27 Януари, 2023 07:00 7 509 3

Дневен хороскоп за 27.01.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят може да предложи доста интересни неща на Лъвовете

Дневен хороскоп за 27.01.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще ви подгонят дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да ви се налага да бързате, старайте се да сте внимателни, напредвайте с малки крачки, за да не препънете без време.

Телец

Със сигурност не обичате такива дни - неясни, малко хаотични, неадекватни изказвания на хора. В такива дни е най-добре да се опитате да се отдръпнете от света, да правите неща, които обичате и най-вече да слушате любимата си музика. Днес музиката може да е истински лечебна за вашата душа.

Близнаци

Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Може да се разпилявате в повърхностни разговори по телефона или със съседите. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре.

Рак

Настроенията ви ще са променливи, ще реагирате главно емоционално. Ще се повиши апетитът ви, така че бъдете по-внимателни в похапването, особено по обяд. След обед ще сте по-лениви, хубав момент да си купите някои полезни неща.

Лъв

Денят днес може да ви предложи доста интересни неща, стига да сте готови да приемете предизвикателствата. Не се впускайте в безкрайни спорове за политика, има къде-къде по-вълнуващи теми за разговор.

Дева

Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече усилия, за да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете напразно нервна енергия, особено в спорове.

Везни

Днес ще трябва да мислите повече за другите, отколкото за себе си. Не се ядосвайте на чуждите грешки, а поправете собствените си. Бихте могли да направите забележителни неща, ако овладеете емоциите си.

Скорпион

Приключва работната седмица, но май за всички други освен за вас. Доста неща са ви се струпали на главата и май няма кой да ви помогне да ги свършите. Само не се изнервяйте, действайте по-спокойно (ако можете).

Стрелец

Днес сами ще си усложнявате живота без всякаква причина. Това ще ви създаде усещане за дискомфорт. Гледайте по-просто на нещата, не си струва да нервничите има много по-малко основания, отколкото ви се струва.

Козирог

Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл. Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Вашето време е по-скъпо от глупавите идеи на околните.

Водолей

Не е най-подходящия момент да чупите мебелите. Така че е “успокойте малко топката” и се вслушайте в гласа на разума. Сами знаете, че емоциите не са най-добрия съветник.

Риби

Днешният ден си струва да прекарате в приятелска компания. Постарайте се да подновите стари приятелства, в скоро време ще се окажат полезни.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 циганка компанионка

    0 1 Отговор
    аман от използвачи
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 лоша жена бсп

    0 1 Отговор
    арабска република арабска Европа не благодаря християнските вярвания са важни