Last news in Fakti

25 Юни, 2013 11:52 1 395 1

Метъл легенди искат черни чорапи за концерта в София

  • cradle оf filth-
  • концерт-
  • метъл

Броени дни делят родната публика от първия самостоятелен концерт на легендите на тежкия жанр Cradle оf Filth в България.

Бандата пристига у нас в деня на концерта - 28 юни и ще остане в София около два дни. Фронтменът Дани Филт  ще бъде придружаван от китаристите Джеймс МакКълрой и Пол Алендър,  басиста Даниел Фърт, барабаниста Мартин Скарупка и нежното лице на групата Линдзи Скулкрафт, която стои зад кийбордите и беквокалните партии. Групата пътува със собствена охрана, мениджърски екип от 13 души и техническа продукция със звук, осветление и специални сценични ефекти.

За престоя си у нас, Cradle оf Filth ще бъдат настанени в един от най-добрите столични хотели. За бандата са приготвени 50 черни хавлиени кърпи, над 20 литра френска минерална вода и 4 огромни огледала.

Гримьорната на музикантите трябва да бъде голяма и просторна, с най-малко 3 удобни дивана и 12 меки кресла. Важно изискване е да бъдат осигурени специални високи щендери и закачалки за сценичните костюми, а в помещението, в което те ще бъдат поставени, пушенето е абсолютни забранено.

Едно от интересните желания на групата е да им бъдат приготвени 10 чифта нови черни чорапи, както и 3 опаковки с таблетки витамин Ц.

Кулинарните предпочитания на музикантите са съобразени с горещите температури навън и включват леки ястия от задушени зеленчуци, пиле, кафяв ориз, кисело мляко с пробиотици, свежи плодове, фрешове и различни видове сирена.

Българските фенове на Cradle оf Filth са истински късметлии, че ще имат щастието да видя любимата банда на живо, след като шоуто на британците в Истанбул беше отменено заради събитията на площад Таксим. Така европейските дати от турнето, промотиращо последния албум на бандата „The Manticore and Other Horrors”, са само във Франция и България.

Както вече е известно, две български банди ще подгряват шоуто – Dimholt и Past Redemption. Очаква се хедлайнерите да се качат на сцената около 21:30ч.

Концертът на легендите на тежкия жанр Cradle оf Filth ще се състои в петък, 28 юни, в зала Универсиада, София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 маляка

    0 0 Отговор