Last news in Fakti

24 Септември, 2022 09:40 1 297

Как най-лесно да си изберем спортен екип?

  • спортен екип-
  • fashion days

Хвърлете едно око на колекцията от спортни екипи от Fashion Day

Как най-лесно да си изберем спортен екип? - 1
Снимкa: Shutterstock

С течение на времето се промени съществено начинът, по който се обличаме. Все повече и повече започнахме да използваме по-небрежни артикули в своето ежедневие. Така получаваме комфорта, от който винаги сме се нуждаели.

Пример за това са спортните облекла. Ако преди бе прието, че те са подходящи единствено за тренировки и физически активности, днес вече не се притесняваме да ги носим и в ежедневни ситуации. Тук обаче винаги трябва да се съобразяваме с графика си и да не го забравяме, за да не се стигне до неприятна изненада и да сме неподходящо облечени.

Хвърлете едно око на колекцията от спортни екипи от Fashion Days, намирайки правилната опция за вас. Можете да изберете модели с или без цип, по-свободни или прилепнали по тялото, за да се чувствате добре в дрехите си и да можете да се движите свободно. Съществено внимание трябва да обърнете и на материалите, от които е изработена дрехата. Заложете на полиестер, памук или различни комбинации от влакна, които ще ви придадат лекота в движението.

Ако сте по-чувствителни към студ, открийте правилното за вас яке и термокомплект - тук блуза с термо-панталон би било решение, което няма да позволи на студеното време да ви създаде проблеми или да наруши плановете ви. Допълнете аутфита си с шапка, а защо не и шал за малко цвят. Без значение къде изберете да прекарате своя ден или какво е времето навън, не забравяйте, че обувките също играят важна роля.

Тук е моментът да отворите сайта на Fashion Days и да изберете правилния чифт от многото модели на бранда New Balance. Заложете на този модел, който ще поддържа крака ви и ще има гъвкава подметка, а не на последно място - няма да изскача от краката ви. Ако времето е приятно, можете да изберете спортни обувки, направени от велур или текстил, с различни лога и по-смели цветове. Ако денят не е толкова слънчев, намерете си водоустойчив модел или такъв от изкуствена кожа, който ще стопли краката ви. Не забравяйте, че ако не развързвате кецовете, преди да ги сваляте, това ще съкрати живота им.

Чорапите също попадат в задължителния списък. Хубаво е да имат определени характеристики, за да не бъдат неудобни - да не задържат влага, да не се свличат и да позволяват на кожата ни да диша. Бъдете готини и допълнете визията си с чифт слънчеви очила, които освен всичко, ще предпазят очите ви. Добра идея е и да свържете телефона си към смарт часовник, за да не се налага да го държите в ръка през деня. В зависимост от производителя и определения от вас бюджет, тези часовници имат определени функции, които ще улеснят значително живота ви: известия за електронната поща, SMS, обаждания, социални мрежи, информация за физическата ви активност, пулс, качество на съня и кръвно налягане.