Last news in Fakti

8 Юни, 2023 10:58 1 870 8

"Сексът и градът" навърши четвърт век, ето как звездите го отпразнуваха (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • сексът и градът-
  • сериал-
  • годишнина-
  • рожден ден-
  • актриси

Единствено Ким Катрал не публикува нищо за 25-годишнината на сериала

"Сексът и градът" навърши четвърт век, ето как звездите го отпразнуваха (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Звездите на сериала "Сексът и градът" отбелязаха неговата 25-а годишнина с послания в Инстаграм, съобщава ЮПИ.

Сара Джесика Паркър публикува снимка на колието с името "Кари". "Това е нашата сребърна годишнина, но спомените винаги ще бъдат златни", написа тя.

Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker)

Кристин Дейвис също публикува видео с компилация от клипове от сериала.

"Невъзможно е да повярвам, че минаха 25 години! Смятам се за най-щастливия човек на света, защото участвах в тази история, която свързва толкова много от нас... Благодаря на всички Ви, които пътувахте с нас. Обичаме ви #satc25", написа тя.

Публикация, споделена от Max (@streamonmax)

Синтия Никсън сподели ретроспективна снимка "как започна", съпоставена с "как продължи" за героинята си Миранда и по-нова своя снимка.

"Сексът и градът" е комедийно-драматичен сериал, проследяващ четири приятелки - Кари (Паркър), Шарлот (Дейвис), Миранда (Никсън) и Саманта (Ким Катрал), живеещи в Ню Йорк. Премиерата на сериала беше през юни 1998 г. Той се излъчваше шест сезона по HBO.

Сериалът вдъхнови два филма, "Сексът и градът" (2008) и "Сексът и градът 2" (2010), заедно с продължението на сериала "И просто ей така", чийто втори сезон ще започне след две седмици, допълва БТА.

Катрал участва заедно с Паркър, Дейвис и Никсън в оригиналните телевизионни сериали и филми, но не се завърна за "И просто ей така". Актрисата, която е имала конфликт с колегите си от актьорския състав, не публикува нищо за годишнината. Миналата седмица обаче беше съобщено, че Катрал ще се появи като Саманта във втория сезон на "И просто ей така".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лорд Минчу

    5 0 Отговор
    Бабешко парти!
  • 5 глоги

    2 0 Отговор
    Актрисата, която е имала конфликт с колеЖКите си от актьорския състав,,,,,,,,,И 4-ТЕ АКТРИСИ СА ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ.
  • 6 ИВАН

    2 0 Отговор
    За нищо не ставаща боза, ама от най редките, сори ... напъвал съм се няколко пъти съвсем добронамерено и самоотвержено да изгледам поне една серия от филма, но винаги съм съжалявал за изгубеното време.
  • 7 БАЙ ДАНЬО

    0 0 Отговор
    Опитвал съм и аз да си извлека нещо полезно от този филм,Е не успях да намеря полезното. Споделих с други, отговорът им е същият или не сме го гледали.Но щом г-жа Сарчето е дала ласкави отзиви ьза нашенеца с букВър,
    ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЗАВАЛО...

    Коментиран от #8

  • 8 БРАВО

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "БАЙ ДАНЬО":

    И аз не съм извлякам някаква полза, защото Блут истории не интересуват никого.
    А си прав, никой още не е прочел книгата но тя има становище