22 Март, 2023 11:32 2 783 38

Зеленски посрещна Беър Грилс на бойното поле (ВИДЕО)

  • бойно поле-
  • военна зона-
  • дискавъри-
  • discovery-
  • зеленски-
  • беър грилс

Беър Грилс е бивш военен, напуснал армията преди 25 години

В уникалния документален филм на Warner Bros. Discovery, "Военна зона: Беър Грилс се среща с президента Зеленски", експертът по оцеляване и бивш служител на Специалните военновъздушни сили на Великобритания, Беър Грилс се озовава насред бойно поле, 25 години след като е напуснал армията.

По покана на самия президент Володимир Зеленски, Грилс посещава Украйна, засегната тежко от въздушните удари на Русия, но все още устояваща срещу военните действия. По време на тридневното си пътуване в страната, Беър получава едно от най-реалистичните преживявания в живота си - да се срещне и да изслуша историите на украинци, докато опознава истинския Володимир Зеленски, една от най-дискутираните личности в света в момента.

Зеленски посрещна Беър Грилс на бойното поле (ВИДЕО)

На границата на Европа бушува война, докато Русия се опитва да завземе контрола над Украйна. За Беър Грилс, който е познато лице в предаванията за оцеляване на Discovery, това е предизвикателно приключение във вътрешността на Украйна. Той посещава изморена от война страна, за да се срещне и да разкаже историите на нейните граждани. Беър се разхожда по улиците на Киев, придружен от президента Зеленски, който му споделя повече за себе си. Също така взима интервюта и от редови граждани, засегнати от ужасите на войната и загубили близките си, но не и надеждата си за предстоящата победа.

Години на обучение за оцеляване никога не могат да подготвят за навлизане в зона на активни военни действия и Беър и неговият екип поемат огромни рискове. Целта на Беър е да се срещне с главнокомандващия на Украйна в Киев, но преди това той трябва да стигне до столицата. Това е страна, която е под постоянна заплаха от ракетни удари, тъй като Русия се опитва да потопи съседа си в пълен мрак, атакувайки енергийната му инфраструктура.

Този филм не е само за среща с президента, той е и за самото пътуването на Беър до Киев и какво вижда по пътя си. В тези часове и локации той ще се срещне с народа на Украйна, който се опитва да издържи и оцелее в тази война. С подхода на наблюдаващата документалистика виждаме какъв е животът за тези хора. Снимачният екип стига и до старата фронтова линия в град Ирпин, само на 10 километра от столицата Киев. Там Беър среща Александър, войник, който е бил цивилен преди началото на войната. С камерата са запечатани истории за героизъм, оцеляване и трагедия, като тази на журналистката Алина, която е загубила баща си във войната.

Това пътуване е различно от всяко друго, което Беър е предприемал досега. Тук той не е експертът по оцеляване. Неговата роля е да се учи от другите хора, да види през какво са минали и как се справят с това. Когато се среща с президента, Беър иска да разбере кой е човекът зад публичния образ. Да види какъв е животът за него далеч от подиума за речи. Той ще научи как Украйна оцелява в тази война през тази мрачна зима. Срещата не се провежда в официална обстановка, а по време на приятелска разходка из град Киев, където Беър има шанса да опознае истинския Володимир – човекът отвъд заглавията в журналистическите материали.

Може да гледате филма тази неделя от 22:00 часа само по Discovery и на 28.03 от 20:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    55 17 Отговор
    България трябва да бие черния печат на Зеленски, както навремето го направи с тоя бракониер Грилс.
  • 2 И на двамката

    40 9 Отговор
    У сакралното място неогрявано от Слънце
  • 3 Петьо Петров

    13 49 Отговор
    всички подкрепят Украйна -Пу в изолация

    Коментиран от #10

  • 4 Дидо Д

    44 3 Отговор
    А ще има ли Оскар?!
  • 5 Индийски БИВОЛАР

    13 42 Отговор
    никой не ходи при кремълското джудже-само Си да си види новите владения

    Коментиран от #15, #36

  • 6 провинциалист

    43 7 Отговор
    Гледал съм видео, в което Грилс изцежда едно слонско л...но, обяснявайки как може да се намерят течности сред природата. След това го изпи. При Зеленски явно е на обмяна на опит.
  • 7 Пучо Капучо

    35 6 Отговор
    Вярно, надрусан клоун е, но...пак си е клоун.
  • 8 Натали Трифонова

    25 2 Отговор
    Била съм и с Беар Грилс, на палатка.

    Коментиран от #13, #27

  • 9 Русофил

    12 39 Отговор
    Грилс е номер едно в предавания за оцеляване. Явно е и висок морал.
    Няма да отиде при руснаците я, като деПърдио.
  • 10 Пееееетльоооо те бъ

    21 1 Отговор

    До коментар #3 от "Петьо Петров":

    Вече се бях затъжил за теб
  • 11 Псевдоним

    30 6 Отговор
    Двама симуланти.
  • 12 честен ционист

    18 3 Отговор
    Този Беърс се заклевам, че го имаше на една от снимките с предаващите се азовци. Един приятел какви само фактури навремето праскаше на UN, репортери без граници и UNICEF за снимки от Сирия.
  • 13 Брао моме

    16 1 Отговор

    До коментар #8 от "Натали Трифонова":

    Натъпка ли му шомпола до край У.....
  • 14 Васко

    33 7 Отговор
    Събраха се двама актьори ,палячовци
  • 15 То пък тоя

    21 6 Отговор

    До коментар #5 от "Индийски БИВОЛАР":

    експерт по оцеляването като е отишъл в Украйна е голяма постижение. Но явно Украинците ще трябва да се научат как да оцеляват като ядът буболечки, скакалци ... с две думи нищо добро не ги чака.
  • 16 Имам му книгите

    14 4 Отговор
    та тоя Беър - умни,точни и полезни - но с какво точно ще помогне на бандеровците? Ясно е че е от Службите,както и добрият стар Дефо,дето ни подари Робинзон Крузо е бил от "тогавашните Служби".Англиьоо,на голям Финал си вече!

