18 Октомври, 2021 07:00 6 512 1

Вашият хороскоп за днес, 18.10.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Подходящ ден за промени в дома и на работното място за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 18.10.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще сте много енергични и, разбира се, – изпълнени с добри намерения. Хубаво е да вложите силите си в нещо, което наистина струва, за да не се почувствате после виновни, че не сте успели да свършите нещо полезно. Отношенията ви с противоположния пол са наистина вълнуващи.

Телец

Няма да е от лесните дни. Желанието ви да сложите нещата в ред само ще изнервя околните, но в крайна сметка ще успеете. Не пренебрегвайте детайлите и обичайните си задължения.

Близнаци

Може да бъде доста приятен и ведър ден, стига да не затъвате в мрачни мисли. Обръщайте внимание на хубавите неща от живота (това поне го можете по-добре от всеки друг). И задължително споделете радостта си с приятели.

Рак

За вас нещата са поставени в напълно материални измерения, колкото и да е прозаично. Ще се наложи да направите някои сметки, но пък ако отделите време за попълване на есенния си гардероб, няма да съжалявате.

Лъв

Ще продължавате да се занимавате с обсъждането на тривиални въпроси. Не давайте напразни обещания, залагайте само на сигурно. Проявете повече здрав разум и не бъдете безразсъдно разточителни. Нуждаете се от промяна.

Дева

Ще ви се иска да избягате от всякакви ограничения и отговорности, които сте поели. А най-добрият начин да го направите е да кажете - поемам отговорност и просто да продължите напред.

Везни

И днес съдбата е благосклонна към вас. Може те да споделите опита който сте натрупали в една или друга посока. А най-важното е да не се цепите от колектива.

Скорпион

Ще се наложи да преодолеете някои свои вътрешни прегради, но пък това би ви помогнало да научите повече за самите себе си. В никакъв случай не мързелувайте, защото няма да се почувствате по-добре.

Стрелец

Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо само, за да се харесате на някой друг. Имате много неща за казване, но внимавайте как точно ще го направите.

Козирог

Нямате търпение да приключи този работен ден, за да се почувствате свободни и неангажирани. Но денят сякаш тече убийствено бавно, това е вашият урок по търпение. Вечерта, обаче ще успеете да направите нещата така, че всички да се чувстват доволни.

Водолей

Изпъстрен с най-разнообразни преживявания ще е днешният ден. Всичко закостеняло и консервативно силно ще ви изнервя, а опитите ви да промените нещата само ще ударят на камък, но пък ще имате достатъчно сила да понесете истината. Хубав ден за срещи с приятели.

Риби

Подходящ ден за промени в дома и на работното място. Помолете колегите си за помощ. Не пренебрегвайте постоянните си задължения покрай новите неща, които искате да свършите. Старанието ви няма да остане незабелязано от началниците.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец👿

    1 1 Отговор
    Благодаря, г-це Маринова! Тежка седмица ни очаква, важни задачи трябва да се свършат в кратки срокове, имам чувство на безпокойствие, но няма да се предаваме я 😉