Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 08:12 20 876 81

Васил Драганов с официално изявление след скандала с бившата му съпруга

  • васил драганов-
  • скандал-
  • бивша съпруга

Според него медийните изяви на бившата му съпруга са вече от безсилие

Андреа се опита да води война и за апартамента ни миналата година, но не успя, призна пред „Телеграф“ актьорът Васил Драганов.

През изминалата седмица той влезе в светските хроники с признанието за тежкия им развод, след което бившата му съпруга започна да вади кирливите им семейни ризи, подробности от делото за домашно насилие, което тя му заведе и загуби.

В момента Драганов е на морето заедно с малкия си син Давид.

„С него сме неразделни от две години, той е на 9 г., трети клас и е наясно какво се случва, тъй като му споделям всичко. Още миналата година той започна да работи с детски психолог от „Закрила на детето“ и неговото заключение е, че не го съветва да живее с майка си“, сподели звездата от „Комиците“ и сериала „Столичани в повече“.

Той призна, че голямата им дъщеря Любов не е добре в момента. „Много е разстроена след всичко, което се изнесе в публичното пространство. Дори е молела майка си да не участва по предавания и въпреки това тя е отишла. Любов си живее в нас, през май става на 18 г. и може да е самостоятелна. Андреа ме обвинява, че не ѝ давам децата, а е точно обратното - тя си намира причини да не ги взима дори в събота и неделя, когато ѝ се полага по решението от развода ни. Сега оправданието е, че прави ремонт. Два пъти е завела малкия на училище, а ние живеем съвсем наблизо и това им е било виждането - да го преведе през светофара“, каза още актьорът.

Според него медийните изяви на бившата му съпруга са вече от безсилие, тъй като от миналата година тя го заплашвала, че ще го съсипе. А относно издръжката, на която Андреа е осъдена да плаща за децата след развода, Драганов казва, че я прави, но с огромни закъснения. „Може би идеята ѝ е, след като роди, да спре окончателно“, предполага комикът.

Въпреки че двамата са вече разведени, той още страда тежко за нея. „Искам да е щастлива, човекът до нея да е щастлив, да им се роди здраво бебето, въобще прекрасен живот им желая“, добави Васил.

Той изпрати до „Телеграф“ и свое официално изявление до медиите, с което иска да спре раздухването на семейната драма, за да не продължават да страдат децата им.

Ето и цялото изявление:

Уважаеми дами и господа,

Във връзка с разразиралата се медийна война и разпространявани в публичното пространство твърдения, имащи характер на директни нападки, обвинения и внушения от страна на г–жа Андреа Андреева спрямо бившия ѝ съпруг г–н Васил Драганов, считаме за редно да изложим реалната фактическа обстановка.

На 12.02.2023 г. пред БНТ г–н Васил Драганов сподели част историята си и какво е преживял през последните месеци в личен план, а именно че се е развел със съпругата си, като това се е случило по нейно желание и към настоящия момент двете им деца живеят и се отглеждат от него. Няколко дни след това лично изявление, бившата му съпруга отправи директни обвинения спрямо него, с твърдения че е била подложена на домашно насилие, след което срещу известния столичен актьор започна чудовищна атака от страна на различни медии. За съжаление нито една от тези медии не си направи труда да провери изнесената от г–жа Андреева информация, даже напротив, медиите си позволиха да интерпретират превратно всяко една дума, казана от г–н Драганов и да вадят от контекста всяко негово изказване, кредитирайки изцяло твърденията на г–жа Андреа Андреева. Така се стигна до лавинообразно разпространение в медийното пространство на неверни обстоятелства, които по безпрецедентен начин уронват името и авторитета на г–н Васил Драганов и го „демонизират“.

Придържайки се изцяло към обективната истина, в хроонолигичен ред представяме реалната фактическа обстановка.

През месец септември 2021 г. г–жа Андреа Андреева напуска семейното жилище, което до този момент обитава заедно с г–н Васил Драганов и двете им деца и официално го уведомява, че има извънбрачна връзка и ще живее на семейни начала с новия си партньор. Двете деца, които са на възраст 8 г. и 16 г., остават да живеят заедно с г–н Васил Драганов в семейното жилище.

