Last news in Fakti

3 Юни, 2013 23:58 16 823 3

10 звезди, които признаха, че са пристрастени към секса

  • секс-
  • звезди-
  • признание

От Sex Addicts Anonymous (Организацията на анонимните секс маниаци) завиха, че около 4 милиона души на Острова страдат от пристрастяване към секса. The Sun цитира 27-годишна англичанка, която се оплаква, че 36-годишният й съпруг искал секс по 5 пъти на ден и ако тя не успявала да задоволи желанието му, той й изневерявал. Някои известни личности открито са признали, че са пристрастени към секса. Вижте 10 от тях:

Канйе Уест
Уест в няколко интервюта е казвал, че мисли, че има проблем с желанието си секс и това било от ранна възраст, без да разкрива много подробности.

Ръсел Бранд
През 2007 година той каза, че е бил с около 2 000 жени. Казва, че е бил в клиника заради това си пристрастяване. Престоят му там бил ужасен. „Ако си мислите, че там е пълно с красиви блондинки, които искат да правят секс с теб – грешите. Пълно е с мъже, грозни и откачени, които се чудят в кой ъгъл да се скрият, за да... знаете защо.“

Бранд казва, че за малко се е укротил, когато се оженил за Кейти Пери. Бракът обаче продължи само 14 месеца, след което той пак се върнал към старите навици.

Дейвид Духовни
Той влезе в клиника заради пристрастеност към секс през 2008 година. Когато се разведе с Теа Леони, се говореше, че причината са негови изневери, а той се оправда с това, че не може да контролира ситуацията.

Тайгър Уудс
През 2009 година съпругата му откри еротични смс-и към любовницата му и се разведе с него. Уудс не е признал публично за пристрастеност към секса, но според слухове, по време на брака си с Елин Нордиген той й е изневерил с около 121 жени.

Джеси Джеймс
През 2010 година той се разведе със Сандра Бълок, след като тя го хвана да изневерява. 43-годишният Джеймс влезе в клиника, като каза, че състоянието му е болест.

Чарли Шийн
Според слуховете Шийн е бил с около 5 000 жени. Той е известен с любовта си към проститутки и порно звезди.

Останалите звезди може да видите тук


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi genchev

    1 1 Отговор
    M che ot tova po hubavo,zdrave mu kagi.Ghe to mai polovinata sviat sa bolni ot tova zaboliavane.Na vsiakyde kydeto ima,izlishni pari ima razvrat i sex.......
  • 2 PROFESIONALISTA

    0 1 Отговор
    какъв секс бе, на тези вагините им са като кофи от по 16 литра, трябва им слонски член, че да ги оправи- то това не е жена, ами разложена пихтия направо...
  • 3 Magriot Kostadinov

    0 1 Отговор
    Чичо Чарли е в класацията!? Не може да бъде