5 Юни, 2023 12:32 2 066 8

Марк Хамил е готов да пенсионира Люк Скайуокър

  • марк хамил-
  • междузвездни войни-
  • актьор-
  • люк скайуокър-
  • роля

Актьорът не вижда смисъл емблематичният му образ да бъде включван в бъдещи проекти по "Междузвездни войни"

Марк Хамил е готов да пенсионира Люк Скайуокър - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Марк Хамил, който изигра незабравимата и емблематична за научната фантастика роля на Люк Скайуокър в поредицата „Междузвездни войни“, обяви, че е готов да остави светлинния меч завинаги, пише "Телеграф".

В ново интервю за "CBS Sunday Morning" той каза, че е доволен от наследството, което е оставил, но е време да приключи с Люк Скайуокър. „Моето време мина, мисля, че е достатъчно“, смята Хамил.

За последно той се появи като по-млада версия на Люк в сериала на Disney+ „Мандалорецът“ и като по-възрастен Люк в „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“.

71-годишният актьор смята, че франчайзът също е готов да продължи напред. „Е, никога не казвай никога. Просто не виждам причина да участвам, нека го кажа така“, каза той, отговаряйки дали някога ще се върне „Междузвездни войни“. „Искам да кажа, че имат толкова много истории за разказване, че Люк вече не им трябва“, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 леко разочаровано

    6 10 Отговор
    Една друга пенсия очаквахме с нетърпение,но и тя наближава. 😜

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 провинциалист

    9 9 Отговор
    Много мек начин да каже "Люк Скайуокър няма място в бозите, които надробиха". Бях останал с впечатление, че е по-директен.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гостът

    4 10 Отговор
    То добре че беше Хан Индиана Соло Джоунс, че чичо Марк с походка на пингвин не вдъхваше много кураж в бунтовниците срещу Империята. Гледах четвърти( първи в действителност) епизод ,една година и нещо след премиерата в САЩ някой беше донесъл видео касета( бетамакс) и я пускаха в Пионерския дом,Варна.Какви епични схватки се разиграваха за да се добереш в заличката, в иначе тихата градска уличка,не е истина.Самите главни герои ако можеха отнякъде да видят какво става пред пионерския дом,биха избягали през глава, забравяйки всякакви ,,сили" джедайски фокуси и светлинни мечове...
  • 6 ганю

    12 1 Отговор
    Важното е че Люк убеди Баща си видя доброто в него и го върна в правилния път
    филм който е актуален от 30г и сигурно още 100 занапред
    битката между доброто и злото откакто светът беше още млад
    велики актьори някои от които вече ги няма за съжаление
    актьорско майсторство а не само ефекти
    от тях трябва младите да се учите
    7-мото изкуство

    Коментиран от #7

  • 7 Гостът

    5 7 Отговор

    До коментар #6 от "ганю":

    ТОЧНО ! Но някъде след ,,Завръщането на джедаите" , вечната тема за доброто и злото някак се разми и накрая изчезна....останаха само високотехнологичните ефекти създадени от компютър.Изчезна онзи чар на първите три епизода,всъщност четвърти,пети и шести .
  • 8 джедай

    1 9 Отговор
    6-те епизода на "Междузвездни войни" разказват всичко,което е необходимо за филма. Повече епизоди не са нужни да се правят. "Междузвездни войни" е една любовна история,разказана с методите на фантастичното кино. Това е.