Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 09:27 1 014 4

Бионсе - рекордьор в историята на наградите "Грами"

  • бионсе-
  • грами-
  • рекорд

"Благодаря ти, Боже", каза тя в емоционална реч на сцената

Бионсе - рекордьор в историята на наградите "Грами" - 1
Снимкa: Shutterstock

Бионсе стана най-награждаваният изпълнител в историята на "Грами", като подобри 26-годишния рекорд, който досега държеше покойният унгарско-британски диригент Джордж Шолти, съобщи Associated Press, цитирана от БТА.

"Опитвам се да не съм прекалено емоционална", каза суперзвездата, докато съпругът ѝ Джей-Зи я аплодираше на крака. Певицата благодари на покойния си чичо, на родителите си, на Джей-Зи и на децата си за подкрепата. "Просто се опитвам да осъзная ставащото тази вечер. Искам да благодаря на Бог, затова че ме закриля. Благодаря ти, Боже", каза тя в емоционална реч на сцената.

Бионсе вече събра 32 награди, след като спечели за най-добра R&B песен за "Cuff It", запис на електронна денс музика за "Break My Soul", традиционно R&B изпълнение за "Plastic Off the Sofa" и приз за електронна денс музика за седмия си студиен албум "Renaissance", който е номиниран и за албум на годината.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гладен сиганин

    5 1 Отговор
    дреме ми на джейзито
  • 2 редник

    2 0 Отговор
    "Бионсе стана най-награждаваният изпълнител..."

    Бионсе стана най-награждаванАТА изпълнителКА...

    Труден ли е езикът ни?

    Коментиран от #4

  • 3 пенко

    1 0 Отговор
    СЛЕД 16 ТАТА СИ ГОДИНА ВСИЧКИ ТАЛАНТИ СИ МИСЛЯТ : " БАБА ПРОДУЦЕНТАНА БИОНСЕ " !?
  • 4 272727

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "редник":

    Ти променяш значението по този начин.