Last news in Fakti

7 Януари, 2022 07:00 11 786 0

Вашият хороскоп за днес, 07.01.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко по-напрегнат ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 07.01.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ивановден е, а за Вас светът е малко странен, далечен, несигурен. Явно много дълги са се оказали празниците. Днес е нужно повече да поглеждате навътре, да притихнете, да потърсите вътрешната си мъдрост... ако Ви стигне търпението дотам.

Телец

Един лек и приятен ден. Споделете Ивановден с приятели. Определено имате поводи да празнувате днес, да празнувате живота. Лятото бавно се приближава и това, ако не е повод за празник. Откривайте шегата в нещата около Вас, откъснете се от мрачните мисли.

Близнаци

Ден тъкмо като за Вас - време за работа с думите, но днес трябва да сте много внимателни, защото всяка Ваша дума може да поникне в множество действия. Споделяйте знанието си с приятели, обсъждайте, но имайте едно наум, че днес всяка дума оживява, защото е Ивановден.

Рак

Днес е добре да овладеете инстинкта си да поучавате другите. Дайте им право да направят собствените си грешки, да научат сами уроците си. А Вашият е да им дадете пространство за изява.

Лъв

Малко по-напрегнат ден, но така става като се опитвате да свършите много неща едновременно. Правете каквото трябва, пък да стане най-доброто. С вяра в себе си всичко можете да постигнете.

Дева

Хубав ден за сравняване на различни идеи и мнения. Днес ще сте в състояние да прецените нещата от всички гледни точки и да вземете най-доброто решение. Използвайте го по предназначение.

Везни

Околните Ви възприемат в по-добра светлина, отколкото Вие самите. Май е време да се отърсите от страховете и притесненията си, те са онова, което ви ограничава. И вярвайте повече в себе си.

Скорпион

От един празник преминавате в друг. Днес е нещо като национален празник, дано нямате твърде много работа, защото няма да сте твърде работно настроени. Но май задълженията ви са повече отколкото ви се иска.

Стрелец

Да се чуди човек къде генерирате толкова много оптимизъм и вяра в доброто. Сякаш във вас има един малък реактор, който запалва искрите у другите. Не му позволявайте да спре.

Козирог

Един ден, в който да помислите над въпроса как комуникирате с другите. Какво премълчавате и защо. Независимо от всички постижения и резултати, връзката и общуването с околните, ще има най-голямо значение.

Водолей

Време е да направите сметка на финансите, с които разполагате в началото на годината. Не се притеснявайте, ще се появи нова възможност, която ще е доста добра за Вас. Използвайте днешния ден, за да поздравите онези, които сте забравили досега.

Риби

Емоциите са нужни, те са барометър за случващото се отвътре навън и обратното. Но те не бива да са основният Ви начин за вземане на решения, най-малкото, защото са твърде непостоянни.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА