Last news in Fakti

29 Юли, 2023 11:49 1 071 4

DIPLO пристига за пръв път в България за SOLAR SUMMER

  • диджей-
  • парти-
  • фесивал-
  • фестивал-
  • електронна музика-
  • summer solar-
  • solar summer festival

Носителят на награда "Грами" пристига в Бургас за сет на 11 август

DIPLO пристига за пръв път в България за SOLAR SUMMER - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Фестивалът SOLAR SUMMER е в разгара си, а времето до едно от най-очакваните събития в летния календар на хиляди любители на електронната музика намалява.

На 11 август на пристанище Бургас ще посрещнем за първи път в България легендарния Diplo.

Американският диджей и продуцент с тринадесет номинации за "Грами" пристига заедно с още едно, добре познато име на световната сцена - Seth Troxler. Освен в качествените артисти, организаторите от YALTA CLUB влагат и специални усилия в звуковите и визуални ефекти, които ще направят шоуто още по-специално.

Събитията от програмата на SOLAR започнаха още в края на юни и продължават с пристигането на неповторимия Solomun тази вечер на пристанище Бургас. След това феновете се отправят към дневните партита SOLAR ISLAND в компанията на Hernan Cattaneo и Kristian Beyer от дуото Ame на 5 и 6 август.

Второто вечерно парти на пристанище Бургас ще се проведе през втория уикенд на август и ще бъде отбелязан с участието на световноизвестния Томас Уесли Пентц, познат като Diplo. Безспорно, той е един от най-търсените диджеи и продуценти в света, известен със колаборациите си със звезди като Beyoncé, Justin Bieber, Lil Wayne, Britney Spears, Chris Brown, Ariana Grande, Madonna и много други. През последните двадесет години Diplo има тринадесет номинации за награди "Грами", от които е спечелил общо три - през 2016 г. печели наградата за най-добър денс/електронен релийз и албум заедно с Justin Bieber и Skrillex, а през 2019 г. е награден за най-добър денс релийз за песента Eelectricity, която издаде заедно с Dua Lipa и известния продуцент Mark Ronson.

В допълнение към самостоятелните издания, американският музикален виртуоз е един от основателите и творчески директор на четири големи проекта: диджей триото Major Lazer, проекта LSD с певците Sia и Labrinth, дуото Jack Ü със Skrillex и продуцентското дуо Silk City с Mark Ronson.

Иконата на Детройт, Seth Troxler е вторият диджей, който ще видим зад специално изградения пулт на пристанище Бургас. Непредсказуемото момче на ъндърграунд сцената е един от най-разпознаваемите изпълнителни на електронната сцена. Той си е извоювал собствен, уникален път, а подходът му към възприемането на света е винаги през призмата на съвременната музика. Ръководил е множество звукозаписни компании, занимавал се е със собствената си солова кариера (включително неотдавнашното сътрудничество за "Play in The Dark" с Martinez Brothers) и разбира се е замесен в редица ремикси - The Streets, Hercules & Love Affair, да споменем само две. В последно време, Seth Troxler е съсредоточил творческата си енергия върху "Lost Souls of Saturn" - проект, който движи заедно с Phil Moffa и който се намира на пресечната точка между футуристичната електроника, съвременно изкуство и технологиите.

Какво са подготвили Diplo и Seth Troxler предстои да разберем на 11 август на пристанище Бургас. Едно е сигурно, двете легенди ще направят шоу, което не трябва да бъде пропускано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Трифонов

    0 1 Отговор
    Всеки, който има възможност, да отиде. Ще бъде велико!
  • 3 Пилотът Гошу

    4 0 Отговор
    Толкова е известен, че пет човека го знаят, защото ги интересува.... Големи хвалби, голямо нещо... Диджей, кво толкова... Все едно е открил лекарство срещу рака, така се прехласвате...
  • 4 Сериозно ли!?

    0 0 Отговор
    Кой е пък този DILDO? Порно актьор или.....?!?