30 Март, 2013 13:41 7 563 2

И Стивън Сегал разкри руската си връзка

  • стивън сегал-
  • жерар депардийо-
  • русия

Известният актьор Стивън Сегал, за когото прессекретарят на Путин Дмитрий Песков твърди, че е отдавнашен приятел и редовно се среща с руския държавен глава, заяви, че се възхищава от начина, по който президентът е успал да подобри жизнения стандарт в Русия, където доскоро нямало „нито пари, нито какво да се яде“, съобщи Newsru.

„Аз имам руска кръв – баба ми е от Владивосток – разкри холивудският екшънгерой. - Имам корени и в Санкт Петербург, а някои от предците ми са родени в Украйна, която смятам за част от Русия. Тя наистина някога е била част от Русия, нима не е така?!“.

Актьорът, подобно на колегата си Жерар Депардийо, почти се обясни в любов на Путин, който имал голям принос за развитието на спорта и в частност на бойните изкуства в страната. „Възхищавам му се и като на човек, и като на велик държавен лидер“, изцепи се Сегал.

Според ексцентричния артист, Владимир Путин поел управлението, когато страната била в катастрофално положение и я превърнал във водеща икономика, в която практически няма безработица. „Руснаците са процъфтяваща нация. Хората тук живеят наистина добре и това е заслуга на Путин“, заяви Стивън Сегал в интервю за местна телевизия. На Запад критикуват руския лидер, защото отказва да играе по чужди правила, каза още той.

Сегал също така сензационно потвърди, че е готов да изпълни молбата на вицепремиера Дмитрий Рогозин и да съдейства да се създадат условия за търговия с оръжие между Русия и САЩ: „И в двете страни има мощни производители на оръжие и те трябва да си взаимодействат. Надявам се, че ще мога да бъда полезен по този въпрос“, сподели звездата, известна с приноса си от 100 000 долара за демонтиране на „високорискови“ ракети в рамките на кампанията за ограничаване на ядреното оръжие.

Освен това прочутият актьор бил планирал разговор с Никита Михалков за продуциране на съвместен руско-американски филмов проект, който щял да бъде „страхотен“.

Сегал защити и неотдавнашния жест на французина Депардийо, заявявайки, че никой в САЩ не говори лошо за него, и се изказа нецензурно за френското правителство заради намерението му да въведе 75%-ен данък, на какъвто никой не би издържал. „Не познавам този момък Жерар, но мисля, че с него постъпиха нечестно. Явно там не го обичат и кампанията срещу него беше просто предлог, за да го накарат да си отиде“, заключи американският актьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Георги

    1 2 Отговор
    Стивън П...л да отиде малко да поработи в някой Совхоз за 250 рубли,че тогава да го питам какво е мнението му за Путин.

    Коментиран от #2

  • 2 буден

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "бай Георги":

    Къде в Русия има совхози, бе неграмотник?!