Last news in Fakti

28 Юли, 2023 08:37 2 162 11

Джорджано се завръща в музиката

  • джорджано

„Обмислям да направя нови музикални проекти", сподели за пръв път изпълнителят

„През 2018 г. открих магията на планината и музиката остана на заден план." Това сподели певецът Джорджано пред „България Днес". Мирослав Стоянов - Джорджано бе фурор в нета с нестандартното си парче „Отиваме на купон". Произведението стана обект на множество публикации и коментари. След гигантския успех на „Отиваме на купон" обаче Мирослав решава да отиде другаде - в планината.

„Хобито ми е да правя преходи в планината. Имам направени 3 европейски пешеходни маршрута Е-3, Е-4 и Е-8", сподели купонджията Въпреки временната му почивка никой не го е забравил и певецът сподели, че вече ходи на преходи с феновете си:

„Харесва ми реакцията, когато ме видят феновете". А за подготовката си Джорджано сподели: „Специално тези преходи изискват предварителна подготовка. Невъзможно е да се ангажирам с още нещо. Музиката ми е на първо място, но и планината има много специален чар, до който успях да се докосна". И допълни: „Не ползвам услугите на водачи или агенция за туризъм. Всичко си организирам самостоятелно, което е доста вълнуващо и отговорно. Едно такова приключение за мен започва още от избирането на маршрута, туристическите карти, настаняването, екипировката. Това са истинските моменти, когато се прибера, съм с доста спомени".

Според старозагореца при музикалните му участия е много различно. „Там е повече като работа. Няма го приключението". Но въпреки всичко музиката е животът на Стоянов. „Правя по 1-2 песни на година", изненадва с признанието си музикантът, но изкуството му все още не е стигнало до бял свят. Но купоните не са съвсем в миналото за щурия Джорджано. „Обмислям да направя нови музикални проекти", сподели за пръв път изпълнителят.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оБедна емисия новини

    12 0 Отговор
    ще има съкращения на персонала скоро време
  • 2 Лорд Минчу

    26 0 Отговор
    Джорджано се завръща в музиката, но музиката не се завръща в него! 😅
  • 3 И този ли е платен от Козяк

    9 7 Отговор
    все такива си избират, та да тормозят народа? Не ни ли стига Киро простото?

    Коментиран от #10

  • 4 урко

    10 1 Отговор
    оффф, къв е тоя чалгар и защо го рекламирате бе?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Завръща се

    8 1 Отговор
    От секса ли?!
  • 7 станчо

    9 0 Отговор
    ооо НЕЕЕЕЕЕЕ
  • 8 Ханку Брат

    7 0 Отговор
    Тоя не знам защо но буди агресия в мен
  • 9 12345

    1 1 Отговор
    Нагоре към Еверест.
  • 10 Ха ха ха ха

    6 7 Отговор

    До коментар #3 от "И този ли е платен от Козяк":

    Не позна. Това е типичен представител на руската култура в България.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.