    Коментиран от #20

  • 17 Ъъъ

    22 1 Отговор
    Грозно е когато умират невинни хора да го обръщаш на шоу.
  • 18 Зеленски

    15 4 Отговор
    На работа
    Ха-ха-ха
    Той от бункера не излиза
    Там е бил негов двойник
  • 19 Мнение

    27 5 Отговор
    Поредната западна sataninska пропаганда.
    Някой ,който бил добър в оцеляването ще помогне на nazistite да оцелеят!
    Всичко в типажа на Холивуд ,където нашите -краварите са най-бестрашните и най- умните..и помагат на най -изстрадалите.
    В действителност краварите нямат спечелена война, а армията им е пълна с джендери и току що емигрирали в щатите латиноси.
  • 20 Голливуд

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Имам му книгите":

    Ще снима фалшификати. С това ще им помогне.
  • 21 Българин

    14 3 Отговор
    Експертът е свикнал след снимачният ден да нощува в 5звездни хотели. През военната си кароера не се е сблъсквал с масиран артилерийски огън от Хиацинт, Гвоздика, Тюлпан, ТОЗ, РСЗО и още много благинки. Професионални убийци си плюха на петите отранко, като видяха срещу лакво се изправят. Клоунадата е пълна, пълен цирк

    Коментиран от #26

  • 22 Министър на магията

    15 4 Отговор
    Значи са зле нещата за окраина.Щом прибягват толкова отявлено да холивудпикчърс.Утре може и малката русалка и Том и Джери да посетят киифф.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Соваж бейби

    10 3 Отговор
    На мен пък ми е много интересно когато му дойде времето за истинското лице на Зелински да се пише ,какво биха казали тези които си мислят че комика е нещо велико или мисли за народа си ?което е точно обратното!Някой ден ще има един край и той наближава ,тъжно ми е само за милионите украинци които са със съсипан живот за сметка на този пич и нямат нищо в тази хибридна война.
  • 25 Ха ха

    7 3 Отговор
    Двама пръ @ дльовци.
  • 26 Ушанка с танка

    2 9 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Алкаш Беар Грилс е прекратил военната си кариера след като са го приели във САС и си е счупил гръбнака при парашутен скок..сле възстановяването си е качил 2 пъти Еверест и общо взето е обиколил планетата няколко пъти

    Коментиран от #32

  • 27 Дуньо простия

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Натали Трифонова":

    То и аз рано сутрин вдигам една палатка. Ела, няма да те връщам. Хем е отоплена.
  • 28 Механик

    12 3 Отговор
    Беар Грилс е обикновен позьор. Винаги е бил такъв. За това се е махнал от армията някога, щото там е страшно. Не като да ядеш живи жаби на Рилските Езера.
    Ако Зеленски смята, че си прави реклама с тоя охърбавял старец, значи верно смърка нещо яко.

    Коментиран от #31

  • 29 Зевзек

    6 2 Отговор
    Двама клоуни.... единият шмърка другия яде жаби
  • 30 Копола

    2 2 Отговор
    Филмът ще с работно заглавие -""Двама ид и оти в пустошта".
  • 31 Б.Б

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "Механик":

    Съществуват съмнения относно реалността на военната служба на Грилс в САС. Бившият войник от САС Крис Райън (Chris Ryan) е заявявал, че не вярва, че Грилс си е счупил гръбнака по време на операция на САС в Африка и че Грилс преувеличава с историите си за военната си служба. Райън казва: „Беър Грилс постоянно обяснява за операция в Африка. Казва на хората, че си е счупил гръбнака по време на мисия, но не знам къде в Африка може да я е изпълнявал. Говорил съм с няколко старши сержанти в САС, но никой от тях не си спомня за такава операция.“
  • 32 С майкатиИли

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ушанка с танка":

    Сам?
  • 33 Ххс

    3 2 Отговор
    Зеленски е мърша, а майка му е ялова вещица
  • 34 Партизан от куку ригу

    6 2 Отговор
    Браво двама актьори заедно.И двамата са фантастични герой. Единият ни учи да се справяме с природата което е хубаво,а другия как да избива населението и да се унищожат природата и материалните придобивки на хората.Холивут в действие.
  • 35 Холмс

    8 2 Отговор
    Повртща ни се от Зеленски и Украина!

    Този англичанчето дето снима смешни видеота за оцеляване, докато спи по хотелски стаи ми е ясен.

    Какъв наистина е Зеленски? Ей това не ти го пожелавам.. Не ме интересува този клоун, той даже не е президент, а просто секретарка на Сащ. Сложена в офиса чрез въоръжен преврат.

    Ламята Зе изпълнява заръките на господарите си и изчиства новите владения на Банкерите от биомасата наречена Украинци.
  • 36 1917

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Индийски БИВОЛАР":

    вЕИрваш ли, че това се снима в Окарината - просто добри декори в Холивуд. Когато се появи зеленото - всичко наоколо е пусто - няма ли живи окаринци, които да го приветстват с УРААААА
  • 37 даабе

    1 0 Отговор
    Ще го гледаме!
  • 38 супер анаони

    3 0 Отговор
    А дали са шмъркали кокаин заедно докато хапват застрашени жаби.