Last news in Fakti

20 Септември, 2013 13:41 14 731 1

MAXIM излиза с еротични снимки под вода

  • еротика-
  • вода-
  • maxim

Новият MAXIM излиза с неподправено еротични подводни снимки на модната принцеса Християна Димитрова. Това е първата по рода си фотосесия на най-голямото мъжко списание и се простира на цели 12 страници от новия брой на изданието.

„Беше прекрасно и вълнуващо. Не очаквах трудния характер  на подводните снимки, но и те се получиха страхотно!”, споделя  Хриси, която е доказано легално неподправено руса.

MAXIM забеляза Християна Димитрова още през 2011 г., когато тя спечели конкурса за ново лице на ИВЕТ ФЕШЪН. „Търпеливо изчакахме две години, за да навърши законна възраст, но си струваше! Омая ни още тогава, а сега ще омагьоса и половин България (другата ще злобее по женски)! Нежна, сексапилна и вълнуваща. При това все едно дали е с дрехи или без и дали е над или под водата!”. Единодушни са в екипа на най-голямото мъжко списание.

Отново ХРИСИ, но този път Тушева е във фокуса на втората българска фотосесия на MAXIM. Американското влияние е осезаемо в нейните снимки. Мечтаният лежерен и носталгичен стил за бягството отвъд океана, е постигнат само с  каравана на „Смокиня” и лазура на Черно море.

Броят предлага и специален TV-гайд с MАXIM класация на 100-те най-добри продукции в историята в съчетание с 25-те най-сексапилни актриси от сериали. Плюс провокативен поглед за това какво ще се случва в БГ-сериалите и какво ще им го вдига (рейтинга) в тях. И за финал – интервю със Зуека и Рачков (ако искаш - Руека и Зачков).

Още любопитни новини може да научите тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    всичкото хубаво, само тези скъсани дънки немаше ли как да ги махнете?