Last news in Fakti

29 Август, 2023 14:17 4 204 9

Клаудия Шифър отпразнува 53-ия си рожден ден по бански в Гърция (ВИДЕО)

  • клаудиа шифър-
  • рожден ден-
  • по бански-
  • гърция

Феновете похвалиха непреходната визия на модела

Клаудия Шифър отпразнува 53-ия си рожден ден по бански в Гърция (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Супермоделът демонстрира извивките си в бански на Dolce & Gabbana в Instagram в неделя, докато празнуваше уикенда на рождения си ден в Гърция.

Тя допълни цветния бански, който имаше червена, синя, бяла и жълта шарка, с бели слънчеви очила, пръстени, колие и гривна.

Русокосата красавица - чийто рожден ден беше в петък, 25 август - позира с пеперуда, почиваща на ръката ѝ, и грееше, докато я гледаше как отлита.

"Празнувам в гръцкия рай, с участието на специален приятел, който дойде да ми пожелае честит рожден ден ", написа тя под снимките.

Втора снимка на Шифър я показваше усмихната до поредица от златни балони, на които пишеше "Честит рожден ден". Друг кадър пък показваше германския супермодел да демонстрира стегнатата си фигура на фона на красив пейзаж.

Няколко звезди, сред които Дуа Липа и Джейми Оливър, споделиха добри пожелания в коментарите, за да отпразнуват специалния ден на Шифър.

Феновете също похвалиха непреходната визия на модела.

"Една красива богиня и нейната вълшебна пеперуда. Честит рожден ден, кралице Клаудия! Вечно красива", написа неин фен.

"Все по-красива с възрастта! ", допълни друг.

Говорейки за грациозно остаряване, супермоделът наскоро разкри, че все още се побира в същите дънки, които е носила преди 30 години на подиума на Chanel през 1993 г.

"Носила съм тези дънки много пъти - те никога не излизат от мода и са издържали проверката на времето заради класическата кройка (висока талия, прав крачол), както и заради наситения нюанс на френското синьо и уникалните бродирани детайли", каза тя пред The Guardian през април.

Макар дънките да са издържали десетилетия, майката на две деца добави, че "не се е налагало да ги освежава" и са "леко избледнели".

"Те са част от живота ми толкова, колкото и всяко ценно бижу или любимо произведение на изкуството. И, ако трябва да бъда честна, харесва ми фактът, че все още ми стават!" - продължи тя, предава vesti.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    20 1 Отговор
    Изящна и естествена и стилна!Не е като нашите моделки ,с големите джуки,тъпа физиономия и тонове силикон.

    Коментиран от #2, #6, #7

  • 2 нищо не разбираш

    0 15 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Винаги е била смотана, а сега е и стара.
  • 3 8888

    8 0 Отговор
    Клаудия без шлифер. Няма да я върна.
  • 4 БЕЛЛА

    7 0 Отговор
    страхотна КЛАУДИЯ!
  • 5 Виктория

    5 0 Отговор
    Стара? С тази перфектна фигура и излъчване!

    Коментиран от #8

  • 6 ами,

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Защото е модел и то световно известна.Нашите който визираш са самозванки и са на ниво компаньонки, очеизвадно е.
  • 7 Тулупчо

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Какво ти харесва в тази кобила? Все едно гледаш кон в лицето. Само, защото има на Бардо прическата и я мислят за нещо прекраснр
  • 8 Тулупчо

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Виктория":

    Какво излъчване? На кон? Много грозна жена. Не мога да разбера, какво харесва човек в нея??? Същото като при Джулия Робъртс. И двете приличат на извънземни. И без грим са още по-страшни
  • 9 Картоф

    2 3 Отговор
    Не е прилично на жена над 50 години да се снима по този начин.