Last news in Fakti

3 Юни, 2023 19:09 4 993 34

Най-суетните сред зодиакалните знаци

  • зодии-
  • астрология-
  • суета-
  • външен вид

Те полагат доста грижи и усилия, за да се сдобият с перфектния външен вид

Най-суетните сред зодиакалните знаци - 1
Снимка: Shutterstock

Тези зодии са изключително суетни. Те полагат доста грижи и усилия, за да се сдобият с перфектния външен вид. Много държат да изглеждат добре, да блеснат, да са в крак с тенденциите. Вижте кои са те, според "Times of India".

Телец

Много са загрижени за визията си. Естети са, държат на качественото, купуват луксозни неща и са любители на изкуството, модата, занаятите. Не могат да си позволят да изглеждат дрипави или прекалено семпло пред другите. Затова винаги купуват скъпи, луксозни и маркови дрехи, аксесоари, бижута, гримове. Искат да изглеждат излъскани, перфектно и като за пример.

Лъв

Модата е в кръвта им, искат да са стилни винаги, имат вкус по природа и обичат да са под светлините на прожекторите. Затова, не е изненада, че много държат на хубавия външен вид. Отделят много време и полагат много усилия, за да поддържат перфектна визия, да са в крак с тенденциите, да са като модна икона и да имат бляскав имидж. Залагат на смели тенденции, винаги привличат вниманието.

Дева

Те са педантични и перфекционисти по природа, не е изненада, че попадат в списъка. Девите обръщат внимание и на най-малките детайли, включително във визията си. Обичат класиката, предпочитат ретро, но и неостаряващи тенденции. Това съответства на техните качества - те са организирани и изискани. Не понасят критиката, затова държат да изглеждат безупречно.

Везни

Много балансирани личности. Те обичат хармонията, истински естети са, държат на красотата. Много се интересуват от външния си вид. Вкусът им е изискан, оценяват елегантното и истински красивото, не натруфеното. Стилът им поразява - изчистен, леко семпъл, но страшно луксозен. Носят изтънчени облекла, бижута, аксесоари и винаги страхотно ги комбинират.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 скромно

    4 1 Отговор
    Везните не се грижат прекалено за външния си вид. Всичко им е дадено от горе.
  • 2 Роня

    3 2 Отговор
    Телец съм. Много са прекалили с написаното. Не съм суетна.

    Коментиран от #7, #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 васка бански старец

    2 2 Отговор
    В миналото имам към 400 счупени краставици
  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    Пълни глупости от слугите на сатаната.

    Коментиран от #6

  • 6 между_другото

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Империалистите са слуги на сатаната.
  • 7 Моарейн

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Роня":

    Мисирките пак са написали опашата лъжа в кошничка. Нито аз, нито останалите Телци, които познавам (а те са доста), страдат от подобен порок.
  • 8 Послъгваш

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Роня":

    Овен си !

    Коментиран от #9

  • 9 Роня

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Послъгваш":

    Телец с асцендент Козирог съм родена.

    Коментиран от #10

  • 10 Добре

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Роня":

    Значи съм сбъркал с интуицията си.

    Коментиран от #11, #13

  • 11 Роня

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Добре":

    Ами нормално. С асцендент Козирог, това е най-трудно в асцендент, аз съм в кармична връзка от предишен живот (Императрица съм била). В сегашния надолу с главата, родена от обикновени хора. Не е проблем свиква се🤣

    Коментиран от #12

  • 12 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Роня":

    Как всички са били пък ,царе и царици , в предишен живот ? Аз примерно , може да съм бил въглищар , може да съм бил войник , а може да съм бил , и вашият придворен поет , влюбен във вас . Може би вие сте оценила красивите ми стихове , и сте ми дала своята любов! Вероятно , заради нашата грешна любов , сме били екзекутирани от императора. А сега , дори не се познаваме. Тъжно !
  • 13 Роня

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "Добре":

    Императрица Хонория, която написала писмо до Атила и му пратила пръстена си.

    Коментиран от #14

  • 14 Ааа...

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Роня":

    Сестрата ли беше това? Възможно е , но в такъв случай , сте извършила предателство !

    Коментиран от #15

  • 15 Роня

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ааа...":

    Брак и съюз му е предложила. Неомъжена е била

    Коментиран от #16

  • 16 Ааа...

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Роня":

    За да прецака брат си , императора. И да настани синчето си на трона. Това е лицемерно предложение .

    Коментиран от #17

  • 17 Роня

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ааа...":

    Тя не е имала деца. Защо да го прецака ? Тя е била Августа с монета с нейният лик!

    Коментиран от #18

  • 18 Ще ви

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Роня":

    Кажа ! Първият опит , Хонория да прецака брат си , Валентиниан ||| , е като става любовница на финансиста Евгений , когато подготвя за мястото на брат си. Императорът разбира , и Евгений е скъсен с една глава. Хонория е заточена в манастир , докато се роди срамният плод на нейното прегрешение. Пръстенът е вторият и опит , да детронира Валентиниан ! Разбира се , Флавий Аеции спуква от бой , Атила и хуните , и този опит също така не успява !

