Last news in Fakti

23 Април, 2022 09:41 53 122 97

Ален Делон се сбогува с феновете си преди евтаназията

  • ален делон-
  • прощални думи-
  • евтаназия

Актьорът е категоричен, че ще напусне този свят без съжаление

Ален Делон се сбогува с феновете си преди евтаназията - 1
Снимка: БГНЕС

Както БЛИЦ съобщи по-рано, един от най-великите френски актьори - Ален Делон, е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия. Той се подготвя да сложи край на живота си в Швейцария, където това е позволено. Испанското издание „Marca“ публикува обръщението на Делон към феновете му.

"Искам да благодаря на всички, които ме придружаваха и ме подкрепяха през всичките тези години. Надявам се, че ще бъда пример за бъдещите актьори не само с в работата, но и с ежедневието между победите и пораженията. Благодаря ви! Вашият Ален Делон". Той сподели това в изявление, след като синът му съобщи за намерението си да се подложи на асистирано самоубийство.

Миналата година Делон говори в различни интервюта за евтаназията. В нея той вижда естествено решение за човек, навършил определена възраст, в даден момент иска да умре мирно и спокойно.

"Евтаназията е най-логичното и естествено нещо, което трябва да се направи. От определена възраст и време имаме правото да си тръгнем мирно от този свят без подкрепата на болница или животоподдържащи устройства", каза Ален Делон в интервю през 2021 г.

Актьорът каза още, че ще напусне този свят без съжаление.

"Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-много ненавиждам сегашната епоха. Повръща ми се от нея! Всичко е фалш, всичко е сменено. Няма почитание към дадената дума. Важни са единствено парите. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчително за него! ".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 313 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еврейопейска ценност

    103 470 Отговор
    Никога не е късно да си загубиш напълно разсъдъка и да станеш за подбив и резил.

    Коментиран от #14, #53

  • 2 хаберих

    650 13 Отговор
    Прав е Ален Делон за съвременния свят. Жалко,че иска да си ходи този велик актьор и голям човек!

    Коментиран от #40

  • 3 Абсолютен пич

    285 38 Отговор
    Айде Бойко нали си мачо
  • 4 Дааа

    483 8 Отговор
    Аве Цезаре, прав си за всичко!


    Но най-много ненавиждам сегашната епоха. Повръща ми се от нея! Всичко е фалш, всичко е сменено. Няма почитание към дадената дума. Важни са единствено парите. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчително за него! ".
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ЗАСЛУЖИЛ

    474 6 Отговор
    ЕДНА ИСТИНСКА ЗВЕЗДА ОТ КИНОТО , МЪЖ ИГРАЛ ВИНАГИ .....МЪЖ ................РЕСПЕКТ !
  • 7 Дядо Йоцо

    106 252 Отговор
    Няма що, да завършиш живота си със самоубийство! Защо изобщо си се раждал, целия ти живот е бил безсмислен ако го завършиш така! Самоубийството е най-големият и непростим грях за вярващите християни, със самоубийство се опълчваш срещу Бог, срещу сътвореното от него, срещу живота! Ако Делон е взел такова решение в трезвен разум, жалко за него! Ще си отиде от този свят без възможност за покаяние! Не изпитва ли благодарност за всички благини, слава, пари, удоволствия с които е бил затрупан през живота си! Жалко за човека!

    Коментиран от #15, #47

  • 8 този

    40 185 Отговор
    най-вероятно е неизлечимо болен и са ми платили да разкеши последно за унуците с цел реклама на сатаниското начинание с доброволните самоубийства а коментиращите тук са поредното доказателство че кампаниите през подобни обичани марионетки работят

    Коментиран от #21

  • 9 Мдааа

    77 84 Отговор
    Сега ще отиде в ада, защото Бог
    не позволява самоубийството! Иначе ще ми липсва, по добре да си беше останал жив

    Коментиран от #41

  • 10 Texas

    182 10 Отговор
    преди това забий една белютина в неделя против този гнил свят!!
  • 11 макар и лично но все пак