През месец ноември 2021 г. г–жа Андреева депозира в Софийски районен съд молба за защита от домашно насилие, с твърдения че спрямо нея е извършен акт на домашно насилие от страна на нейния съпруг. В производството по делото се събират всички изискуеми и допустими от закона писмени и гласни доказателства, включително е назначена и комплексна Съдебно-психиатрично психологическа експертиза на г–жа Андреева. С решение от 22.04.2022 г. състав на Софийски районен съд отхвърля искането на г–жа Андреева за издаване на заповед за защита и приема, с което приема, че спрямо нея не са извършени твърдените актове на насилие от страна на г–н Васил Драганов. Срещу решението на Софийски районен съд е подадена въззивна жалба от страна на г–жа Андреева, за което е образувано частно гражданско дело пред Софийски градски съд. На 09.01.2023 г. г–жа Андреева депозира в деловодството на Софийски градски съд молба, с която оттегля въззивната си жалба срещу решението, с което е отхвърлена молбата и за издаване на заповед за защита. Въззивен състав на СГС разглежда молбата и в закрито заседание и на 10.01.2023 г. постановява определение, с което прекратява производството по обжалване, в следствие на което решението, с което нейната молба с твърдения за извършено спрямо нея домашно насилие от страна на нейния съпруг г–н Васил Драганов е отхвърлена и решението на Софийски районен съд влиза в сила.

От месец декември 2021 г. между г–жа Андреева и г–н Драганов е висящо дело за развод пред Софийски районен съд. На 03.04.2022 г. състав на СРС, като разглежда делото за развод, постанови определение за привременни мерки, по силата на което предостави упражняването на родителските права върху непълнолетните деца на г–н Васил Драганов, а на майката определи режим на лични отношения с децата в контролирана среда, а именно контактен център. Това свое определение съдът постанови след като изиска подробни социални доклади и становища от съответните органи по закрила, пред които децата бяха изслушани. От постановяване на този съдебен акт до влизане в сила на решението за развод режимът на лични контакти между децата и майката се изпълняваше стриктно от страна на бащата, за което се изготвяха периодични протоколи и становища от контактния център.

След проведена процедура по медиация и активни действия по намиране на разумно и балансирано решение г–жа Андреева и г–н Драганов постигнаха споразумение, с което бракът им беше прекратен по взаимно съгласие. Съгласно подписаното споразумение, което е одобрено от съда с решение на СРС от 09.12.2022 г. родителските права се упражняват съвместно от двамата родители, местоживеенето на децата е при техния баща, майката се задължава да заплаща издръжка на децата чрез техния баща.

Към настоящия момент двете деца продължават да живеят при г–н Драганов в жилището, в което винаги са живели и се отглеждат от него. С г–жа Андреева децата имат контакти и те се осъществяват по начин и време, което тя самостоятелно определя, спрямо личните си ангажименти. Така изложената хронология на отношенията между г–жа Андреева и г–н Драганов е съобразно издадените съдебни актове, които са влезли в законна сила. Всеки един от тези съдебни актове е публичен и е на разположение на всяка добросъвестна страна, която се придържа към обективната истина.

Готови сме да предоставим препис от съдебните решения лично, с оглед конфиденциалност и предвид обстоятелството, че в проведените пред съответните съдилища производства са налични данни, които имат деликатен характер. Не считаме, че в публичното пространство следва да се обсъждат детайли, тъй като те касаят единствено страните в съдебния процес. Водени от това, ще спестим всякакъв коментар и няма да обсъждаме нищо, което е било достояние на съда, касаещо г–жа Андреева, нито ще квалифицираме нейното поведение в публичното пространство.

Освен това, в случая е налице необходимост да се защити интереса на децата на г–жа Андреева и г–н Драганов. За съжаление нито г–жа Андреева, нито медиите се съобразиха с това обстоятелство и всяка една медийна публикация и скандал в социалните мрежи доведе до поставянето на децата в тежко емоционално състояние и риск. Нито една медия не отчете, че „пикантните“ подробности за личния живот на една публична за страната личност, непроверени и превратно интерпретирани, граничещи с откровени лъжи ще увенчае с кратковременен рейтинг всяка от тях, но ще нанесе необратими вреди. Рано или късно този медиен интерес към г–н Драганов ще приключи, но тези две деца ще продължат да имат тези двама души за свои родители и тепърва ще им се наложи да се възстановяват от нанесените им емоционални щети.

