Last news in Fakti

21 Август, 2022 14:07 7 261 7

Инцидент беляза втората сватба на Джей Ло с Бен Афлек

  • бен афлек-
  • дженифър лопес-
  • инцидент-
  • сватба-
  • дете-
  • линейка

Според слухове дете е наранило ръката си и е транспортирано в болница с линейка

Инцидент беляза втората сватба на Джей Ло с Бен Афлек - 1
Снимка: БГНЕС

Дете е пострадало в резиденция в американския щат Джорджия, където се очаква днес да се състои втората сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Според слухове, съобщени от New York Post, то е наранило ръката си и е транспортирано в болница с линейка. Подробности около инцидента не се разкриват и не е ясно дали става дума за някое от децата на Лопес или Афлек.

Къщата, в която се е разиграло неприятното събитие, е закупена от актьора и режисьор, двукратен носител на награда „Оскар“, през 2003 г. по време на първия му годеж с Джей Ло. Сега двойката е планирала тридневни тържества там след първото бракосъчетание в Лас Вегас миналия месец, когато Лопес прие фамилното име на съпруга си: Дженифър Афлек.

Линейката е пристигнала в имението и се е отправила към болница в района на Савана, съобщили са за сп. People от шерифството на окръг Либърти. На снимките, получени от Daily Mail, се вижда как автомобилът на „Спешна помощ“ излиза от имота, докато колата на Бен Афлек го следва. Други кадри показват майката на Афлек, Кристофър Ан Болд, напускаща болницата в инвалидна количка. Според Mirror, именно тя е била хоспитализираната. Изданието отбелязва, че самият Афлек я намерил с дълбока рана на крака след падане и повикал бърза помощ. Въпреки травмата и няколкото шева инцидентът не бил сериозен и знаменитостите решили да не отлагат втората си сватбена церемония. Известната двойка не е излязла с официално изявление по случая.

53-годишната Дженифър Лопес и 50-годишният Бен Афлек имат общо 5 деца: 14-годишните близнаци на Джей Ло – момче и момиче, от брака ѝ с певеца Марк Антъни, двете дъщери на Афлек, съответно на 17 и 14 години, и 10-годишният му син – и тримата родени от брака му с актрисата Дженифър Гарнър.

Според американските медии сред гостите на сватбената церемония в Джорджия са най-добрият приятел на Афлек – колегата му Мат Деймън, брат му Кейси Афлек, комикът Джими Кимъл, актрисата Дреа ди Матео. Вероятно ще присъстват и модният стилист на латино-дивата – Роб Дзангарди, маникюристът ѝ Том Бачик и фризьорът Крис Епълтън, които бяха част от антуража ѝ и по време на първата сватба в Лас Вегас.

А поредното „да“ актрисата и певица ще бъде облечена в тоалет, проектиран специално за случая от дизайнера Ралф Лорън и шит в Италия


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да са

    14 6 Отговор
    живи и здрави до следващата сватба и с още повече общи деца!
  • 2 Пенсионерката

    5 3 Отговор
    Още ше ражда..!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Човек

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пенсионерката":

    Г... пак! Тъз пенсионерка и аз бих я оправил, малиии....... Jlo I love you💖💖💖

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Щом си любител на пенсионерки

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Човек":

    И друго.... нищо друго не ти остава, освен да чакаш и твоето пенсиониране с,, вдигната глава,, малей лелей....!