Last news in Fakti

21 Юни, 2022 13:56 4 605 11

Любимите на Благой чалга и наргилета на ергенското му парти

  • благой георгиев-
  • благо джизъса-
  • ерген-
  • ергенско парти-
  • чалга-
  • наргиле

Джизъса събра няколко близки приятели, с които да се весели в една от последните му вечери като неженен мъж

Шумно ергенско парти вдигна Благой Георгиев. Бившият футболист, известен от години като Джизъса, отпразнува последната си вечер като неженен мъж. За разлика от традиционните ергенски партита, Благой не купонясва със стриптийзьори, които да се кълчат около бъдещия младоженец, а с наргиле и чалга и няколко свои приятели, пише Флагман.

Георгиев е запален фен на наргилетата. Почти не минава и ден, в който Благо да не пафка от наргиле, като изглежда, че пушенето е едно от любимите му занимания. Джизъса събра най-верните си другари в заведение, наето изцяло за купона. На ергенското парти на Благой присъстват не повече от 10 души. От години насам бившият футболист е стеснил максимално приятелския си кръг.

Благо не залага и на стилен тоалет на партито. Облечен с широка тениска и дънки, Джизъса и компания купонясват по малките часове на деня. Георгиев и аверите му си казват наздраве с вносна маркова водка. Купонът стига до там, че в един момент Джизъса се качва на сепарето и започва да припява парчето, което ехти от уредбата.

Разбира се, Благо не пуска и за секунда наргилето от ръката си. „Дреме ми... на това, дреме ми... на онова", пее с пълно гърло бъдещият младоженец, веселейки се на макс. Песента на Бони, която Джизъса припява, е сред любимите на бившия футболист. И със сигyрност хитът ще звучи и по време на сватбата му. Благой и любимата му Полина ще се врекат във вечна вярност в края на седмицата. Церемонията ще бъде в родното място на младоженката Велинград, където семейството на Полина развива бизнес.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    30 1 Отговор
    Страшна ценностна система има тоя изрисувания.
  • 2 в кратце

    23 1 Отговор
    Про-100-тии! Ошарени.
  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    2 19 Отговор
    Не се казва чалга а поп фолк музика! А иначе е напълно нормално да празнува така, това са си нашите вродени български обичаи. И моето ергенско парти едно време беше много шумно, с вечни поп фолк класики и легендарни турбо хитове. Искарахме си много готино с братовчет ми, колегите от магазина и приятели. И при господин Благо Георгиев сигурно е било супер а и важното е че е интелигентен човек с вкус и класа.

    Коментиран от #9, #10

  • 4 Олигавен Олигарх

    33 0 Отговор
    Горката Полина, скоро ще бъде забременена - един или два пъти и скоро след това ще бъде зарязана, както другите жени на Благо ! Чедя се как още му се връзват жените на този боклук ???
  • 5 Адолф

    19 1 Отговор
    Щях да напиша "биологичен отпадък" като видях първата снимка,но като видях и втората разбрах че по-правилно е да се напише "биологичнИ отпадъцИ".
  • 6 Саки

    3 11 Отговор
    Ами човека добър лош,все готини мадами му се връзват. Евала той си е просто себе си.
  • 7 Смтг

    16 0 Отговор
    И тая с голяма уста.сигурно колкото е по- голяма устата, толкова си по- вип.
  • 8 кирил

    17 0 Отговор
    в тая ,,държава,, колкото си по прост, толкова по велик се чувстваш
  • 9 Анти чалга

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Казва се тъпа задръстена чалгия . Поп фолк не съществува като музикален стил . Няма такива Български обичай с чалга тогава не е имало чалга . Имало е Фолклор. А и такива купони с нргилета и чалг правят само такива като този татуирания .
  • 10 Село Казанлък

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Този бил интелегентно и със вкус . Вие сериозно ли . Спортист и чалга + татуси е = на нула сиво вещество . Тоест никаква култура и образование и акъл. Само някой който мрази себе си ще се нашари като селска каруца . И може да се купунязва и със друга музика като Поп Рок Джаз .Чалгата става само за мръсни кръчми и мазни смръдливи механи.
  • 11 НАЙЛАР

    0 0 Отговор
    НАЙЛО !