На последно място, считаме, че професията, която г–жа Андреева упражнява – журналист в Tribune.bg, предполага тя самата да поддържа висока хигиена в комуникацията и високи стандарти на журналистиката. Вместо това, е налице медийна злоупотреба спрямо г–н Драганов именно поради професията и местоработата на г–жа Андреева, която неведнъж е отправяла закани срещу съпруга си, че ще използва медиите срещу него. Това на практика е факт.

Предвид нанесените вече морални щети на г–н Васил Драганов, който е известен столичен актьор и на неговите деца, които са все още непълнолетни, той ще използва всички законови възможности да защити правата си и интересите на децата си в случай, че в медийното пространство продължат да се излагат неверни твърдения.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 93 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига

    74 89 Отговор
    си се обяснявал , бе , " големия мъж" ! Пчелата от меда не бяга !

    Коментиран от #3, #10

  • 2 ПСР

    132 5 Отговор
    Чудя се,с какво ни занимавате.
    Битова историйка,като хиляди подобни.Едни хора вадят мръсното си бельо на публичен показ-недостойно и жълто.Второ,с какво те са тъй жизнено важни за обществото,че вече не знам кой си ден,са в обективите?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Краси Марков

    74 56 Отговор
    Жалък тип!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 глоги

    33 7 Отговор
    Васил Драганов Е с официално изявление след скендъла с бившата му съпруга.
  • 7 червена коприна

    43 4 Отговор
    Няма съпрузи по планетата ,които да не си спретват караници. Но сдобряването е по-важно. Кекс и шоколади после.
  • 8 Въпросче

    80 3 Отговор
    Къв е тоя турски сериал , бе ?

    Коментиран от #76

  • 9 ннннннннн

    46 10 Отговор
    " големио маш" от меда на жена си не бяга. Но...Жерар Пике свърна по завоя от Шекерката.
  • 10 И кво

    56 31 Отговор

    До коментар #1 от "Стига":

    Чакаш някой да те дондурка , защото си мързелана ли ?!
  • 11 Зевзек

    63 4 Отговор
    Стига бе Факти сте ни занимавали с тия двамата.
  • 12 Един

    57 3 Отговор
    А бе .... какво си развявате кирливите ризи и л@йняните гащи?
  • 13 пацо

    55 39 Отговор
    тоя тюфлек ще излезе като юлиян вергов-бок---
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Точно

    57 36 Отговор
    Точно така! Такива мижитурки, като Драганов, трябва да не се прикриват! Манипулатори и лъжци!

    Коментиран от #60

  • 16 Възмутен

    75 32 Отговор
    Страдал още за бившата си жена, а я плюе по медиите! Този не е мъж! Не може да си затвори мръсната уста, за са не страдат децата!
  • 17 Мнение

    62 36 Отговор
    Този ако беше мъж на място, жена му щеше да си е при него още!

    Коментиран от #74

  • 18 Факт

    30 45 Отговор
    По добре да е рано раздялата. Те сега не могат да се търпят, а на старини. Обичал я. Дори и да е така, не й казвай, с какво Тя е повече от него, с рядката коса и нищо излъчване. Той е над нея. Грижи се за децата, а тя върти опашка с друг. Изкарва го льольо тя, бъдете мъже, горди и не се поддавайте на жените си, да ви въртят на малкият си пръст и в заключение... Внучето се обърнало към баба си. Бабо, защо мама и тати като се скарат и след малко си говорят, а вие с дядо като се скарате не си говорите. Моето дете, ние имахме един чичко и той взе че умря и затова...

