Необходими продукти:
- - 1 кокошка или 1 голямо пиле
- - 2 глави лук
- - 1 морков
- - 6 чаени чаши бульон
- - куркума, сол, джоджен, черен пипер
Начин на приготвяне:
- * Нарежете пилето на порции.
- * Варете в подсолена вода.
- * След като заври, добавете едната глава лук и черния пипер.
- * Запържете в тиган другата глава лук и моркова. Прибавете ориза и запържете.
- * Поставете в тава ориза, пилешкото месо, бульона и подправките.
- * Печете в умерена фурна, пише actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Янислав
Коментиран от #2, #4, #6
10:45 18.01.2023
2 Този коментар е премахнат от модератор.
3 Този коментар е премахнат от модератор.
4 Този коментар е премахнат от модератор.
5 народен обичай
11:12 18.01.2023
6 ха ха ха
До коментар #1 от "Янислав":
Ориз се готви в съотношение 1:3, което значи на 6 чаши бульон се падат 2 чаши ориз.11:15 18.01.2023
7 Този коментар е премахнат от модератор.
8 Петя
Коментиран от #10
11:30 18.01.2023
9 Този коментар е премахнат от модератор.
10 000013
До коментар #8 от "Петя":
Како , ти чорба ли ще правиш с толкова вода или каша ?17:04 18.01.2023