Last news in Fakti

9 Март, 2022 07:00 10 437 1

Вашият хороскоп за днес, 09.03.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Този ден предлага труден урок за Овните

Вашият хороскоп за днес, 09.03.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Опитайте да видите гредата в собственото си око преди да търсите грешките на другите. Този ден ви преподава един доста труден урок по търпимост и приемане към самите себе си.

Телец

Какви са вашите способи да убедите околните в своята правота? Мълчите и се сърдите или просто оставете нещата на собствен ход или пък правите нещо друго? И доколко всъщност ви е важно да сте прави? Едни такива въпроси е важно да си зададете, защото днес може би ще успеете да си отговорите.

Близнаци

Ден за развиване на самодисциплина и самоусъвършенстване. Поемете отговорност за действията и бездействието си. И не се разсейвайте с всякакви незначителни подробности.

Рак

Не бързайте повече, отколкото е необходимо, че може да пропуснете нещо. Най-леко ще ви е на душата, ако отделите време за любимите си занимания и хора, а освен това ще сте с усещането за един ползотворен ден.

Лъв

Днес се представяте в цялото си великолепие. Е, възможно е да драматизирате малко повече, отколкото е нужно, но това е част от чара ви. Може би ще ви се иска да си купите нещо по-специално. Хубаво е да включите и критическото си мислене в този процес.

Дева

Животът може да е твърде сложен в своето многообразие. Отсейте важното от дреболиите и успокойте душата си. Невъзможно е да обхванете всички подробности, така че защо просто не се радвате на наличното.

Везни

Основните ви действия ще са насочени към стабилизиране и преподреждане на финансовите въпроси. Същевременно ще сте твърде чувствителни към всички промени около вас и лесно ще се обиждате и тръгвате в грешна посока. Бъдете справедливи, не отсъждайте по непотвърдени данни.

Скорпион

Бихте могли да си прекарате един доста приятен ден, особено ако не го започнете с ранно ставане, макар че това не винаги е опция. Инициативата трябва да е във вашите ръце относно вечерните занимания.

Стрелец

Доста разсеяни ще сте днес, но пък това ще ви даде нова перспектива и разбиране за нещата около вас, освен това сте толкова очарователни, когато установите своята неадекватност.

Козирог

Настроението ви ще е меко казано странно. Не бъдете прекалено мнителни и не подозирайте всички околни в смъртни грехове. По-добре изхвърлете черните мисли и мрачното настроение и се порадвайте на красивите неща от живота.

Водолей

Ден, в който ясно ще усещате как работи кармата. Нещата, които ви се случват в момента са резултат от собственото ви поведение досега и е важно ясно да си дадете сметка за това.

Риби

Днес ще се чувствате толкова леко, сигурни в себе си, но главното авантюристично настроени. Позволете си едно малко удоволствие, направете това, което все отлагате. Ако не сте дотам творчески настроени, потърсете вдъхновение от децата около вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.