    Коментиран от #22

  • 19 Ядосан

    71 32 Отговор
    А неговите медийни изяви какви са??? Манипулатор! Съсипва психиката на децата! Явно няма любов и доверие между него и жена му. Пусни жената да си отиде с мир! Приеми, че любовта си е отишла! Жената не ти е вещ, да я притежаваш или да я счупиш, когато не прави каквото на теб ти се иска. Жената е човешко същество със собствени чувства и мисли, а те понякога не съвпадат с твоите! Уважавай избора й! Грижи се за децата си без да се хвалиш или обвиняваш! Стига си пресмятал колко пъти идвала, колко пари ти дала! Ти мъж ли си или ...???

    Коментиран от #23

  • 20 Ала Бала

    49 23 Отговор
    Когато има хубав секс, жената не ходи при друг мъж! Този стига е обвинявял жената! Жената има нужда преди всичко от хубав секс и уважение!!! Другото е ала-бала.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Истината

    44 13 Отговор

    До коментар #18 от "Факт":

    Тя не е казала, че е повече от него, нито, че има буйна коса, нито претендира за измисленото от теб излъчване, просто любовта вече я няма, а също и уважението между тях. Обвиненията са безмислени. Тя просто иска да продължи живота си по друг път, по който да е щастлива. Всяко човешко същество има право да бъде щастливо. Този женчо вместо да излага бившата си жена по медиите, от което наранява и децата си, е време да се вземе в ръце и да потърси друга жена, с която да е щастлив.
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 5 Отговор

    До коментар #19 от "Ядосан":

    МНОГО ТОЧНО и ФАКТ в ЦЕЛТА
  • 24 Ало Факти

    36 9 Отговор

    До коментар #21 от "Трак🇮🇹🇦🇹🇺🇦🇩🇪🇧🇬🇯🇵🇮🇷":

    Баннете го този изоглавения, който призовава към насилие!!!!!!!

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 6нтщ5ж

    49 5 Отговор
    Децата страдат от непрекъснатите обвинения и постоянни конфликти. За да запазят психиката на децата, Васил Драганов трябва да приеме раздялата с бившата си жена и да поддържа добри отношения с нея - в името на децата си, ако наистина ги обича! Да престане да се прави на жертва и да не внушава на децата си, че са жертви, защото ще израстнат с такова съзнание, има психолози, които ще им обяснят ситуацията, да не ги настройва към собствената им майка, тя винаги ще ги обича!
  • 28 Алооо

    49 15 Отговор
    Медийните изяви на бившата му съпруга са, за да се защити от нападките му и от това, че я излага пред обществото. Жената не е искала да го прави, но той първи е започнал. Този се е взел за светец.

    Коментиран от #37

  • 29 Щастие

    32 2 Отговор
    Раздялата в тази ситуация е добра за всички. За децата не е добре да растат в дом с постоянни конфликти, разправии, обиди и негативна среда. За родителите също не е здравословно да продължават да живеят заедно, след като не се разбират и уважават, нещата може да ескалират в бъдеще. Затова човек трябва да знае кога да прекъсне една отровна връзка, а другия да пусне човека да си отиде, щом не е щастлив с него. На сила съвместен живот не се получава.
  • 30 Васко праско

    44 15 Отговор
    Кво море посред зима? Това дете на училище не ходи ли?! Къде са социалните???
    Истинският мъж никога не се обяснява по медиите, никога!
  • 31 ха, ха

    50 19 Отговор
    Жалък, по-жалък, най-жалък ВасилЧо Драганов.Всеми се скрии бе бияч, злобен от това,че бившата му съпруга се е измъкнала от тормоза който и е прилагал години наред и сега няма върху кого да избива комплексите си у дома.А и друга няма да намери да търпи бой и психически тормоз.Сега се е впил в сина си на 9години и го обременява със семейните проблеми.18 годишната му дъщеря няма да посмее да има връзка като е гледала поведението му в семейството и от срам и страх от него не е искала майка и да дава интервю,не от друго.Но жалък човечец като Драганов няма как да проумее това.
  • 32 Реалност

    43 15 Отговор
    Васил Драганов е превърнал раздялата с бившата си жена в цирк. Този не става за родител, нито обича децата си, защото с тези памфлети в медиите наранява децата си!!! Той е обсебен от собствената си злоба и егоизъм, затова че жената си е отишла от него, защото не е била щастлива. Той се излага пред обществото, като злепоставя майката на децата си и настройва децата срещу нея, това не е здравословно за психиката на децата, те имат нужда от енергията и общуването и на двамата родители, психолог да му го обясни!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Мъж

    15 45 Отговор
    Браво на Васил ! Взел си децата и ги държи далеч от деградацията на морално пропадналата си жена .

