Last news in Fakti

16 Януари, 2023 11:47 2 954 8

Стартираха снимките на игрален филм за рапърите от Murda Boyz

  • murda boyz-
  • рапъри-
  • игрален филм

Една от главните роли се изпълнява от актьора Христо Доков, а другите се играят от самите изпълнители

Започнаха снимките на игрален филм за рапърите от Murda Boyz, съобщават от екипа на продукцията. Една от главните роли се изпълнява от актьора Христо Доков, а другите се играят от самите Murda Boyz.

СЮЖЕТЪТ

Филмът е история за приятелство, което минава през различни етапи и препятствия. Боби, Марсо и Георги са момчета, които следват мечтата си да станат известни рапъри. Но пътят, който трябва да извървят до заветната цел, е осеян с много трудности, разочарования, предателства и любов. Пътищата на героите се разделят във времето. След смъртта на баща му, който е разследващ полицай и се смята, че е убит по поръчка на влиятелен мафиот, Георги решава да се откаже от детската си мечта да бъде рапър и влиза в системата на МВР с цел разобличаването на престъпника, отговорен за смъртта на баща му. Докато Марсо и Боби, продължават да гонят целта си да станат рапъри, навлизат в подземния свят и започват да работят за Любо Кокала, който ги въвлича в много сериозни проблеми…

ЕКИПЪТ

Сценарият е на Тео Чипилов и Моника Найденова, режисьор е Виолет Панчева. Продуценти на Murda Boyz са други рапъри - Зипо и Слаш - Христо Христов и Стоян Стоянов. Тяхната компания "Девил синема" вече имат реализиран пълнометражен филм - "Чудовища" (2022).

Филмът Murda Boyz ще бъде завършен снимачно до края на месеца. Планиран е да излезе на екран през март 2023 г. Предвижда се и турне на Murda Boyz, и срещи с почитателите в цялата страна. Главните участници във филма имат общо над милион последователи в своите социални канали.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лидер

    9 1 Отговор
    🤣🤣🤣🤣🤣
  • 2 Псевдоним

    11 1 Отговор
    Даже Мишо Шамара беше по-скромен и не си позволяваше да прави филми за себе си.
  • 3 Тия пеят за наркотици в София

    8 3 Отговор
    А чичко палюцай нанка и пърди
  • 4 Гошо

    13 1 Отговор
    Чакай малко хахахаха стига бе алоуууу двамата недоразвити наркота успокойте се бе вашта …..
  • 5 фенче

    8 2 Отговор
    кажи бе Марсел, от ДиПиСеТу ли ти финансираха филма, къде можем да го гледаме, по кината ли, сега Големия сигурно ще се пукне от завист, Мишо Шамара и днеска си е скромен, нали е Юберджия
  • 6 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    Е жалко ,тъжна работа викам се е нещо интересно харесвам рап не изцяло но има хубави парчета.Защо са го ударили на чалга къде е рапа и тези арабски атрибути които не са интерсни и за самите рап артисти от такава националност .Много тъп текст,мелодия ,облеклото и видео направо къртят допълнително на безмисленият текст няколко теми събрани в едно.Тези момчета изобщо знаят ли какво правят ?
  • 7 брадва

    6 0 Отговор
    тос Памеца няма ли да си опраи зъбите пара бол
  • 8 кУмУнист

    5 0 Отговор
    А за Ахмет Доган агата място фъф филма има ли. Все пак депутати от Депесето щяхте да ставате евендита от мър6а бойз. Сега се прекратете и на мазните чаавета.