетичните корекции Сорая Вучелич, която е на 34 години, удължава краката си от доста време, а заедно с тях и стъпалата си.



37-годишната сестра от клана Кардашиян - Клои Кардашиян също открай време се заиграва сериозно с обработката на кадрите си, заради което е и под постоянен обстрел от страна на феновете си да престане, защото изглежда добре и без всички намеси на фотошопа.

Певицата Северина Кожич (49 години) пък остана без ток на обувката на една от "изгладените" фотографии.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    34 2 Отговор
    Фолкажийките без фотошоп не се пускат в нета хихи

    Коментиран от #2, #17

  • 2 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    2 39 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    това е абсолютно НЕВЯРНО господине поп фолк певиците са най красивите жени исобщо не случайно народа казва красива като поп фолк певица за някоя хубава жена

    Коментиран от #6, #7, #8, #9, #15

  • 3 500 кг великан

    3 1 Отговор
    Е била тази.!
  • 4 Хахаха..Кви дами бе?!

    6 7 Отговор
    Дамите са на Запад от нас.Ако наречеш някоя балканска кофа "дама значи си в абстиненция..

    Коментиран от #5

  • 5 на баба ти х-то

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "Хахаха..Кви дами бе?!":

    На Острова не са кофи, а бидони. А ти си папагал!
  • 6 Анти чалга

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Как да не е . Вярно е чалгарките си обработват яко снимките преди да ги пуснат в мрежата .И кой народ казватоваковто сте цитирал чалгарския от чалгария .
  • 7 Село Казанлък

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Изобщо не исобщо. Гледай какво пишеш . Стига така вредиш на хубавия град . Поне си поглеждай какво си писал и поправяй . А това за чалгарките само вие го казвате . И е вярно за фото шопа, всички чалгопитечки си обработват снимките .
  • 8 💨💨💨💨

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Видяли по горе в статията . Разни сръбски певици и моделки си обработват снимките . А той не вярва . И до сега не съм чувал някой да казва хубава като чалгарка . Само вие го пишете . Значи само вие го казвате . И чалгарките не са еталон за красота .

    Коментиран от #11

  • 9 😈😈😈😈

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    А стига с тези чалгарки само това ти в главата . Нещо друго няма ли там . Артистка ,модел , спортистка , водеща . Само тези ги използвате за сравнение .
  • 10 ГОСТ

    9 2 Отговор
    КИФЛИ АКО ГИ ВИДИШ НА ЖИВО ЩЕ БЯГАШ БЕЗ ДА ПОГЛЕЖДАШ НАЗАД.
  • 11 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    2 13 Отговор

    До коментар #8 от "💨💨💨💨":

    ами поп фолк певиците са еталон за красота господине те са прекалено КРАСИВИ всички знаят че ас съм страхотен РОМАНТИК и много обичам жена си но когато гледам някой поп фолк клип и певицата е по така облечена си претставям някои неща дето не трябва да си ги мисля но те са толкова красиви

    Коментиран от #12, #13, #14

  • 12 💨💨💨💨

    12 0 Отговор

    До коментар #11 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Какъв еталон за тези чалгопитечки. Еталон за простотия и елементарно държание . Просташки клипове и текст кукленска визия пълни със силикон гърди а в главата нищо .Само вие ги харесвате в този форум с новини . Все те чакам да пишеш по друга тема , но май никога няма да се случи .
  • 13 💨💨💨💨

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    P.S Защо само на мен си отговорил . Защо не и на другите който са те коментирали .За стане се мъчиш отговаряш на всички в един коментар .
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Това не го казва народа, а го казват орките от махлата.
  • 16 Велизар

    6 0 Отговор
    Вчера вечер цялата компания видяхме на живо в популярен ресторант в Сл. Бряг Теди Александрова. Избухнаха спорове дали е тя или не. На живо изглежда като булдозер Нищо общо с клиповете и снимките. Пълни фейкаджийки са в чалгата. Как човек може да си мисли че с тези заблуди става по значим за феновете ...Да си с визия на шопар а да се представяш за лебед. Та това е раздвояване на личността. Жалко е.Болна работа.

    Коментиран от #18

  • 17 Доан

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    И бившата ми дето си ляга с един политик сега и тя голямо гласене за една снимка грим, прически пози Фотошоп и накрая се чудиш кой е б е ш
  • 18 Канчев

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Велизар":

    И аз видях Натали Трифонова и по същия начин се чудих тя ли е или не. Един нос като кълвач беше без грим като махна очилата направо се изплаших. Разбрах ме е тя по джипа на бензиностанцията, в който се качи. Пълен потрес