Last news in Fakti

6 Януари, 2022 07:00 7 991 0

Вашият хороскоп за днес, 06.01.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един чудесен ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 06.01.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е Богоявление, внимавайте в колко студени води ще се окъпете. Дай, Боже да сте по-здрави и да не се боите от студа. Ще успеете да се срещнете с много хора и ще научите толкова неща, че чак ще ви размътят главата. Въобще днес ще можете да свършите доста работи.

Телец

Доста енергични ще сте днес, но бъдете внимателни, че може сами да си докарате неприятности. Не бързайте, особено ако работите с електричество. Добре, че късметът е с вас, белите ще са поправими.

Близнаци

Днес ще се чувствате доста енергични, но ще сте планирали толкова неща, които не бихте могли да свършите и за цяла седмица. Защо просто не се поразходите някъде на чист въздух, макар и за малко.

Рак

Ден, в който мечтите ви може да се сбъднат, а това ще ви направи изключително горди. Днес е препоръчително да се срещнете с приятели, ще се заредите с добро настроение за цялата година.

Лъв

Твърде високи цели сте си поставили, но то пък за дребните не си струва да влагате толкова усилия. Не забравяйте към какво се стремите и целия труд, който влагате няма да ви тежи.

Дева

Един чудесен ден за Вас, особено за творчески занимания. Добре е да се поразходите на въздух и да дадете простор на въображението си. Не пропускайте забавленията, ще Ви харесат. А работата - може да почака малко.

Везни

Желанията ви ще изпреварват малко действията ви, но пък вдъхновявайки другите, ще постигнете желаното. Не спирайте да се борите за идеалите си.

Скорпион

Днес ще ви се предостави възможността с апломб да заявите "Аз нали Ви казах". Наистина ще се почувствате удовлетворени, но май е по-добре да прежалите този радостен миг в името на мирното съвместно съществуване.

Стрелец

Не забравяйте, че редът не е нищо друго освен подреден хаос. Ако домът ви е стабилен, а не е от картон, днес вятърът на промяната няма да повлияе нито на жилището, нито на неговите обитатели.

Козирог

Днес дори и най-невинното забавление за вас може да се превърне в истинско бедствие. Ако не можете да се откажете от удоволствието да се забавлявате, то поне се постарайте да вземете предпазни мерки.

Водолей

От това с какви хора сте се събрали днес и какви неща обсъждате зависи съдбата ви през цялата следваща седмица. Така че избирайте си внимателно компанията.

Риби

Интересен ден, сякаш ще плувате в нещата, ще усещате всичко, което се случва или ще се случи. Сигурно и гости ще ви споходят, новини ще научите. И както е тръгнало, може и някоя циганка, гадаеща бъдещето да срещнете. Важното е да приемате нещата като на игра и просто да се включите. Знаете, че ще стане най-доброто.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА