Last news in Fakti

29 Август, 2023 14:28 1 133 0

Бионсе си пожела блестящ подарък от феновете си за рождения ден

  • бионсе-
  • певица-
  • турне-
  • облекло-
  • тоалети-
  • подарък-
  • рожден ден

Бионсе поиска от феновете си да бъдат облечени в сребристо за "сезона на Девите"

Бионсе си пожела блестящ подарък от феновете си за рождения ден  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Арендби кралицата Бионсе навършва 42 години на 4 септември. За рождения си ден Бионсе си поиска "подарък" от феновете си. Тя публикува желанието си в story в Instagram, както и на официалния си сайт.

"Сезонът на Девите е пред нас", гласи постът ѝ. "Това турне е такава радост и тъй като наближаваме последния месец, моето желание за рождения ми ден е да го отпразнувам с вас, облечени в най-страхотните си сребърни модни тоалети на концертите между 23 август и 22 септември", написа певицата. Тези дати обхващат астрологичния знак за Девите.



23 септември може би ще бъде една от най-значимите дати от турнето "Ренесанс" на суперзвездата, тъй като тя ще изнесе концерт в родния си град Хюстън, Тексас. Турнето приключва на 1 октомври в Канзас Сити, Мисури.

Сребристият цвят и сребристите мотиви са основни в сценичните тоалети на r'n'b звездата, както и на танцьорите ѝ по време на турнето "Ренесанс", пише БГНЕС.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА