Last news in Fakti

23 Юли, 2013 12:09 2 591 0

Джаред Лето: Навремето бях наркоман и крадец

  • джаред лето-
  • актьор-
  • крадец

Известният музикант и актьор Джаред Лето призна, че е имал бурни младежки години и е залитнал към дрогата и към леките престъпления, съобщава сп. The Big.

„Бях на кръстопът, когато бях на 16. Не знаех, че ще стана актьор, мислех си, че ще бъда художник или артист... или дори наркопласьор.", разкри пред списанието Лето.

Актьорът  призна, че заедно с брат си е участвал и в множество дребни кражби.

„Влизахме с взлом в офиси, училища – всичко, за което се сетите. Постепенно се превърнахме в дребни крадци. Всеки ден отмъквахме поне по една бутилка алкохол. Открадвали сме и скутери или по-малко мощни мотори", казва звездата.

Джаред допълни, че не се срамува от своите хулигански прояви и обясни, че като хлапе ги е считал за нещо напълно нормално.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА