Last news in Fakti

29 Юни, 2022 15:45 8 450 12

Най-сетне върнаха кучето на Денди

  • денди-
  • куче-
  • откриха

Хининус най-после успя да се върне при близките на писателя, който почина след тежък инцидент

Музикантката Йоана Савова, момичето което първо съобщи за кончината на най-добрия си приятел Любомир Милчев -Денди, най-сетне си върна кучето му Хининус, пише „България Днес“.

Сладкото четириного дълго време бе в неизвестност след смъртта на собственика си. Оказа се, че е взето от Кристофър Кейн, съквартирант и близък приятел на Денди. "Много дълго време искахме да ни го върне, тъй като животното е възрастно и ние сме неговото семейство, заслужава да е с нас", сподели приятелката на Денди, която в крайна сметка получи Хининус.

"Много ми е мъчно за Денди. Той беше най-близкият ми човек. Три месеца минаха, откакто спря да бие сърцето на най-уникалния за мен човек. Няма да го забравя“, споделя Йоана.

Приживе Денди имаше само двама приятели - Йоана и кучето Хининус. Четириногото винаги присъстваше на светски събития на писателя и журналист. На една от последните изложби на холандска дизайнерка кучето беше на рамото на собственика си, като кожена яка, а ден преди това бе на фотографска изложба и седя съвсем мирно и само на красив италиански диван. Три месеца след кончината на Любомир Милчев - Денди все още няма заподозрян за неговата смърт, макар че са разпитани стотици свидетели на последните дни на писателя.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фалшива новина

    15 6 Отговор
    Кучето ще се върне при Денди, когато и то почине, горкото...
  • 2 Рича

    8 6 Отговор
    Да не е умряло
  • 3 Призраци в мрака

    8 6 Отговор
    Ама Денди нали го убиха, как си е взел кучето?
  • 4 Ицо Пъна

    4 7 Отговор
    Любо Дендито е жив!!!
  • 5 Гост

    11 10 Отговор
    Oх олекна ми. Дерт ми беше за кучето на денди
  • 6 Даниела

    4 9 Отговор
    Той беше с кучето докато го биха с тръбата в главата, мисля, че Хининус го обесиха на дървото до тях

    Коментиран от #10

  • 7 Механик

    20 8 Отговор
    Еххх, на днешно време да си кученцето на Денди- цяла България бива занимавана със състоянието ти.
    Виж ако си пенсионер по на кофичка кисело мляко без мляко и крайче хлебец с набухватели, тогава тежко ти и горко.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 честито

    9 4 Отговор
    Седем коментара седем простака!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Браво

    1 3 Отговор
    Хименус се намери. Чудно име за куче...
  • 12 Атех

    3 1 Отговор
    Хайде най-после да изясним нещата. Кучето на Денди никога не е изчезвало, прибрано е от Кристофър, цигуларят, с когото Денди съжителстваше 5 години. Това е повече от нормално! Истеричните роднини на Денди, които никога не са имали грам грижа за него, и с които той не поддържаше отношения, създадоха цялата медийна бомба, знаейки много добре от служителите в 6 РПУ, при кого е кучето. За тях не бе никак важно самото куче, колкото да наложат важността си на единствено правоимащи; оказа се, при предаването му, че те не могат да го гледат. Затова решиха да го дадат на самозваната "най-добра приятелка" на Денди, която го познава от края на 2018 г. и която той наричаше "баба Меца", криейки се зад бара на Кристал, за да не го открие при поредното си маниакално преследване. Това е цялата "мистерия" с Хининус, а целта беше да се покаже значимата роля на неговите роднини, върху които той не би се и изплюл!