Last news in Fakti

9 Септември, 2021 11:35 6 760 10

Галя Щърбева се завръща в Нова телевизия

  • галя щърбева-
  • журналистка-
  • нова телевизия-
  • водеща

Журналистката подновява документалната си поредица "Да хванеш гората"

Добре познатата от екрана журналистка Галя Щърбева се завръща в ефира на Нова телевизия.

Слуховете я пращаха в БТВ, но в крайна сметка тя се завръща в медията, откъдето бе съкратена преди две години.

Тя е поредното лице на телевизията, което отново ще бъде на екран в медията наред с нейната приятелка Лора Крумова, водещата на "Събуди се" Марина Цекова и Мира Иванова.

Щърбева подновява документалната си поредица "Да хванеш гората“ на 12 септември в ефира на NOVA. Предаването с главни герои българи и чужденци, избрали да напуснат градския живот и да преоткрият българското село, ще се излъчва всяка неделя от 16:00 часа. Авторският формат ще разказва всяка седмица вдъхновяващи истории за решението да се загърби напрегнатият градски живот и да се намери нов път към щастието.

Зрителите ще видят модерни хора със съвременни професии – IT специалисти, банкери, графични дизайнери и др., които се отказват от удобствата на големия град, за да скочат в неизвестното и да инвестират средства и усилия в напълно различни дейности като земеделие, селски туризъм, животновъдство и други още по-нестандартни начинания.

Галя Щърбева ще запознае зрителите с хора, които отглеждат децата си далеч от градския шум, за да върнат усещането си за качествен живот, близо до природата.

"Радвам се, че Галя Щърбева отново е част от най-силния журналистически екип. Сигурен съм, че с богатия си телевизионен опит и умението да разказва увлекателно човешки истории, зрителският интерес към авторското ѝ предаване ще бъде голям. Чрез героите на предаването ще дадем възможност и на телевизионната аудитория за глътка чист въздух в неделя следобед“ - коментира Илия Дафов, главен продуцент "Новини и актуални предавания“ в Нова.

"Да хванеш гората“ първоначално стартира като рубрика в уикенд формата "Събуди се“ през 2017 година. Щастлива съм, че през новия телевизионен сезон на NOVA този проект ще се развие като отделно предаване, защото историите в него заслужават да се чуят и видят днес. Предполагам всеки от нас в някакъв момент си е помислял дали да не "хване гората“ – каза Галя Щърбева.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    11 12 Отговор
    А кога Нова ще върнат на екран най-гледаното и значимо за обществото предаване "Господари на ефира"?

    Коментиран от #2, #4, #10

  • 2 честен ционист

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Когато Баце вземе властта, за сега не трябва да му се прави реклама.
  • 3 оспри

    4 3 Отговор
    Да хващаме пътя към гората и да се нащърбим.
  • 4 БЪЛГАРИН

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    СЛЕД ГАЛЯ СЕ ВРЪЩА И БОКО(ТОЙ ПО ВСИЧКИТЕ ТВ) И господарите с НЕГО
  • 5 Хмммм

    10 5 Отговор
    Тази е за едни други предавания за възрастни.
  • 6 Въй

    1 5 Отговор
    Стенд ъп енд гоу ту файт! Ин ди арми нау.
  • 7 въпросче

    7 6 Отговор
    Защо няма снимки на тази хубава жена по бански костюм? Какво чакате още? Показвате ни разни грозници,а на Галя снимки не сте публикували. Защо?
  • 8 Обичам MILF-ки

    6 4 Отговор
    Много готино МИЛФче е тази сладурана!
  • 9 Не могат на, друго място

    2 6 Отговор
    Да бъдат,, некадърните,,....!
  • 10 Мармалад

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Господарите беше хубаво като правеха скечове .Ако почнат пак с поръчките за фирми и срещу хора по добре не Винаги ще има съмнение за истината .Аз лично не им вярвам.Маскирания певец и капките са добри.Но това идва в повече.По всички телевизии все това показват кой крив и прав.Искам да не гледам поне малко от тези проблеми