    Коментиран от #40, #65

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Мнение

    31 4 Отговор
    При развода страдат и двамата родители, но не трябва да страдат децата!!! Васил Драганов с тази изява отново в медиите наранява децата си, хората да ги съжаляват, да изглеждат нещастни жертви, вместо да обясни спокойно на децата си, че животът продължава и те са обичани деца, въпреки развода!
  • 37 Сигурно

    26 5 Отговор

    До коментар #28 от "Алооо":

    Сигурно и той я е завел в леглото на другия мъж.Може даже да им е светил.Хайде стига !Скандалът има две страни.Някои жени злоупотребяват с претенциите си и създават враждебна атмосфера. В определено време сексът вече не е решение на нещата,както пишат някои хора по-долу.Трябва просто да изчакат да утихнат страстите и да продължат живота си поотделно.

    Коментиран от #39

  • 38 Тетовае

    31 10 Отговор
    Този озлобеният комплексар Драганов, не може да приеме факта, че бившата му жена продължава живота си, явно той се нуждае от психолог!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Рей

    33 10 Отговор

    До коментар #34 от "Мъж":

    Ти в кой век живееш бре? Къде видя морално пропаднала жена? А може би той е морално пропаднал мъж, който насилва и унижава жена си!

    Коментиран от #71

  • 41 Пфуй

    39 8 Отговор
    Най-много страдат децата, защото Васил Драганов използва медиите за отмъщение към бившата си жена.
  • 42 Миш маш

    30 0 Отговор
    Разводът е по-добро решение, пред денонощните скандали! Някои хора продължават да живеят заедно "заради децата" в неприязън и безкрайни кавги, това е много по-опасно и травмиращо за психиката на едно дете. Разводът е по-доброто решение, но цивилизования развод, а не този цирк с безкрайни обвинения и злобни унижения в медиите.
  • 43 Стига вече!

    27 2 Отговор
    От борбата " кой родител е по-добър от другия и кой е по-лош" страдат ДЕЦАТА! Спрете се и замълчете! Пощадете психиката на ДЕЦАТА си!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Я слез на земята малко

    32 8 Отговор
    Този пухльо орева медиите. Нито е първият, нито последният разведен. Пазете психиката на децата, защото с тези медийни "изявления", с които излагате на показ личните си отношения, вредите на децата си. Дали децата на него, ами нали все ревете, че ги дават на майките, ами сега ги дали на теб, грижи се, какво се оплакваш, колко жени са в твоето положение знаеш ли. И какво обвиняваш жената, ти ако беше много свестен и добър, тя щеше да е при теб все още. Какво се правиш на светец, винаги вина имат и двамата родители.
  • 46 Безотговорно е!

    36 5 Отговор
    Василчо е умен колкото филмовите си герои. Той раздуха скандала в медиите. Съсипва децата си. За съжаление известността му помага, с институциите работят заедно в тази посока. Никой не бяга от хубавото. Жалко за децата, които е обсебил манипулативно. Хора, мислете за децата си, не за егото си!
  • 47 Имай благоразумието

    29 9 Отговор
    Този мизерник да спре да тормози бившата си жена. Тя е бременна и чака дете, този стрес на който я подлага се отразява неативно на жената и децата му!