    69 70 Отговор
    Поредното доказателство за дълбоките психически отклонения в " ценностните " общества .
  • 12 един от стадото

    65 8 Отговор
    не знам това самоубийство ли се води при външна законна помощ/Швейцария, или какво. Медицински или правен е проблема

    Коментиран от #17

  • 13 Многознайко

    268 0 Отговор
    Стига сте писали и преписвали глупости,мисири и мисирки.
    Делон е казал на сина си Антони,че ако е в кома,не желае животът му да бъде поддържан изкуствено.
    Обаче понеже и на запад е пълно с псевдо журналя,проглушиха света как Делон щял да се евтаназира.
    Отдавна направиха опровержение Антони Делон и Розали ван Бремен.

    Коментиран от #30

  • 14 СЕКТА

    105 35 Отговор

    До коментар #1 от "Еврейопейска ценност":

    НАЙ ГНУСНАТА ГЛОБАЛИСТКА ПРОПАГАНДА Е ЕВТАНАЗИЯТА И ЖАЛКО ЧЕ АЛЕН ДЕЛОН ПОПАДНА В ТЕХНИЯ КАПАН НА ПРАКТИКА СВЪРШВА КАКТО ИСКАТ ТЕ ТЕЗИ КОИТО ТОЙ НЕНАВИЖДА !!!!ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА ДА ПРОМЕНИ ТАЗИ ЕПОХА А НЕ ДА СВАЛЯ РЪЪЦЕ И ДА МРЕ ПО ТЯХНО ЖЕЛАНИЕ!!!
  • 15 Дааа

    75 14 Отговор

    До коментар #7 от "Дядо Йоцо":

    Ми мъчи се тогава, то Господ трябваше да накаже крадците от дпс-герб-бсп и какво стана... Крадците си осигориха родата до десето коляно, а ние тънем в нищета, болки и мизерия.
    Всичко е фалшиво. Господ ти е дал да мислиш, кое добро и зло, ама като си кон с капаци, как ще изпълниш божията воля да се бориш с злото с бездействието си цял живот.
    Затво ще уреш в болки и болести, защото дявола владее света, а ти не се бориш.
  • 16 Евроатлантик

    117 15 Отговор
    Да, западния свят е материален, бездуховен, без ценности, с бог парата, където властва лъжата, неправдата, това е царство на Злото! Но ти се бори да го промениш, убий този жалък свят а не себе си! Иначе си се отчаял и си се предал! Ако не друго, кажи че този свят е лъжовен, просветлявай душите на хората в него, помогни им да го променят!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 В.В.П.

    59 12 Отговор
    Еййй батка ,,нийй израснахме със Зоро..Сеньор де ла Вега..Сега всички си поставят Zz,на колите и къщите.. Лисугерът се завръща ..Изборът е ваш , Г-н Делон
  • 19 човек от народа

    27 27 Отговор
    доста глупаво ! вместо да се бори за истинските ценности в живота с авторитета и влиянието си ! какво да кажем "хората от народа" !? ами, пускайте "циклона Б", така ли !?
  • 20 Глупак

    32 58 Отговор
    Дадено му е даром да живее дълго живота си ,ами да беше намерил смисъл и път който да поеме след голямата си кариера можеше да си постави кауза с която да помогне светът да не е тоя да не говорим ,че има хора който се борят за всяка секунда живот ....а той с лека ръка иска да си го отнеме както казах...глупак.

    Коментиран от #33, #67

  • 21 С два инсулта

    138 4 Отговор

    До коментар #8 от "този":

    Е. Преди три години е загубил жена си от неизлечима болест и е видял как се мъчи като животно в последните си мигове. Това също му е повлияло сигурно. Българските "журналисти" ги мързи да превеждат целите статии.
  • 22 Алко Балко

    79 2 Отговор
    НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!!Лек път...
  • 23 несоциолок

    120 3 Отговор
    Оценката на Делон дадена за съвременния демократичен свят е изключително точна и вероятно има отношение към решението му за евтаназия.Очевидно големия актьор разбира не само от кино. От политолози не може да се чуе подобно нещо. Те са на работа.

