1 396

Как да имате незабравим абитуриентски бал с бърз кредит онлайн?

  • абитуриентски бал-
  • кредит онлайн

Абитуриентският бал е едно от най-важните събития в живота

Как да имате незабравим абитуриентски бал с бърз кредит онлайн? - 1
Снимкa: Shutterstock

Абитуриентският бал е едно от най-важните събития в живота. Този бляскав празник се случва само веднъж и поради този факт, трябва да бъде незабравим. На всеки млад човек, приключващ ученическия етап и навлизащ в зрелостта на живота, му се иска балът му да е като сбъдната приказка. Средствата, необходими за постигането на тази цел, не са малки. Именно поради тази причина можем да се запознаем с офертите за нови онлайн кредити, които Cashio може да ни предложи.

Какви средства са ни необходими за организиране на бала и как да ги набавим?

Реално абитуриентският бал е само един ден, но зад него стои голяма организация – както при всяко значимо събитие. Колкото по-голяма е организацията, толкова по-голям бюджет трябва да имаме наличен, за да изпълним всичко по план.

В миналото представата за бала е била съвсем различна от тази, която имат младежите към днешна дата. За да покрият очакванията на своите деца, родителите са принудени да изхарчат солена сума, която възлиза на няколко хиляди лева.

Финансовите средства, които са необходими се разпределят по следните предназначения:

Рокля или костюм – това е най-важният елемент от визията на абитуриента и е нещо, с което повечето ученици и техните родители не са склонни да направят компромис. Средствата, които са готови да похарчат за официалната си визия, варират между 100 лева и 1000 лева. За хората с възможности не е проблем да платят и по-голяма сума от тази;

Прическа, маникюр, грим – за бъдещите абитуриентки суетността е една от основните причини да искат да изглеждат зашеметяващо. Другата причина е постоянното конкуриране между съученичките. Тези удоволствия излизат скъпо. Сумата, която ще трябва да заплатите на детето си, за да осигурите тези три неща, е трицифрено число;

Кола – да отидеш с нова и лъскава кола да вземеш класния си ръководител и да се срещнеш с класа в началото на бляскавата вечер е сред новите традиции през последните години. Когато имаме познат, от когото да вземем назаем колата като услуга, е лесно. Ако трябва да наемем такава, ще заплатим голяма сума. Наемът е на час, а в зависимост от модела се определя цената;

Вечеря – официалната вечеря с класа се провежда в изискан ресторант или зала за събития на луксозни хотели. Кувертът за това удоволствие не е никак малък. В него се включва храната и забавата, съпроводена от водещ и ди джей.

Всички тези детайли от нашия план ни струват пари. Именно затова трябва да имаме заделени средства, за да ги изпълним. Когато нямаме възможност за събиране на тази сума, прибягваме към други методи. Вземането на потребителски заем е често срещан начин за набавяне на финансовите средства за организиране на бала, но трудно в днешно време ще се намери човек, който би могъл да ни услужи с такъв размер. За щастие, в съвременния развит свят, има и други методи. Бързите потребителски кредити са лесен и достъпен начин да се снабдим с финансите за покриване на всички аспекти за перфектното събитие.

Защо да вземем потребителски кредит?

Вземането на потребителски кредит за такъв тип събитие, което е веднъж в живота, е напълно оправдано. Трудно средностатистически човек би събрал такава крупна сума, а ако успее, то се случва с много лишения. Самото събиране на средства и пресмятането дали ще ни стигнат или не, е натоварващо, а когато организираме подобно хубаво събитие трябва да бъдем настроени положително.

Преимущество на потребителските кредити е че те могат да се извършват напълно дигитално. Кандидатстването, одобрението, подаване на документите за потребителски кредит и дори самото сключване на договора имат възможност да се случат изцяло онлайн, без присъствие на място.

Друга причина да изберем потребителски кредит за абитуриентския бал е, че сумата, за която сме одобрени, ще ни бъде предоставена веднага след сключване на договора и можем да се заемем с плана си.

Условията по потребителския кредит са съгласувани двустранно. Заявителят може да определи каква сума желае, как ще я заплаща, на какви месечни вноски ще се случва погасяването и дори с какъв падеж да бъде потребителския кредит.

Какви са предимствата на този вид заеми?

Предимство на бързия потребителски кредит е, че попълваме данните си в домашни условия, без да се налага да се редим на опашки по институциите. Чрез преснимане на личната ни карта и данните, които сме подали можем да докажем, че това сме ние и няма необходимост да присъстваме на място. Информацията, която е необходима, пристига директно чрез портала на НАП. Чрез предоставяне на IBAN на сметка най-бързо парите достигат до потребителят.

Друго основно предимство на потребителският кредит е, че няма значение дали практикуваме свободна професия, или сме заети на трудов договор, споделят от Cashio.Свързани новини