    Коментиран от #70

  • 48 Баба

    30 6 Отговор
    Никои от хубаво не бяга По добре щастлива любовница а не нещастна съпруга Алкохола не прощава
  • 49 Ели

    27 2 Отговор
    Истината сигурно е някъде по средата. И двамата имат вина. Трябва да приемат един по нормален тон заради децата си. Драганов доста злъчно обсъждаше връзката на жена си. Но има причина тя да е наранена. Не е лесно, но вие сте големи хора. Забравете този просташки нападки и се помъчете да заживеете нормално пак заради децата си, които май забравяте
  • 50 Размисли

    29 5 Отговор
    Има такива мъже, като не пият алкохол са нежни душички, всички ги знаят като много добри хора, но пият ли малко алкохол и тотално се променят, стават агресивни, обиждат, налитат на бой, а после се преструват, че не помнят нищо. Горките деца, които са оставени на него, той излива върху тях цялата си жлъч и омраза към бившата си жена и ги настройва да я мразят. Това уврежда психиката им, особено на момченцето, няма да има здравословна връзка с жена като порасне и ще копира неговото поведение.
  • 51 Пешо

    13 25 Отговор
    Василе,от мен ,който минал по твоя път го разбери:: Крива краставица иК.рва нямат управяне,добре че си се отървал ,да му мисли ,ресторантьора какво ще
    види от тая ,,,Добринка,шавлива ,,,,майчица,,,
  • 52 Зара

    18 16 Отговор
    Не взимам страната на никой,но едно не разбирам...тормозена пък вместо да си оправи развода,децата да са при нея,да се посъвземе,тя веднага хукнала при друг ..даже чака идете...това за мен е много безотговорно....наистина Нее разбирам...лош бащата такъв онакъв ама децата са при него...тя с другия джагара джугара....еее Нее свястна за мен
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Хана х

    15 13 Отговор
    Децата са на първо място госпожо...защо си ги оставила на таткото и хукна при друг и то бременна
  • 55 Фари

    11 19 Отговор
    Василе, такава жена, мило не бих я обичал. Жив и здрав да си и Сили да си гледаш децата. Видят я, но не очаквах, че е някоя по по най. Баща й бил посланик, и кво от това, като е, дай на мъжете да слагане рога. Какво му е на Васил. Свястно момше, а тя нищо привлекателно в нея не видях, едно малко лице, косата й два косъма, на какво точно претенции има, та Васил е пъти над нея, коbrata. Не е хубаво да обиждам, но жените станаха много властни последните години. Била бременна. И кой и защо, пак Васил черен, айди ма
  • 56 лоша реклама

    10 2 Отговор
    няма,за някой и това е начин да събудят обществен интерес,който може би е започнал да замира.Такъв смисъл виждам в тази история,иначе защо е в медиите,това все пак не са "принцът и принцесата на Монако".
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Факман

    9 5 Отговор
    Човешките ценности и най вече семейните отидоха по дяволите. Вече е не нормално да си женен повече от 5 години и да не си станал баджанак с 2 ма 3ма през това време.
  • 59 пръдльо

    16 3 Отговор
    по това време не се ходи на море
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Дядо Йоцо

    9 2 Отговор
    Чудо голямо!
    Кои са тия тъпанари?
  • 62 Чудомир

    4 9 Отговор
    Велик актьор !
    Кофти коза!
  • 63 ха, ха

    13 2 Отговор
    Самият Васил Драганов натрапи в публичното пространство мръсното семейно бельо сега апелира медиите да спрат да раздухват семейната им /драма/.Не е познал,дал им е храна,те това и чакат.Хората казват,че кой каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи,та и той така.Ако не беше злобно обявил публично, че бившата му съпруга чака дете от кварталния кебабчия дете 99,99%от ползващи интернет нямаше и да знаят за развода и битовизмите им.И не разбирам защо бияч събирач на дългове на отстреляния наркобос Поли Пантев се мисли за нещо повече от кебабчия. Кебабчията не бие и не тормози хора.