    Коментиран от #26

  • 24 Реално погледнато

    144 0 Отговор
    Всъщност това е извадка от контекста където той казва, че не иска да завърши живота си в болница на живото поддържащи апарати. Знае че е въпрос на време и това да му дойде на главата и не иска да мъчи себе си и другите около него. В случая журналята наблягат на самоубийството му и думите казани от него прочетени по друг начин. Велик актьор. Жалко за мисироците търсещи кликове....
  • 25 СЛЕД РЕКЛАМИРАНЕТО НА ЕВТАНАЗИЯТА

    17 44 Отговор
    СЛЕДВАЩАТА САТАНИСТСКА ПРОСТОТИЯ ЩЕ Е ДА ПОЧНАТ ДА СЕ САМОУБИВАТ ПРЕД КАМЕРАТА НА СТАДИОНА ПРЕД ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ИДИОТИ. ТВЪРДЕ ПРОТИВОРЕЧИВИ ДЕЙСТВИЯ ОТ СТРАНА НА ДЯДКАТА. РОЛЯТА НА ИЗКУСТВОТО Е ДА Е ЖИЗНЕУТВЪРЖДАВАЩО, А НЕ ДА СЛУЖИ НА ДЕСТРУКЦИЯТА!
  • 26 През погледа му

    75 2 Отговор

    До коментар #23 от "несоциолок":

    Или просто не иска да понесе повече болка, физическа или морална. Разпада на обществото е започнало отдавна, сега сме в пика на консумация и материализъм. Това дразни всеки имащ здрав разум....за останалите не говорим
  • 27 Обич

    66 5 Отговор
    Всеки който е живял и обичал някого през целия си живот изпитва празнина след като го изгуби. При някои връзката е по- силна и страданието от загубата е неописуемо болезнено. Той е изпратил своята половинка докато е вехнела болезнено пред очите му. Познава живота, любовта и смъртта. Както сам казва.... "не ми остава за какво да живея". Не го виня.

    Коментиран от #97

  • 28 Човек

    55 6 Отговор
    Това ще е последната му роля! Актьор докрай! Велик!
  • 29 Лицемерие

    27 43 Отговор
    След като цял живот си имал пари и си заобиколен от охолство да кажеш, че днес всичко е пари. А, вчера не беше ли, когато ги харчеше и се облагодетелстваше от тях? Лицемерие.
  • 30 ПРАВ СИ АМА ДА СЕ ЧЕТЕ 👍

    15 68 Отговор

    До коментар #13 от "Многознайко":

    Между редовете ТОВА Е покана към ЕДИН некадърен актьор ОТ кремъл ДЕТО съсипа ДВЕ ДЪРЖАВИ САМО за два месеца☝

    Коментиран от #44

  • 31 хахахаха

    7 44 Отговор
    наркотиците не прощават …
  • 32 Джо,Зеленко,Кличко

    50 14 Отговор
    А вие кога?
  • 33 Професора

    28 4 Отговор

    До коментар #20 от "Глупак":

    Съгласен съм с теб.Има хора които гледат до последния си дъх да ти помагат ,докато могат да се движат ,мислят и има начин да ти помогнат ,те го правят.Моят баща беше такъв човек. Вижте Клинт Истууд на 91 години и 2021 пак пусна нов филм.Ами великата на актриса , Стоянка Мутафова.Странно е решението му и какво го е предизвикало.
  • 34 Иван Радоев

    31 3 Отговор
    Велик
  • 35 Юсуф

    6 43 Отговор
    Този дедо не е у ред с главата, едва ли ще му разрешат евтаназия.
  • 36 Боби

    46 19 Отговор
    Ред е Зеленски, Байдън, Шолц, Макрон, че и наш Кирчо да последват примера му!
  • 37 София

    44 1 Отговор
    Това е ЛЪЖА. Четете и други сайтове. Малкият му син казва, че ще съди жълтите медии.
  • 38 София

    26 2 Отговор
    Това е ЛЪЖА. Четете и други сайтове. Малкият му син казва, че ще съди жълтите медии.

    Коментиран от #58

  • 39 Анджело

    38 7 Отговор
    Ален Д. Е проумял смисъла на капитализма и се отвратил навреме, пари, пари и пак пари
  • 40 пьешу

    38 2 Отговор

    До коментар #2 от "хаберих":

    трудно ми е да приема решението му. но е мъжкар, както белмондо и още много кумири от детството ми. каквито сега и да има, са рядкост.
  • 41 карамфила

    38 6 Отговор

    До коментар #9 от "Мдааа":

    Бог не позволява самоубийството защото ако всички роби,български или западни, се самоубият кой ще работи за да направи богатите милиардери.
  • 42 AlienMind

    42 1 Отговор
    Прав е човека света е станал едно много гадно и противно място, и ще става все по зле!
  • 43 не съдете!

    50 3 Отговор
    Мнението ми против евтаназията се промени докато гледах мъките на милата ми майка - разкошна жена, която пред очите ми се стопи от рак и си отиде в болки и унижение, а сега се радикализирах, защото и близка приятелка е в същото състояние въпреки усилената терапия. Не сме родени да агонизираме.

    Коментиран от #46

  • 44 карамфила

    19 12 Отговор

    До коментар #30 от "ПРАВ СИ АМА ДА СЕ ЧЕТЕ 👍":

    Много си зле,къде е Делон къде е великия държавник В.В.Путин ,по скоро може кокаиновият клоун зеленски да се евтанизира отколкото киро простото да иде в киеф.
  • 45 Колибка

    5 21 Отговор
    Едно време,предложиха( по слухове)
    на Бриджит Бардо ,да я глезят една
    година,каквото пожелае,след,което
    да я балсамират.Дамата отказа,а и
    ни изтрови нервите, за мечешкия
    свят у нас.Отстрани,погледнато,
    един галеник се прави на мъж.Ако
    бе заварвал на норма,щеше да
    види,къде се кове живота,след
    което,друг само консумира.Е ,да
    сменят се памперси.Проверка на
    времето.Бездушие сър.
  • 46 Язе Сам

    25 1 Отговор

    До коментар #43 от "не съдете!":

    И моята майка се мъчеше, а докторите не направиха нищо да облекчат болката и. не изписваха някакви дроги , за това аз подкрепям марихуаната за мед.цели.
    Никога не съм ползвал дроги, дори не пуша , пия 2-3 бири седмично.
  • 47 Хъш

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "Дядо Йоцо":

    Жалко за тебе....
  • 48 Нона

    35 4 Отговор
    Велика личност!Щом и той е отвратен от фалша в който живеем,можем да си представим докъде са ни докарали брюкселските еврогейци!
  • 49 Само жалко безгръбначно би искало да бъд

    6 28 Отговор
    е ефтанизирано. Знае ли колко живот му е даден, или иска да живее със същата слава, както досега. Тачех го като велик актьор, но разбирам, че е бил мижитурка, щом иска да бъде убит насила.
  • 50 Човек

    12 31 Отговор
    Болни мозъци! Няма му нищо на сегашния свят, даже е много по-добре! И се спрете да казвате, как запада ви развалил живота!!! Дойде 89г. разбрахте, че трябва да работите за да получите нещо и се размърморихте. Недоволства те от всеки оправляващ ама нищо не правите по въпроса! Жалки сте, безполезни сте, и сте просто едни консуматори, който само хабят ресурсите на Земята и унижожават природата, и на всичкото отгоре не ви пука защото за вас парите са по важни!
  • 51 Достоен

    26 4 Отговор
    Не казвам , че е правилно да се самоубиеш. Но понякога посланието на самоубийството , ти остава последната ,и единствена форма на протест срещу това което виждаш , и не приемаш . В този ред на мисли плащаш с живота си за своята кауза -Поклон.Дано душата ти намери покой .
  • 52 ФАКТ

    12 1 Отговор
    Голям !
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Божидара Найденова!! Вадят се думи

    23 0 Отговор
    И изречения от всичко каквото е казал Ален Делон, за да се зглоби някаква Мисирска Сензация!!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Сандо

    8 3 Отговор
    Поне си е поживял и оте.....ал
  • 57 ира

    17 2 Отговор
    Тези думи, Ален Делон ги каза поне преди около две години. Но така или иначе, молим се всичко това да не е вярно. Вече няма фигури като него, имаме нужда да знаем че е жив и добре, по възможност...
  • 58 ира

    12 2 Отговор

    До коментар #38 от "София":

    Надявам се да е така, и това да е просто невярно. Обичаме го!
  • 59 Данех

    13 2 Отговор
    Стига писахте щуротии! Няма такова нещо. Никъде не е тръгнал. Проверявайте си информацията, да не отидете в съд накрая!
  • 60 кочо

    6 8 Отговор
    УВАЖАЕМИ Г-Н АЛЕН ДЕЛОН--ЖИВОТА Е БОЖИ ДАР.ТОВА НЕ Е КАДЪР ОТ ВАШ ФИЛМ КОЙТО Е С ХЕПИ ЕНД ПРЕЖДЕВРЕМЕННОТО МУ ПРЕКЪСВАНЕ ГОВОРИ ЧЕ СТЕ СЛАБ ЧОВЕК. НО ОТ СЕГА НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕТЕ САМ А СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ СЪС ВСИЧКИТЕ СИ ДЕЦА.ПОУЧЕТЕ СЕ ОТ ДРУГ ВЕЛИК ЧОВЕК --БРИДЖИТ БАРДО.ЖИВОТА Е МНОГООБРАЗИЕ ОТ ФОРМИ И СЪДБИ НА ВСИЧКИ ХОРА.ИДЕТЕ В ДРУГА СТРАНА ИЖИВЕИТЕ ТАМ. ИМПЕРАТОРА НА ГАЛИТЕ ОБИЧА ЖИВОТА А НЕ СМЪТТА.БОН ШАНС.
  • 61 Мирабо

    21 2 Отговор
    Голям пич ! Франция никога вече няма да има Де Гол,Белмондо,Делон,Кантона...! А за България не ми се говори ... Весели празници на всички !

    Коментиран от #63, #68

  • 62 Чук и Гек

    31 2 Отговор
    Само възпитанието и френската деликатност са го спрели да заяви: Това не е моят свят, моята Европа, моята Франция! Не ща да живея с вас и вашите чудовищни ценности! Франция се напълни с пришълци и няма нищо общо с онази красива чувствена, романтична страна в живота и изкуството, Франция на Жан Габен, Далида, Азнавур, Мари Лафоре, Де Фюнес, Ардан и Беко! Почти ви е напсувал артистично и напуснал земния ад! Ще възкръсне! Младите диванета нищо не знаят!
  • 63 Komapak

    8 3 Отговор

    До коментар #61 от "Мирабо":

    Опропусна Бриджиит Бардо, Жана Моро, Ан Парийо и Джули Делфи... 😊Ааааааа и един от любимците ми Фернандел. Поклон пред решението на един голям актьор.
  • 64 баба ти от Пловдив

    4 3 Отговор
    Браво на нещастното дете изоставено в пансион и после толкова прекрасен артист във френското кино. Би трябвало Франция да го спаси от тези мошенници в Швейцария с евтаназията! Само за хора, които са в краен стадий! Той не е
  • 65 ганю

    11 3 Отговор
    и на мен ми се повдига от този свят,но ще се боря до край защото такива са правилата на играта
  • 66 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 1 Отговор
    Актьор и в смъртта си...
  • 67 Жив.

    9 0 Отговор

    До коментар #20 от "Глупак":

    Не се борете за всяка секунда живот, а изживейте всяка секунда от живота си!
  • 68 Само дадобавя

    7 0 Отговор

    До коментар #61 от "Мирабо":

    Луи ДФинес!
  • 69 Дядо ви кУрти от село Пиперково

    10 1 Отговор
    Продължавате с лъжите,човека няма никъкво намерение да се подлага на евтаназия....Просто преписвате статии от сайтове за фалшиви новини... Синът му вчера отново потвърди,че това е лъжа..

    Коментиран от #75

  • 70 С каквато мяра съдите,

    9 1 Отговор
    с такава ще ви бъде отсъдено! Велик актьор! Като човек и характер, не го познавам.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Абе

    9 1 Отговор
    На 85 г.е, а се притеснил, че ще живее вечно и решил да се ефтанизира.Има пари, що не се полюбува още малко на живота? .Като не му харесва сегашното време, да се уедини някъде по широкия свят.
  • 73 Съблезъб Тигър

    5 16 Отговор
    Дядо Ален е свикнал да има край него хубави жени и много пари . Вече това не става поради причината че си стар хъшлак и като се евтаназираш дядо боже ще те чака на вратата горе да ти набие шута надолу към рогатия таласъм ! Защото само един може да взема живота на това което е създал . И това ще е наказанието ти за дето го обиждаш, да бъдеш син балон и да продължиш актьорската си кариера в казана на лукавия кратунек в отвъдното !
  • 74 Уефф

    8 1 Отговор
    Не е вярно че ще мре синът ну опроверга няма и дума че ще се трепе
  • 75 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 1 Отговор

    До коментар #69 от "Дядо ви кУрти от село Пиперково":

    Че то животът на всеки актьор е благородна ЛЪЖА...
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Кольо

    10 1 Отговор
    Къде виждате разликата ,между това което е решил да прави със себе си един велик човек в съвременните условия и един индианец решил ,че вече е стар ,немощен и безполезен за рода. Единият се решава на нещо модерно , а едно време просто си е вземал постелката и е излизал извън селото и рода .Обикновено в тих студен зимен ден . И тогава е имало определено място за това и не само при тези народи. А какво ще кажете за определящ себе си вече човек като стар и ненужен ,достолепно извървял годините доволен от себе си ,но с болки навсякъде и без силите на младостта . Подредил каквото има за отгледани и възпитани деца и внуци. Той няма ли право да отиде сам без нищо където иска и е решил в планина ,до близко любимо място или до езеро . Да седне ,да гледа и диша докато може с удоволствие. Или е по-добре на 90 год . надупчен с игли ,тръби и машинарии из тялото щото някой да папка пак докато резултата е един и същ . Избора трябва да е на човека според това как се чувства докато е с всичкият си ум и сърце. Раждаш се сам и нямаш избор за този факт . След като си теглил толкова години и решиш ,поне в това трябва да има избор .

    Коментиран от #85, #96

  • 78 Сух

    9 3 Отговор
    Последните думи са поздрав за соросоидите, европейци и американци!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Правилно

    13 0 Отговор
    най-много ненавиждам сегашната епоха. Повръща ми се от нея! Всичко е фалш, всичко е сменено. Няма почитание към дадената дума. Важни са единствено парите.
    КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КАЖЕ?
    КРАТКО И ЯСНО!
  • 81 тибелядавидиш

    12 0 Отговор
    Прав е великия А.ДЕЛОН какъв е смисъла някой друг месец да те обгрижват като бебе след като изхода е ясен и един а другото е само мъка за всички и срам за самия теб ! Важното е че ще остане в спомените ни като велик и красив актьор който ни дари с незаменими филми с които сме отрасли и вечно ще ги гледаме а него помним !!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Aлфа Bълкът

    9 0 Отговор
    Жирновски и Стефан Данаилов колко ги мъчеха, то жал да ти стане дори и за Жирновски. Душата им през гз излезе!
  • 84 Акога

    4 5 Отговор
    Гласи се от една година и още не го е направил? Иначе оповестява, ама нито дата, нито нищо.

    Те много хора и те така - другия месец ще тренирам или ще уча или еди какво си. Дойде другия месец, пък отложат за още един. И те така си карат.

    Планетата е огромна, хора всякакви, обстоятелства всякакви, как може да кажеш, че си видял всичко?

    Коментиран от #95

  • 85 Моля я пак

    5 3 Отговор

    До коментар #77 от "Кольо":

    Раждаш се сам? От какво бе, инкубатор ли?
    Или от жена излизаш? И не се Раждаш самостоятелно, а те израждат
    А за близнаците какво да кажем? Вий хора мислите ли, преди да напишете или кажете нещо?
  • 86 Алито от София

    2 4 Отговор
    Прав си е човека, при тези готени французойка родени за френски ласки, като не му става, кво да прави, само да обикаля кръчмите и да гледа, и аз да съм на неговото място и аз отивам в Холандия, три дни шмъркан до политане в далечните и сбогом хубав свят
  • 87 Кети

    4 3 Отговор
    Малоумни разпространители на фейкове. Поне свалете този парцал.
  • 88 Музикант

    1 2 Отговор
    Като си спомня какво стана след смъртта на Кърт Кобеин от Нирвана,трябва да си голям егоиз да постъпиш така.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 САТАНАТА

    0 2 Отговор
    Чакам те
  • 91 Анонимен

    1 2 Отговор
    Прав е Ален Делон относно този свят. Да, това е евроатлантическия свят, където няма никакви морални ценности. Всичко е пари. За пари американския и западния свят са готови да продадат децата си, родителите си. За тях няма нищо свято. Лъжата, корупцията, насилието, смъртта при тях са на пиедестал. Фашизмът е тяхната идеология, която е била и преди и сега пак надига глава, този път чрез фашистка Украйна.
    Да, Делон е прав , че на всички честни хора, които са принудени да живеят в Европа им се повръща от макроновци, лайеновци, шолцовци и всякаква друга подобна високопоставена измет.
    Но евтаназията е самоубийство, което не е много правилно. Въпрос на съвест е и за този, който го извърши.

    Коментиран от #94

  • 92 Анонимен

    1 1 Отговор
    Подвеждащи статии, да не плюем по олигарсите. За целувка и любов винаги готов, както се пее в македонски песни. Наздраве, бъдете здрави.
  • 93 Анонимен

    0 1 Отговор
    Да пази бог децата на България и света. АЛЕН ДЕЛОН, Камбурова е велик, върнахте ни в младостта, красива, чиста, млади хора сега всичко е в упадак, пари и само пари милиони милиарди, а са ходещи с цървули, галоши и простиии ограничени, който си отиде от тоя свят се отърва от мъките на комунистите и лошите условия на живот
  • 94 Констатираща

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "Анонимен":

    Много правилно определение за съвременната политическа обстановка по света! Там където живее и е живял Ален Делон, наистина животът е отчайващ, но не си струва да се самоубиват такива видни личности, заради повечето нищожни и корумпирани и да им дават път. Те трябва да остават и да "светят", възможно най-дълго, за да могат да служат за пример, поне на някои от съвремието.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Констатираща

    1 2 Отговор

    До коментар #77 от "Кольо":

    За съжаление, не съм виждала възрастен човек, да е така обгрижван от медиците, когато легне да умира. Дори и близките му не се опитват да го задържат, а колко ценни са възрастните хора, дори и да са понякога, доста безпомощни! Във всеки случай, животът ни е даден като подарък и трябва да го уважаваме и ценим, както и на всички около нас. Не е редно да убиваме и да се самоубиваме. Един човек, за да се реши на такава постъпка, значи е достатъчно депресиран и се чувства ненужен, изолиран и самотен, разбира се, за всеки това може да настъпи в различно време от живота му, особено ако е свикнал да се харесва на всички, но не е правилно - това е вид психическо отклонение, особено ако няма някакво сериозно и мъчително заболяване. Всяка възраст си има своите добри и лоши страни, но винаги трябва да се приема позитивно. Естествено, че за някои може да е важно да намалява човешката популация и затова да се лансират хомосексуализма евтаназията, войните, наркоманията и всякакъв вид престъпност, която води до загуби на живот, но разумните хора трябва да се борят срещу тези явления и своевременно да ги парират.
  • 97 Констатираща

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "Обич":

    Според мен, той има тежка депресия, колкото и силен да го знаем и да изглежда. Трябва да му се помогне. Който го обича, не трябва да допуска да си изпълни намерението.