Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 14:58 7 489 2

Зимата готви парични изненади за зодиите

  • зима-
  • хороскоп-
  • пари-
  • финанси-
  • зодии

Зимен хороскоп за всички зодии

Зимата готви парични изненади за зодиите - 1
Снимка: Shutterstock

Какво ще ни донесат зимните месеци – тринадесета заплата или непредвидени разходи? Ето какво казват астролозите за предстоящия зимен сезон и изненадите, които ще поднесе на представителите на зодиака.

Овен

За Овните първата половина на зимата обещава да бъде по-наситена и продуктивна от втората, пише Tialoto.bg. До средата на януари планетата на късмета – Юпитер, ще допринася за вашия успех. През този период си струва да направите дългосрочно планиране и да решите важни финансови въпроси. През втората половина на януари Овните ще бъдат завладени от съмнения и несигурност. Проблемите или конфликтите могат да отнемат твърде много енергия и ресурси.

Телец

Звездите препоръчват да обърнете повече внимание на рутинните работни процеси и да си починете добре. Докато други ще отворят шампанско в новогодишната нощ, Телецът ще извърши следващите трудови подвизи. През зимните месеци ще имат успех в делата, свързани с преговори, което определено ще донесе допълнителна печалба. Звездите не изключват командировка или преместване в друга държава.

Близнаци

През зимата представителите на този знак трябва да бъдат изключително внимателни. Поради прекомерната самоувереност те рискуват да не забележат измама. Необходимо е да се съсредоточите върху най-важните неща, без да се впускате в малки финансови приключения с несигурна перспектива. През почивните дни се посветете на почивка, а не на работа.

Рак

За тези, които мислят да променят дейността си, звездите съветват да преминат необходимото обучение, това ще донесе финансови резултати. Почивните дни са подходящо време да помислите за допълнителни източници на доходи или инвестиране на свободни средства. По-добре е да не правите големи покупки, най-вероятно те няма да бъдат най-успешните. Освен това не трябва да вземате или давате пари назаем, няма да е лесно да ги върнете по-късно. В същото време финансите ви позволяват да не спестявате от добра почивка за цялото семейство.

Лъв

Зимата за Лъвовете ще започне с малки неприятности – конфликти с клиенти или служители ще бъдат последвани от повреда на оборудването и други инциденти. През този период хороскопът съветва да се отървете от упоритостта и да изпълнявате по-стриктно служебните си задължения. Детайлното планиране на ежедневието ще ви помогне да сте в крак с всичко. В същото време си струва да се опитате да не разваляте отношенията в екипа с кавги. През декември представителите на знака ще имат възможност да заслужат повишение или увеличение на заплатата.

Дева

В началото на януари имате нужда от поне малко почивка, за предпочитане далеч от дома. След зимните празници ви очакват сериозни трудови изпитания, които ще донесат невиждани печалби. До края на март, според прогнозите на звездите, някои от вас ще имат време да израснат в позиции или да увеличат капитала си. Първите месеци на зимата ще бъдат най-успешни за намиране или смяна на работа.

Везни

През зимата Везните ще получат шанс да покажат най-добрите си професионални качества, а някои ще решат да напуснат позицията на служител и да започнат собствен бизнес. През декември звездите призовават представителите на знака да бъдат по-търпеливи, тъй като трудовите конфликти рискуват значително да подкопаят финансовото състояние. За вас е важно да научите нещо ново или да усъвършенствате съществуващи умения.

Скорпион

Придобитите знания скоро ще донесат големи печалби на представителите на знака, дори и да са далеч от текущите си занимания. Възможно е хобито в крайна сметка да се превърне в сериозно занимание с добри доходи, което ще ви позволи да напуснете работата в офиса. През януари Скорпионите най-вероятно ще трябва да направят доста разходи, за да подредят живота си. Звездите ви съветват да не отлагате за по-късно личните дела, включително и ваканцията, тъй като през пролетта ще трябва да поработите здраво върху кариерата си.

Стрелец

През февруари Стрелците ще получат няколко предложения за сътрудничество. Съществува обаче риск тежките условия на труд да са скрити зад привлекателна фасада. Във всеки случай представителите на този знак трябва да претеглят всичко, когато вземат решение. До февруари звездите предвещават рутинни работни процеси, в същото време, макар и малко, но постоянно увеличение на доходите. Упоритостта и трудолюбието на представителите на знака ще бъдат подобаващо възнаградени до края на годината. Не бива обаче веднага да харчите спечелените пари.

Козирог

Зимата обещава да ви донесе успех и просперитет. Упоритите и търпеливи Козирози ще могат да реализират най-смелите кариерни и финансови планове. Те ефективно ще завършат дългосрочни проекти, докато получават значителни бонуси. Представителите на знака, които се страхуват от промяна, имат отлични шансове да кандидатстват за по-висока позиция, да отворят собствен бизнес или да напуснат задушния офис и да преминат на свободна практика.

Водолей

През декември представителите на този знак рискуват да бъдат твърде мързеливи, пропускайки възможността да спечелят допълнителни пари. Големият брой почивни дни ще ги извади от обичайния им работен коловоз. Хороскопът обаче напомня: безделието няма да доведе до добро. В свободното си време е по-добре да обмислите годишния си план и да подредите приоритетите, както и да изчислите бюджета. До пролетта си струва да завършите нерешените дела, за да се заемете със свежи сили с най-обещаващите идеи.

Риби

До февруари звездите не съветват да правите големи парични трансакции или да харчите много за лични нужди. Възможно е тези решения да доведат до проблеми. В същото време Рибите не трябва да отлагат преговорите, свързани с бъдещи начинания. Може би дори през януари Рибите няма да имат възможност да се отпуснат, но звездите предричат успех във финансите, в търсене на нови служители, проекти или свободни работни места за представителите на знака. Особено късмет за скорошните студенти, които до февруари ще могат да намерят доста прилична работа.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дуньо простия

    4 0 Отговор
    Всички зодии ще сме изненадани, като стане за плащане на ток, парно, ВиК.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.