    Коментиран от #64

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ужас

    11 10 Отговор

    До коментар #34 от "Мъж":

    Морално ли е да порка и да бие?Нито едно човешко същество не трябва да бъде унижавано и бито.Развела се е и се е влюбила!Какво и ПРОПАДНАЛО!На доста години съм, много съм видяла.Рядко има семейство в което единият, или двамата да не кръшкат.Това се прощава, боя Не!
  • 66 Естет

    12 3 Отговор
    Тоз си мяза на кебапчия
  • 67 Отвратен

    14 7 Отговор
    Спри да плюеш жена си, бе тюфлек
  • 68 Студопор

    8 1 Отговор
    Единственият повод да гледаш в чинията на другия, трябва да бъде, за да провериш дали има достатъчно. Кой разбрал, разбрал...
    Казах!
  • 69 Тези артисти за какви се мислят

    11 3 Отговор
    Този дава изявления / като президент/, друга актриса я пребил любовника й, преди пет години, тази журналистка Андрея пък мъжът й, актьор, я ритал на някаква спирка. Не ги ли е срам от всичко това, ами седнали да търсят съчувствие от обществото. Не разбират ли, че то няма да им помогне и че стават само за посмешище.
  • 70 бузю

    7 4 Отговор

    До коментар #47 от "Имай благоразумието":

    брее , ми кат е бременна чий го търси в бтв-то , да вади кирливи ризи ? да си беше седяла при новия мъж
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Нямам думи

    14 4 Отговор
    Само фактът, че МЪЖ излиза по медиите за да плюе по МАЙКАТА НА ДЕЦАТА ИМ трябва да ви говори за какво иде реч. Никой стойностен баща няма да го направи това ако наистина го е грижа за децата му. Жалка история и избиване на комплекси.

    Коментиран от #77

  • 73 Абе хайде

    6 1 Отговор
    Стига ни занимавате с тия милюзи и бездарници.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Констатация

    3 1 Отговор
    Обикновено , когато на една жена , мъжките и хормони са в повече , а на мъжа по-малко , възникват тежки сблъсъци, и опити за надмощие в семейството . В един момент мъжа се опитва вербално , и силово да върне нещата на място , и жената си намира любовник. От което следва лош брак , и нещастни деца . Всеки сам да си направи нужните изводи.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Да ама не

    1 8 Отговор

    До коментар #72 от "Нямам думи":

    И къде го видя това? Единственото нещо, което Вясил каза във въпросното интервю, че е преживял раздяла, и че е получил родителските права, което не е нещо типично за България. Нападките дойдоха след това от бившата му жена.
    Чудя се колко ли от пишещите тука изобщо се запознават с фактите?

    Коментиран от #78

  • 78 Казуси

    3 7 Отговор

    До коментар #77 от "Да ама не":

    Обикновено съдът взема страната на жената в 90 процента от случаите. Съдът е присъдил децата на мъжа , а жената го съди за апартамента в който няма почти никакво финансово участие. Обикновено основните дела са за най-скъпото - попечителството над децата. Там са големите драми. Жената иска апартамента , тоест парите . Значи смятайте за какъв ГОЛЯМ Б....к става на въпрос. Мъжът няма да си го носи това жилище в гроба , а ще го остави на тези две негови деца . Трябвали да си даде основното жилище в което живее с двете си деца , на бившата си жена , с новият си мъж , и дете за което той няма нищо общо?

    Коментиран от #79

  • 79 абе,

    8 2 Отговор

    До коментар #78 от "Казуси":

    Когато са се оженили са живяли в дома на нейната баба,после в дома на нейните родители.Той не е имал нищо.Използвач.Апартаментът е купен по време на брака им така,че тя и той са с равна собственост.Но той го иска само за себе си защото е егоист и манипулатор.Разбира се,че ще го съди,да изплати нейния дял и да си го ползва.Той може да го е изплащал но нейните пари са влизали също в домакинството. Или сметки, храна, разноски по децата според вас не се броят.Да,ама не.Този посредствен актьор е и посредствен човек.
  • 80 Анонимен

    3 3 Отговор
    Има си съд за подялбата за недвижими и движими имоти. Гр дело. Съдията има думата, не ние, не адвоката. Васил е готин. Не може всички да го харесват, но това е мое лично мнение. Има нещо позитивно, докато в жена му бившата, нещо отблъскващо. Може след време като огладнее да се върне с ремаркето обратно. Животът е пълен с изненади при бракоразводните дела и в живота.
  • 81 @$@$₩

    7 0 Отговор
    Опръвният Василчо , абе шмекер Народа го е казал Пчелата не бяга от меда Ти си болен и злобен стой до майка си и я слушай .Това момиче е трябвало много по рано да избяга