Last news in Fakti

30 Декември, 2021 07:00 9 884 0

Вашият хороскоп за днес, 30.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста нервни ще са днес Рибите

Вашият хороскоп за днес, 30.12.2021 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Има неща, които просто трябва да приемете, и не се правете на ни лук яли, ни лук мирисали. Следвайте позицията си, не оставяйте да Ви манипулират.

Телец

Контактите ще са от съществено значение за Вас днес. И спрете да се притеснявате за щуротии, Вие обикновено сте толкова самоуверени и сигурни.

Близнаци

Днес ще сте просто в еуфория покрай идващата Нова година, направо неузнаваеми. Ще имате страхотни хрумвания. Дано убедите и околните, че е така.

Рак

До обяд ще сте доста активни и готови да помогнете, но след обед няма да ви се иска никой да ви занимава със сериозни неща. Време за мечти.

Лъв

Малко неща ще зависят от Вас, но пък всичко ще става както сте искали. Не е нужно винаги всичко да контролирате,не мислите ли?

Дева

Толкова много неща сте решили да свършите днес,но гледайте да не прекарате деня си предимно в приказки.Говоренето Ви идва в повече.

Везни

Добър край на годината. Ще сте доста сръчни и с малко повече изобретателност ще успеете да подготвите интересни неща за новогодишната нощ.

Скорпион

Сутринта ще имате смели очаквания,но след обяд ще трябва да се справите с реалността.Ден по-скоро за размисъл и равносметка,не за парти.

Стрелец

Един приятен ден, с предпразнично настроение и много приятелски обаждания. Прегледайте за последен път организацията около празника.

Козирог

Не вдигайте много шум за нищо, а направете онова,което сте започнали. Сътрудничеството с околните ще е ключово днес. Установете го.

Водолей

Приключването на годината е време за равносметка. Само не пречете на останалите да правят, каквото са наумили, с безбройни съвети и натяквания.

Риби

Доста нервни сте. Дали заради отиващата си година или по други причини си е Ваш проблем, но не го правете такъв и за всички около Вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА