Last news in Fakti

8 Май, 2023 14:44 7 441 19

Милко Калайджиев: "Майка ми ще умре, ако разбере за случващото се."

  • милко калайджиев

Певецът бе сполетян от неприятности, след като от НФ "Земеделие" му поискаха да върне 309 хил. лв. евро средства

След като НАП запорира имуществото на Милко Калайджиев, за което наскоро ви информирахме, сега следва да се проведе търг, насрочен за 15 май, на който да бъде продадена къщата му за гости в с. Мезек, пише show.blitz.bg.

Певецът бе сполетян от неприятностите, след като от НФ "Земеделие" му поискаха да върне 309 хил. лв. евро средства, вложени в частната му стопанска дейност. Според фонда прегрешението му е, че не е правил по 80 бона годишен оборот в луксозната си странноприемница.

Истината на Милко Калайджиев обаче, се оказва съвсем различна. Той споделя, че от НФ "Земеделие" измислили план със задна дата, за който твърдят, че не е изпълнен. И е категоричен, че няма нито едно нарушение и винаги е бил изряден. Освен това фолк певецът е убеден, че всичко това е клопка, предварително подготвена от държавните институции.

Като виновник за случващото се определя зам.-министъра на икономиката Александър Манолев, който си направил къща за гости заради любовницата си в Сандански. От там се разшумяло, че имотът бил заключен цели 5 години и Бойко Борисов наредил: "Взимайте им къщите!", пише "Уикенд".

Изпълнителят е категоричен, че към ден-днешен продължава да няма никакви задължения към НАП, а всичко, което е на негово име, е запорирано, с изключение на къщата им в Свиленград, която се води на името на съпругата му. От ДФЗ ги натоварили да му вземат 390 хил. лв., дадени ми като евро средства по програмата. Недоумява защо е това бързане и отвратителното им държание.

Предвид, че целия този натиск идва от София, Калайджиев подозира, че целта е да им продадат къщите и да усвоят парите от Европа, преди да приключат двете колективни дела, които водят 284 собственици на къщи за гости, ужилени от ДФЗ, пише още изданието. И не крие притеснението си, че ако майка му разбере за случващото се, ще умре.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ям гърбав асфалт

    13 0 Отговор
    Да продава пиленцата от Банкя.
  • 4 МИНИМАЛЕН ПЕНСЮНЕР👇

    11 1 Отговор
    ПЪК АЗ ОТ НЕДОХРАНВАНЕ
    СЪМ ТОЛКОВА СЛАБ
    ЧЕ КАТО УМ РА И МЕ
    КРЕМИРАТ ЩЕ СЕ СЪБЕРА
    В КУТИЙКА ЗА ЕМФИЕ
  • 5 ха ха

    25 0 Отговор
    Гаси шеметите у държавата. Кой човек с всичкия си ще приеме бизнес план с 80 000 лева оборот от 15 стаи в затънтено село!?!?!? 15 двустайни под наем в София може и да направят такъв оборот. Всичко е било с връзки и рушвети.

    Коментиран от #19

  • 6 Интересно

    33 0 Отговор
    Айде поредния с къщичка за гости, която накрая ЕС като ни осъди, ние ще плащаме.
    Аз обаче съм шашнат от тъпото обяснение - не знаел. Европрограмите не са подарък. Ясно е, че срещу план ти се отпускат пари, като трябва да изпълниш критериите по проекта. Ако ги изпълниш е ок. Той какво си мисли я тук дайте едни пари да си построя къща, пък ще я пишем за гости и толкова.
  • 7 Пучо Капучо

    23 1 Отговор
    Много тарикати ще гризнат дръвцето покрай тия къщи за гости.
    Пиленцето/канарчето на батко в случая май ще се окаже мустак Милко...
  • 8 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Прав Сте Господине
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Балабунков

    3 2 Отговор
    С кво ни занимават от Библиотекарския институт.

    Коментиран от #17

  • 11 Гутьо

    2 15 Отговор
    Не е морално да поставят Милко и старата му майка в това положение.Този певец е веселил милиони българи. Не е крал български пари а европейски .
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Павел пенев

    15 0 Отговор
    Милко е от т.нар.цигани калайджии.По време на търга щял да пее неговата любима песничка- Елате пиленца на батко- шедьовър в нашата псевдо демократична култура.
  • 14 Тома

    13 0 Отговор
    Бати милко и той ни мисли за прости
  • 15 каскет

    8 0 Отговор
    Тя митничарката да не го го изгони щото тия тарикати с тия къщи за ТЪЩИ са ХАЙДУТИ
  • 16 Пловдив

    11 0 Отговор
    До колкото ми е известно чалгарите като този ман.о са добре платени. Постоянно разни селяци и индианци ги канят да им грачат по сватбите,кръщенетата и рожденните дни,като за това им плащат десетки хиляди така,че бай манг.л да плаща и да не мрънка!
  • 17 Ти у ред ли си?

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Балабунков":

    Ни в клин ни в ръкав драскаш навсякъде едно и също. Баба Пена си навехнала пръста. И да не пропуснеш пак същите виновници. За 5 лв. на ден пълна излагация.
  • 18 Таня Христова

    4 0 Отговор
    На почти всички трябва да вземат къщите правени с европейски пари,защото си ги използваха за тях,а не за гости
  • 19 бай тошо

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "ха ха":

    че 80 000 е супер малък оборот, не печалба ОБОРОТ това е под 10 000 на месец , въпроса е, че къщата не е била използвана за гости а за бат Милко и компания, ако това го пише в договора са си в правото да му искат парите аман от тарикати в тая държава