Last news in Fakti

4 Юни, 2013 12:55 5 976 1

Майкъл Дъглас не бил пипнал рак от орален секс

  • майкъл дъглас-
  • рак-
  • актьор-
  • секс-
  • орален
Майкъл Дъглас не бил пипнал рак от орален секс - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

След като, в понеделник в. „Гардиан" публикува интервю, в което Майкъл Дъглас твърди,  че е пипнал рак на гърлото не от пушене, а от правене на френска любов, то малко след това, говорителят на звездата съобщи, че това не е вярно.

68-годишният актьор коментира пред в. „Гардиан", че ракът му не е резултат от злоупотреба с алкохол или прекомерно пушене, а е предизвикан от заболяване, предавано по полов път. Човешкият папилома вирус HPV, който причинява рак на шийката на матката, вече е все повече смятан за причинител и на рак на устата и на гърлото.

Говорителят на актьора, заяви, че Дъглас никога не е казвал, че това е причината именно за неговия рак. В интервюто той  обсъждал само от какво се причинява въпросната болест.

В отговор „Гардиан" пусна точно отговора на актьора, от който става ясно, че той вини човешкият папилома вирус за рака на гърлото си.


През 90-те години на миналия век Майкъл Дъглас лежа в клиника, твърдейки, че се лекува от алкохолизъм, но много издания тогава твърдяха, че той се е подложил на лечение от пристрастеността си към секса.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi genchev

    0 1 Отговор
    Ami taka e,kato si niama gadge ot BG....