Last news in Fakti

5 Юли, 2014 12:19 1 260 0

Истерия по Джаред Лето в София!

  • sofia rocks 2014-
  • джаред лето-
  • 30 seconds to mars

Всички групи на SOFIA ROCKS 2014 се очаква да пристигнат днес, с изключение на хедлайнерите, които ще долетят веднага след концерта си в Румъния

SOFIA ROCKS 2014 отваря врати след по-малко от 24 часа и феновете на THE OFFSPRING, 30 SECONDS TO MARS, SKILLET, MANDO DIAO и ALCEST стават все по-нетърпеливи. След вчерашното пре-парти, с живото предаване на мача на Григор Димитров от Уимбълдън, събрало над 2000 фенове на тениса, днес строежът на зоните продължава.

Организаторите споделят, че в последната седмица интересът към събитието е нараснал значително. С най-голямо нетърпение се очаква пристигането на носителя на "Оскар" Джаред Лето и бандата му 30 SECONDS TO MARS, за която VIP пакетите, включващи среща със звездите, автограф и лична снимка, са вече изчерпани. Цените от 250 и 500 долара явно не са стреснали феновете от България и региона, тъй като дори отпуснатата допълнително бройка е била продадена в рамките на няколко часа.

„Всъщност в момента се налага да разместим почти всичко в бекстейдж зоната, за да изградим изцяло ново помещение, което да побере всички закупили VIP пакети в последните няколко дни. Front of Stage билетите също са пред изчерпване, така че е хубаво да се снабдите с такъв още днес, ако искате да видите любимия си артист от близо“, заяви Петър Петров, организатор на SOFIA ROCKS.

Билети ще се продават и на място в деня на фестивала. Вратите отварят точно в 14:00 часа, а всички групи се очаква да пристигнат в София още днес с изключение на MARS, които летят веднага след концерта си в Румъния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА