Last news in Fakti

9 Декември, 2022 15:31 3 070 4

Меган се срещнала с Кейт и Уилям за пръв път "боса и по скъсани дънки"

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • документален филм-
  • документален сериал

За Меган било шокиращо колко формални са британците дори и при затворени врати

Меган се срещнала с Кейт и Уилям за пръв път "боса и по скъсани дънки"  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Меган Маркъл е носела не особено традиционен тоалет, когато за първи път се срещнала с бъдещото си семейство.

41-годишната Маркъл разкри в новия сериал на Netflix "Хари и Меган", че е носела скъсани дънки и е била "боса", когато за първи път се е запознала с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Херцогинята на Съсекс призна, че не е знаела, че кралските "формалности" се случват и зад затворени врати, пише New York Post.

"Започнах да разбирам, че официалността отвън се пренася и вътре, че има формален начин на съществуване навън, а след това затваряш вратата и си мислиш: "Добре, сега можем да се отпуснем", каза Маркъл. "Но тази формалност съществува и от двете страни и това беше изненадващо за мен."

"Дори когато Уил и Кейт дойдоха и аз се срещнах с тях за първи път, си спомням, че бях със скъсани дънки, бях боса", призна Маркъл.

Тя също така сподели, че "винаги е обичала да прегръща хората" и не е знаела, че прегръдката е "наистина стряскаща за много британци".

От известно време се носи слухът, че двете двойки не са в добри отношения, а напрежението между Хари и Уилям расте. Все още нито едните, нито другите не са потвърдили дали това е така.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Венета Новакова

    1 1 Отговор
    Е то след ,,черно,, парти, как да си?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.