Last news in Fakti

15 Декември, 2021 16:15 18 165 18

Мария Илиева с гневен коментар срещу Милица Гладнишка (СНИМКА)

  • мария илиева-
  • милица гладнишка-
  • скандал-
  • гласът на българия

Реакцията на Мария не закъсня и отвърна подобаващо на актрисата

Светските среди се разтресоха от мощен скандал между актрисата Милица Гладнишка и поп певицата Мария Илиева. А напрежението между двете ескалира и стигна неприятни висоти.

След участието на Мария Илиева в "Гласът на България" Милица Гладнишка я нападна с много остри думи, пише Шоу Блиц. Обиди я по жесток начин, а реакцията на Мария не закъсня и отвърна подобаващо на актрисата, наричайки я злобна.

Ето какво пише Мария Илиева в своя профил във "Фейсбук" по повод нападките, че по време на участието си в "Гласът на България" е гледала да изпъкне тя, с което е убила шанса на Борис за финал в шоуто:

"В неделя имах удоволствието да пея заедно с Борис Христов на финала на "Гласът на България". Още при първата ни среща се харесахме и вложихме много труд за подготовката на този дует. Борис е уникален и се справи страхотно, въпреки че да пееш на финал на музикален формат, в който цяла България е вперила очи, когато победата е на една ръка разстояние, е много трудна задача за всеки участник.

Тази година „Гласът на България“ беше на особено високо ниво и даде шанс на изключително талантливи хора. Всеки спечели своя ревностна публика, която го подкрепяше. Естествено, финалът се превърна в арена на най-разгорещените и полярни страсти, защото въпреки, че претендентите бяха равностойни, победител може да стане само един от тях. За мен беше чест да подкрепя Борис в тази благородна битка, в която всъщност губещи няма.

Някои от почитателите му обаче останаха разочаровани и това очаквано роди негативни коментари дори срещу мен. Някой винаги трябва да е виновен. Това е нормално, част от играта, свикнали сме. Един несправедливо злостен коментар относно професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни гилдия. Начинът, по който съм пяла с това мило момче, което на репетициите успя да разплаче Иван Лечев с изпълнението си, бил „грозна постъпка“, защото едва ли не го провалил.

Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея така.

Повечето ми колеги са впечатляващи музиканти с личен почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, подкрепяме се и си помагаме, с разбиране за трудния контекст, в който творим и се опитваме да реализираме страстта си към музиката. Затова примерът с отприщената злоба на Милица е повече от тъжен.

Скоро прочетох една прекрасна история – в малък италиански град кметът забранил хейта в Интернет с декрет. Нарушителите бивали наказвани с четене на книги и посещения на театрални постановки. Колко хубаво!

Нямам друго какво да кажа, освен да отправя едно хубаво пожелание към всички за приближаващите празници – бъдете здрави, ценете труда, таланта, професионализма и чистите намерения, четете книги, ходете на театър, отглеждайте си добрина. На нашата мъничка територия има толкова прекрасни и талантливи хора", обяснява се Мария.

Много нейни колеги я поздравиха за смелостта да излезе публично и да отвърне на несправедлив хейтърски коментар от една актриса. Прави впечатление, че сред привържениците на Мария е Ненчо Балабанов, който е много близък приятел с Милица. Тв водещата от "Търси се" Нели Хаджийска също застана зад гърба на Илиева, а с положителни коментари се включиха още Мариана Попова, Светла Караджова, Невена Пейкова, Еми Стамболова и т.н


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жои

    46 8 Отговор
    тия некой познава ли ги кои са?
  • 2 Тъй

    41 3 Отговор
    Мара Междуречка и Вилица Гладнишка
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Грульо

    73 4 Отговор
    Таз защо се гневи. Преди малко изслушах песнета и наистина докато не пееше, песента беше по-хубава. :D
  • 5 Мераклийче

    13 2 Отговор
    Защо не си спретнат една тройна коалиция по шведски модел и ще се разберат най-добре, пък ние ще се радваме на видеото от това сдобряване.
  • 6 от мен

    62 4 Отговор
    Мария Илиева пя отлично , но наистина захлупи Борис. След края на изпълнението самият Борис реагира с излъчването си .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Едисон Европов Кирилов

    20 2 Отговор
    Аз съм много добър поп певец понякога пея кавъри на Майкъл Болтън. Преди две вечери ме наеха на рожден ден да пея и всички бяха много доволни. Написах една песен която е голям хит и звучи така - "Не заспивай когато гледаме Досиетата Х не заспивай Мълдър и Скъли са двама".
  • 9 гост

    21 2 Отговор
    Няма лоша реклама ! Обаче....времето минава.....?
  • 10 Rock

    59 4 Отговор
    ,,Безкрайна любов,, все пак е песен за любов- Мария я изпя грубо сякаш любовта си е отишла - никаква нежност. Най- дразнещото е , че на места в изпяването вкарваше свои импровизации и препяваше. Не е нужно такова напъване и викане...
  • 11 Крис51

    61 1 Отговор
    Съжалявам, принципно харесвам Мария Илиева като певица, но в конкретния случай на мен също ми се стори, че се престара във височините и успя да затъмни прекрасния за мен глас на Борис Христов, който поне трябваше да стигне до финалната двойка. За разлика от нея Деси Добрева остави бъдещата победителка във формата да разгърне гласовите си данни. Не вярвам Мария Илиева да го е направила нарочно, но така се получи, за жалост. Поне такова впечатление остави у мен, а очевидно и у доста други хора.
  • 12 Току що

    58 2 Отговор
    Изгледах клипа, и съм напълно съгласен с критиките ! Освен това, тя не пя твърде прецизно, а просто налагащо се, при това на моменти с някои ориенталски извивки, които изобщо не ми харесаха ! Момчето започна много добре, но тя се намеси доста грубичко, разваляйки тази толкова красива и нежна песен - на един от най-добрите дуети на всички времена ! ДУЕТ, момиче, научи се да пееш в дует, а не да правиш, сякаш другият просто ти държи бек-вокал !
  • 13 Получила се е

    36 2 Отговор
    "Нежна" песен за... френска любов, но в балкански стил ! Язък за момчето, че има талант и глас !
  • 14 Фидел

    38 3 Отговор
    Съгласен с Милица !!!! Уважение и респект към Мария Илиева !!!! Явно е от хормоните скоро роди, но наистина Мария Илиева се държеше така все едно за нея ще гласуват , а не за момчето ! Той беше чудесен през целият сезон ! Моето скромно мнение !
  • 15 Фидел

    27 4 Отговор
    Съгласен с Милица !!!! Уважение и респект към Мария Илиева !!!! Явно е от хормоните скоро роди, но наистина Мария Илиева се държеше така все едно за нея ще гласуват , а не за момчето ! Той беше чудесен през целият сезон ! Моето скромно мнение !
  • 16 Готин

    5 1 Отговор
    "Двете фукли". Пардон! Двете друсли.
  • 17 Немо

    22 2 Отговор
    Очевидно Мария не е чувала как се пее втори глас при дуети. В повечето подобни формати, които съм гледал, известния певец просто припява, така да се каже и оставя водещия вокал да е на състезателя. Тук Мария реши да надвика момчето и в резултат почти го заглуши. Критиката към нея може да е малко остра, но е справедлива
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.