3 Юни, 2013 11:18 2 243 0

Матю Пери: Бях наркоман и алкохолик, но медиите ме излекуваха

  • матю пери-
  • алкохол-
  • наркотици-
  • актьор-
  • приятели

Бившата звезда от хитовия сериал „ Приятели” – Матю Пери разкри, че освен, че е страдал от алкохолизъм, то той е бил и наркоман.

Актьорът  сподели в интервю за ABC News, че пикът на „заболяването” е бил именно по време на снимките на комедийното шоу.

"Най-вече пиех и взимах опиати", каза Пери.

„Въпреки ежедневната ми работа с Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Лиса Кудроу,  не успях да преборя зависимостта си”, допълва той.

"Мисля, че бях доста добър в това да се прикривам, но в крайна сметка колегите ми са били наясно. Бях един болен човек", коментира още актьорът.

В борбата на Матю срещу алкохола и дрогата му помага не кой да е, а жълтата преса, която непрекъснато обсъжда състоянието му.

"Всъщност журналистите ми помогнаха, защото просто не можех да вляза в един бар, без всички клиенти да се изнесат от него.", заяви той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА