17 Март, 2023 11:48 4 209 17

Луиза Григорова си качи СНИМКА с насинено око и защити Вергов

  • луиза григорова-
  • юлиан вергов-
  • диана димитрова-
  • скандал-
  • защита-
  • пр-
  • грим

Според актрисата всичко е чист ПР и реалистичен грим

Съдебната сага между Диана Димитрова и Юлиан Вергов придобива все по-любопитен развой. След като стана ясно, че Вергов печели делото, ето че сега в социалните мрежи се отприщи истинска вълна от коментари на техни колеги. Поредното включване е от Луиза Григорова.

Актрисата застана твърдо зад колегата си Юлиан Вергов в скандала му с Диана Димитрова и за да поясни какво точно има предвид, постна любопитен коментар в профила си в социалните мрежи, свързан с насилието.

От снимките и текста на Григорова излиза, че според нея снимките, на които Диана Димитрова е насинена, всъщност са пресилени и са... просто грим. Именно с тях тя обвини Вергов в упражнено насилие и дори е категорична, че той я е удрял, пише "Блиц".

От думите на Вергов пък, вече стана ясно, че е видял Диана да праща ужасяващи гласови съобщения на собствената му дъщеря, но така и не огласи повече подробности. И точно това е станало причина за разправията между двамата преди години.

"Направихме филм за домашното насилие. Имахме не една и две срещи с публиката. Не можете да си представите какво видях в очите на някои хора след филма. Ще ви кажа – ужасът от изпитаното. Този филм за нас е важен, за да се повдигне въпросът, за да се говори, за да бъдат спасени повече жертви на насилие. Лъжата и клеветата също са НАСИЛИЕ!

И случаи, като този, на който всички трябваше да станем свидетели (защото си е чист ПР), в които някой се изкарва жертва, пречат на истинските жертви, омаловажават проблема, изкарват пострадалите като “проявяващи каприз”. Съответно изказаните лъжи по тема на Юли Вергов, когото аз безусловно подкрепям и обичам, вредят не само на него и цялото му семейство, но и на обществото ни.

Тези снимки тук ви показвам, за да видите кооооолко много и реалистичен грим има в киното, а за съжаление явно също толкова фалш. Благодаря за вниманието!", гласи поста на Луиза Григорова.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 33 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Москвича

    24 12 Отговор
    Браво на Луиза!

    В "Стъклен дом" беше прекрасна, гледах сериала заради нея.

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 малеее

    12 1 Отговор
    тая има следи от грайфера на гумите на фадрома
  • 4 женска солидарност

    18 11 Отговор
    Кофти, излагация. Другаде жените се изправят срещу насилието, тук ще се самоизядат. Гримирайки се по този начин Луиза явно прави намек, че Диана сама си е насинила окото и че се е дегизирала. И откровено казано и двете (Луиза и Диана) не ми харесват като артистки, много изкуствен патос, но сигурно това им е школата.

    Коментиран от #10

  • 5 Aлфа Bълкът

    17 13 Отговор

    До коментар #1 от "Москвича":

    Българско ново не гледам, по-добре си пусна баш Майстора. Ко хубаво било соца, много хубаво било, за една гарнитура обиколи България.

    Коментиран от #8

  • 6 И тая е една

    13 11 Отговор
    префърцунена кифла ... но тая прокуратура в България наистина не си върши работата. Вместо да разследва насилието над Димитрова, били отказали поради липса на достатъчно доказателства за извършено престъпление. Стандартен отказ като гледат да не се занимават. Аз и не съм чувал в последно време Българската прокуратура да е осъдила някого.
  • 7 ха ха Хо

    4 9 Отговор
    И тази бездарница се изокА на мегданО,т.е в медийното пространство.
  • 8 Антон

    13 4 Отговор

    До коментар #5 от "Aлфа Bълкът":

    Пусни си "Топло" - как в соца се радват на топлата вода и парно (когато ги имало).
  • 9 Ей, а това постоянно дуднене

    17 0 Отговор
    Срещу насилието, не е ли насилие, бе!
    Хора, нямате мярка - като наберете инерция, не знаете кога и къде да спрете! Всичко вече ви е насилие и всеки е борец срещу насилието! И се бори от сутрин до вечер!
    Кои са насилниците тогава?
    Аман от ентусиасти!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Аз се боря срещу насилието

    13 3 Отговор
    Нон стоп да се коментира тази Диана от Кайнарджа.

    Коментиран от #14

  • 12 Видно е

    8 4 Отговор
    Някои жени повярваха, че всеки мъж им е длъжник. Сори, Соро, ще страдат. Сами се вкарват в помията, която им забъркваш. Някои от примерите ти за въвеждане на стмбулското престъпление, вече се опариха от него и го захвърлиха на бунището. Безпричинното насилие срещу отделни групи от обществото (визирам групата на мъжете), не е нищо различно от насилие.
  • 13 Перо

    11 5 Отговор
    Много права е Луиза Григорова! Заради такива “актриси”, без талант, като Димитрова, спрях да гледам БГ филми! Никакъв талант, пълен фалш, фейс стоун, бързо декламиране на текста, никаква причастност към играния герой и конкретната ситуация! Всички роли се дават на база разврат и корупция и когато се получи гаф в отношенията се започва със селските хитрини и несъстоятелните за нас холивудски сценарии! ПР скандалите в БГ не водят до успешна кариера или политическа подкрепа, или такава от НПО или съдебни обезщетение. Вече избора на актьорите за роли ще бъде прецезиран и не я виждам Димитрова. Провали се с гръм и трясък!
  • 14 Кайнарджа е интересно място

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Аз се боря срещу насилието":

    Като бях студент имах един съученик от там, ходил съм. Добри хора посрещнаха ни, ядене, пиене .... В други градове, села първо в ръцете те гледат колко ще платиш или какво носиш ...

    Коментиран от #15

  • 15 Прав си,

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "Кайнарджа е интересно място":

    но всяко стадо си има мърша, както е казал народът. Кайнарджа влезе в устите на хората с това сбърканото, а всъщност хората от селото и почти всичките й роднини се срамуват от нея. Хората, които могат да й помогнат да се лекува са баща й и майка й, но явно не разбират проблемите на дъщеря си.

    Коментиран от #16

  • 16 Защо в България обиждаме хората ?

    2 6 Отговор

    До коментар #15 от "Прав си,":

    Ако прочетете биографията на Диана Димитрова - „Родителите ѝ се разделят, когато тя е на 13 години. Отраснала е с баба си и дядо си в село Кайнарджа, област Силистра. “. Жената е имала трудно детство ... И аз имам роднини които са ми казвали да не слизам със скъсаните ми дънки на магазина на село, да не съм ги излагал ... Всички в България трябва да ние е срам, че Българските власти, социални служби, полиция, прокуратура не предприемат мерки в случаите на насилие над жени. Преди време имаше една жена от Сандански – уби двете си деца ... множество жалби до полицията, прокуратурата и социални служби не предприели никакви действия. Хора на изкуството са чувствителни хора, лично аз мисля, че до някъде и те ни показват какъв е потенциалния път по които вървим. Но да се пише имал/а проблеми, да се лекувал ... просто показва колко лошо е станало обществото ни.

    Коментиран от #17

  • 17 Прав си за всичко,

    9 0 Отговор

    До коментар #16 от "Защо в България обиждаме хората ?":

    Но "чувствителните хора на изкуството" с антиобществени прояви и с очевадни диагнози трябва да се лекуват, най-малкото заради самите тях. В противен случай жертви стават нормалните хора. Изключвам конкретния спор, а примери колкото искаш. Не може да се дава трибуна на егоцентрик да манипулира общественото мнение и да вреди на други. Между толерантност и толерастия има огромна разлика.