9 Декември, 2022 15:15 4 127 3

Асен Блатечки и Диляна Попова още делят един покрив

  • асен блатечки-
  • диляна попова-
  • общ дом-
  • живеят заедно-
  • съквартиранти

Това обаче не означавало, че са заедно, а просто съжителстват, категорични са източници на роден таблоид

Асен Блатечки и Диляна Попова продължават да живеят под един покрив, твърдят близки от обкръжението на моделката. Това обаче не означавало, че са заедно, а просто съжителстват, категорични са източници на „Галерия“.

Актьорът не крие, че има нова връзка, но настоящата му половинка очевидно няма проблем с това, че все още обитава един дом с бившата си изгора. Причината да не се разделят окончателно с Попова е общото им жилище, което преди години купиха съвместно.

Именно и затова все още се търпят, което до голяма степен е плюс за сина им Борил, че има възможността да бъде с двамата си родители. Асен много често остава да спи при новата си жена, отколкото при манекенката, разказват запознати.

Наскоро театралът не скри, че има жена до себе си. "Личният ми живот е идеален. Не съм сам", заяви той пред Петя Дикова. В интернет се появиха снимки на лошото момче на родното кино, на които е със силно тунингована брюнетка. Блатечки обаче поясни в телевизионното си интервю, че това не е гаджето му.

Диляна пък е щастлива със заможния ресторантьор Лъчезар Захариев, но явно още не живеят заедно.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 0 Отговор
    Маро ма, ДЕЛЯТ ли го покрива или го споДЕЛЯТ 🤔🤔🤔🤔
  • 2 7777

    2 0 Отговор
    Е това ако е семейство, аз съм травмай номер 5. А това дете защо е дебело, ужким баща спортист майка манекенка?!
  • 3 абе,

    3 1 Отговор
    Сиганска работа...Колко семейства купили заедно жилища се разделят и си поделят общото имущество само тези не,а забравих те не са семейни пред закона:))) А детето живее в фалшива /семейна/обстановка както се пееше в една стара песен"Той с друга,тя с други,детенцето с меченцето в ръка".