3 Април, 2022 07:00 11 517 0

Вашият хороскоп за днес, 03.04.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за радост и забавление за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 03.04.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден да разширите кръгозора си. Непременно се раздвижете, колко по-далеч, толкова по-добре. Важно е да погледнете света си отдалеч, по нов начин и с други очи.

Телец

Опитайте да се погледнете отстрани и си отговорете на въпроса - дали нещата, за които страдате са лично ваши или сте поели върху себе си чужда вина и чужди настроения. Онова, за което мислите най-много ви контролира, можете ли да спрете?

Близнаци

Светът ще ви поднесе доста изненади, а вашата задача е да участвате в играта, но без да се опитвате да режисирате, само влезте в роля.

Рак

Ще се опитвате да накарате другите да направят каквото вие сте решили, а това определено не е демократично поведение, дори да е съвсем, съвсем благовидно прокарано мнение.

Лъв

Ден за радост и забавление. Излезте навън, позволете на света да ви види, да ви се порадва. Съберете светлина и радост в душата си, пролет е!

Дева

Един ден, в който хем да спрете, хем да не спирате, хем да анализирате, хем да съзерцавате. Странен и особен ден, в който да обедините малкото и голямото, личното и общото, да откриете смисъл и цел.

Везни

Попътувайте, погледайте нацъфтелите цветя и дръвчета, подишайте аромата на земята, послушайте звуците на птички и пчелички, събудете живота в себе си. Ден за свързване и разцъфтяване.

Скорпион

Най-хубавото днес ще е да направите нещо, което не сте правили до този момент, да погледнете през други очи, да разчупите рамките си. Позволете си да бъдете различни.

Стрелец

Бъдете смели, управлявайте щастието си. Преди това, обаче, запитайте се - знаете ли какво е щастието, вашето лично щастие и дали можете да го управлявате?

Козирог

Да осъществите мечтите си не е проста работа, но преди това трябва да поемете отговорност за тях. Мечтите са като всичко друго, имат нужда някой да се погрижи за тях, да ги подкрепи и да им даде шанс. А вие правите ли го?

Водолей

Неделя е толкова хубав ден, особено когато сте в приятна компания, която да очаровате. Ден за творческа изява по творчески начин, дори да не знаете какво и как да направите, пак ще се справите.

Риби

Хубав ден за планински забавления. Ако нямате тази възможност, излезте на чист въздух. Цъфтящата природа ще ви вдъхнови и пречисти. Освен това ще ви даде и нови идеи. Ден на приятни изненади.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА