11 Май, 2022 14:45 6 980 8

Благой Георгиев най-накрая показа лицето на новата си любима (СНИМКА)

  • благой найденов-
  • нова любов-
  • лице-
  • показа-
  • златка райкова-
  • раздяла

Двойката сподели още снимки от престоя си на остров Бали

Преди няколко дни Благой Георгиев направи официално изявление по повод поредица от публикации в пресата, отнасящи се до личния му живот, в което помоли медиите да спрат да се ровят в него, понеже изграждащите го събития са нещо интимно, засягащи единствено участниците в тях. "Дали съм предложил брак, дали съм сгоден и дали вече съм се оженил, това касае само мен и човека до мен", изтъкна тогава той. Само че докато думите му казват едно, действията му демострират друго... Въпреки собствените си претенции, апелиращи за неприкосновеност над случващото се извън границите на професионалния му път, който в последно време сякаш е в застой, бившият футболист така и не спря да предоставя поводи на медиите да пишат за него, излагайки на показ фрагменти от житието си. Противоречейки си, Джизъса, както го наричат, продължава да подхранва интереса към своята персона, разкривайки по своенравен начин подробности по най-актуалната в момента тема около него, а именно новата му връзка, пише life.dir.bg.

Така например преди броени часове той за първи път сподели във виртуалното пространство кадър, с който показа лицето на настоящата си половинка. Досега на общите им снимки, направени по време на тяхната почивка, отвела ги на екзотичния остров Бали, разположен в Индонезийския архипелаг, жената, изместила Златка Райкова в сърцето му, тенденциозно стоеше с гръб към окото на обектива, криейки своята самоличност. Дали обаче заради факта, че множество издания вече я разгадаха, издавайки я на своите читатели, или по друга причина, в последната публикация на спортиста нещата стоят по съвсем различен начин. Вместо да се опитва да се прикрие, младата дама прави точно обратното, пристъпвайки смело напред, при това с широка усмивка, заемайки мястото си до своя любим, който я е притеглил в обятията си.

View this post on Instagram

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

В коментарите под изображението, заснето на фона на райското кътче, където към момента се намират, бързо се разрази словесна война между Инстаграм последователите на някогашния полузащитник, който навремето бе част от националния отбор на България. Една част от потребителите на платформата се нахвърлиха отгоре му заради показността, с която подхожда към новия си романс, започнал съвсем скоро след раздялата с плеймейтката, като не липсваха дори нападки и към сегашната му партньорка, докато други се опитаха да ги защитят, изтъквайки, че няма нещо по-важно от любовта, която оправдава всички злополучия, тъй като всеки има правото да бъде щастлив.

Любопитна подробност е, че ден по-рано Георгиев качи в интернет фотография, на която, както изтъкват почитателите му, двойката се е "постарала съвсем "деликатно" да покаже, че носят халки" на безимените си пръсти, като до тази на момичето стои и пръстен с камък, приличащ съмнително много на годежен. В тази връзка припомняме, че неотдавна редица медии предадоха, че Джизъса се е оженил тайно за избраницата си, чието име по тяхна информация е Полина Спасова, която е родом от Велинград, където родителите ѝ държат хотелска верига.

Слухът, че с нея са минали под венчилото тръгна на Великден, когато някогашният участник в предаването "VIP Brother" сподели кадър с три от децата си в мрежата, с който поздрави всички за празника. Тогава по-наблюдателните хора забелязаха халката, поставена на ръката му, а впоследствие не един сайт предаде, че с новата му изгора вече са подписали, но са решили да организират тържество на по-късен етап, по всяка вероятност през лятото.

Въпреки че има четирима наследници от три различни жени, досега Благой е заставал пред олтара само веднъж - с рускинята Есмер. Макар официално да бе поискал ръката на еротичния модел Златка Райкова, дарила го със син, носещ името му, те така и не размениха клетви, вричайки се един на друг. Двамата бяха сгодени в продължение на няколко години, но в началото на тази изневиделица настъпи крах в отношенията им. Новината, че вече не са заедно дойде малко след екскурзията им в Малдивите, състояла се през този януари. Връщайки се от там, всеки пое по собствения си път, без да издава подробности за решението им да сложат край на съжителството си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брррр

    23 2 Отговор
    Егати дз.вера.
  • 2 За таквиз изтърбушлеци

    13 2 Отговор
    Се жертва левски
  • 3 Помпай Благо

    22 1 Отговор
    Давай и тази да гълта топката! Пори ги здраво и само вътре! Акъл няма да им дойде, ама поне спомен ще си имат!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 един от многото

    11 0 Отговор
    Скоро щели да се разпишат в Колизеума!
  • 6 Фончо 2

    3 0 Отговор
    И аз съм тека, ама играем в Изтребител Иваняне и ги водим на Ахтопол.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Чешит

    2 0 Отговор
    Джизъса ги изкъртва