    Коментиран от #19

  • 19 Роня

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ще ви":

    Ето тук ми е интересно. Съществувало ли е име Евгений в Западна Римска империя или е някаква художествена измислица ? Мисля да не е имало "финансист" като длъжност по онези времена ?! Малко е оскъдна информацията за нея и са се престарали, не мислите ли ?

    Коментиран от #20

  • 20 Ако

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Роня":

    Трябва да предположа , бих го нарекъл ковчежник. Сега го наричаме финансов министър ! Мисля , че го е избрала неслучайно , заради възможността , да финансира метежа срещу брат си , с парите от хазната. А длъжността на ковчежника е много по стара от описаните събития , така че го мисля , за напълно възможно.

    Коментиран от #21

  • 21 Роня

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ако":

    Нищо не казахте за името ? Роб чужденец да са назначили ми се струва невероятно за тази Империя.

    Коментиран от #22

  • 22 Може

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Роня":

    Да допуснем , че е бил роб , защото в тогавашната римска империя , има много примери за роби , постигнали високи длъжности , след като са били освободени ! Името е било доста разпространено във Византия , а да не забравяме , че Хонория е била бегълка във Византия ! Но по вероятно е , още преди това , римляните да са копирали Византия дори в имената , защото по онова време , на Византия е била водещата роля , а не на Рим !

    Коментиран от #23

  • 23 Роня

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Може":

    Значи, според Вас, Хонория е била пакостница? И все пак хунският вожд Атила не е отхвърлил предложението й.

    Коментиран от #24

  • 24 Разбира се

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Роня":

    Че няма да го отхвърли ! Това е било добра причина , да опитате да завземе римската империя ! Дори не знам , дали го е интересувала като жена всъщност ! Или е гледал на нея , като инструмент , за постигане на целите си !

    Коментиран от #25

  • 25 Роня

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Разбира се":

    Била е красива и умна. Това е било достатъчно успокоително, че поне няма да му се наложи да спи до грозна разглезена жена. Определено е била чудесно попадение за Атила.

    Коментиран от #26

  • 26 А вие

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Роня":

    Не ми отговорихте , защо решихте , че наистина сте била Хонория ? Не ви ли изглежда страхотно , че всички , в предишните си животи , са били царе , и царици ? Кой са управлявали , и кой е работил ? Обществото не може да се състои само от владетели !

    Коментиран от #27, #29

  • 27 Роня

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "А вие":

    Не съм го решила аз. Джуна го е изчислила някога. Аз узнай от...руснак 1995 тук в България. И други неща ми каза, но повече никога не го видях.

    Коментиран от #28

  • 28 Може

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Роня":

    Да се приеме за достоверно , щом идва от Джуна ! Но може би имате и други прераждания ! Възможно е , дори да сте била мъж !

    Коментиран от #30

  • 29 Роня

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "А вие":

    Не ми изглежда страхотно всички да са владетели. И не желая! Именно затова живея като обикновен човек, каквато съм се и родила в този си живот. Това ми харесва.

    Коментиран от #31

  • 30 Роня

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Може":

    Може би няма други прераждания. Прякорът Роня също от тях ми е даден при пращането ми в България. Роня 4 букви от хоНОРиЯ. Вероятно нямам други прераждания ?!
  • 31 Всъщност

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Роня":

    Обикновените хора , живеят най добре. Крайностите не са за предпочитане. Голямото богатство , носи нещастие , като голямата бедност. Само средната класа , познава радостите на живота такъв , какъвто си го избере ! Защото , макар и да се подчинява на някои условности , средната класа се подчинява на най малко условности.

    Коментиран от #32

  • 32 Роня

    0 2 Отговор

    До коментар #31 от "Всъщност":

    Защо подчинение? Това е свобода, демокрацията. Не ти харесва нещо, променяш го без чужда зависимост. Избор се нарича това. Много българи отдавна се установиха в други държави, защото тук не получиха, това което очакваха като промяна. За съжаление положението се обтяга навсякъде вече и идва момент, в който никой няма да има избор. Джуна каза "След 2021 идват страшни години за Човечеството".

    Коментиран от #33

  • 33 Всъщност

    3 1 Отговор

    До коментар #32 от "Роня":

    Не е така ! Условности , на които сте се подчинявала , са съществували , и когато сте била принцеса. Бедните лесно се подчиняват на условностите. Вдигаш им данъците ,вдигаш ценаона хляба , и подобни ! Може би не вярвате , но богатите също лесно се подчиняват на условностите. Съсипваш фирмите на бизнеса , или някой като Атила , идва за владението ти , ако си владетел. Най трудно се подчинява средната класа. Защото , ако си добър инженер , или обущар , или строител , и т.н. , когато се опитат да те подчинят на някое място , просто им теглиш една , и отиваш на друго ъ.

    Коментиран от #34

  • 34 Императрицата

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Всъщност":

    не е принцеса.