Last news in Fakti

6 Ноември, 2013 10:55 1 052 1

Вижте новото видео на Мариана Попова и Lexus

  • мариана попова-
  • lexus

Мариана Попово пусна видео към парчето си „Трябва да остана будна”

Мариана Попово пусна из мрежата новото видео към парчето си „Трябва да остана будна”. То е в дует с Майкъл Флеминг (Lexus), познат от изявите си и с “Tri O Five”, съобщават от Асоциацията на българските изпълнители.

Песента е по музика и аранжимент на Калин Димитров, а автори на текста са двамата изпълнители. Видеото е дело на Ники Скерлев, режисьор и на хит сингъла на Мариана Попова и Орлин Горанов „Чуй ме” и на социалния им  проект „ Все така”.

Както всеки проект и текст на Мариана Попова и „Трябва да остана будна” е с послание.

Парчето е  кратък разказ за пътя, по който преминават двама партньори, за да стигнат до голямата сцена и въпреки славата да останат себе си.


Локациите на видеото са звукозаписно студио,  неизменна част от ежедневието на изпълнителката, Моста на влюбените над НДК и множество красиви,  октомврийски софийски улици. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    мариянче млъкни че си дрога бе бро