Last news in Fakti

7 Юли, 2022 11:31 14 634 10

Горещото гадже на Иво Аръков нажежи страстите (СНИМКИ)

  • иво аръков-
  • габриела николаева-
  • гадже-
  • горещо-
  • секси-
  • почивка-
  • бански-
  • гърция

Габриела Николаева непрекъснато увеличава бройката на последователите си от мъжки пол в мрежата, въпреки че с Иво Аръков са лудо влюбени

Красивата и съблазнителна половинка на Иво Аръков е способна да покачи градусите в социалните мрежи дотам, че да ги нажежи до червено, предизвиквайки истински пожар в сърцата на мъжката аудитория, пише life.dir.bg. Габриела Николаева има всички качества, с които спокойно може да бъде обявена за въплъщение на жаркия сезон, а всяка следваща нейна снимка, публикувана в личния ѝ Инстаграм профил, е абсолютно доказателство за това твърдение.

Още откакто се появи за първи път до актьора като официалната му половинка, изкусителната ѝ визия привлече всеобщото внимание и продължава да го държи. През последните седмици двамата с любимия ѝ се отправиха на почивка в съседна Гърция, откъдето споделят слънчеви кадри.

В средата на миналия месец артистът, който доскоро всяка седмица се появяваше по плажни шорти на малкия екран, влизайки в образа на спасителя Младен в сериала "Съни бийч", най-после получи възможността да ги сложи извън снимачната площадка на хитовата поредица. Преди няколко седмици носителят на награда "БГ модна икона" в категория "Изкуство", определян като един от секссимволите в родното кино, замина за Халкидики, заедно със своята съблазнителна половинка, където се радват на тюркоазените води на Егейско море, по чиято повърхност се носят с електрически сърф, изкушаващ любителите на водните спортове.

За романтичното си бягство от нашата реалност те избраха курортното рибарско селище Вурвуру, разположено на втория ръкав, което макар и скътано между скалисти заливи, е доста оживено. Пленителните му гледки, способни да спрат дъха на всеки, наред с типичните гръцки таверни, пленяващи посетителите си с вкусна морска храна, както и лазурните му брегове, осигуряващи пълноценен отдих, привличат туристи от близо и далеч, желаещи да поглезят всичките си сетива.

Двамата често публикуват изображения, разкриващи подбрани мигове от техния престой, които споделят със своите почитатели, разкривайки им как прекарват времето си там. Онези, правещи най-силно впечатление обаче, безспорно са снимките, на които Габриела демонстрира прелъстителните извивки на безупречното си тяло в бански костюми с изрязана кройка, които ѝ стоят по начин, способен да накара всеки представител на силния пол да съгреши, независимо колко праволинеен по природа може да бъде той.

"Хубаво е, да", гласи посланието ѝ към един от постовете, на който позира пред фотографския обектив, стоящ в ръцете на партньора ѝ, седнала на барбарон, разположен върху пясъка в близост до морските вълни. Разбира се, последователите ѝ в интернет нямаха друг вариант, освен да се съгласят с нея, само че от коментарите им личи, че според тях намират нещо по-хубаво от отдиха, на който се е отдала, а именно нея самата.

Иво също не разочарова своите обожателки, споделяйки снимки, на които е гол до кръста, показвайки мускули, които поддържа с редовни тренировки във фитнес залата. Широката му усмивка на лицето му успя да разтопи сърцата на женската аудитория, отправила му куп комплименти.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    26 3 Отговор
    Обикновено момиче.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дуньо простия

    12 9 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Да бе. С нейните си гърди, с нейното си дупе, тва къде я намери такава. Силно и благородно му завиждам.
  • 4 Чичо_Рон

    7 6 Отговор
    Абе Иво,купи и на това момиче Перскиндол,
    колената и сини та сини.Смени малко тая 69-ка....
  • 5 Селянин

    7 3 Отговор
    Тази с този ръст от 135-140. См не става за бране на ябълки Трябва височина
  • 6 На една

    5 5 Отговор
    от снимките си е дебеличка, явно другите са фотошоп. В лицето не е хубава, а Ивчо си е гей.
  • 7 Ялова волЯ

    4 0 Отговор
    Дайте ни инфо къде нажежава страстите и бойковата мис Бикини ? В Барселона ли , в Банкя ли , къде ли ?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кънчо Доколянков

    0 2 Отговор
    Здравейте. Казвам се Пити и имам големи топки, които скоро изпразних на лицето на Габи.
  • 10 Ния

    3 1 Отговор
    Българският мъж трупа мускули, ама е страхливец. Когато трябва да се защити жена, дете, животно, възрастен човек, прибира мускулите във фланелката - и дим да го няма! Само фасада е останала от повечето от вас, български мъже! А някои и това нямат.