Last news in Fakti

8 Октомври, 2013 14:02 1 955 0

Президентът налага вето, ако падне забраната за пушене на закрито

  • росен плевнелиев-
  • забраната-
  • вето-
  • пушене на закрито-
  • забраната

Здравето на нацията ми е важно, коментира Росен Плевнелиев

Категорично заявявам, че ако се тръгне към каквото и да е връщане към стария режим за тютюнопушене, като президент ще се противопоставя и ще наложа вето. Това заяви пред журналисти държавният глава Росен Плевнелиев по повод идеите на управляващите да се либерализира пълната забрана за пушене на закрито.

„Не мога по никакъв начин - заявявам го категорично - не мога по никакъв начин да поставя като аргументи здравето на нацията от една страна и изискванията на един или друг бранш от друга. Здравето на нацията ми е важно”, подчерта държавният глава.

„Режимът, който беше постигнат, е въведен в много европейски държави. Той е ясен, категоричен, дългосрочно правилен. Надявам се да не отстъпим от тази позиция”, коментира Росен Плевнелиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА