Last news in Fakti

10 Септември, 2023 08:17 3 249 5

Фифо триумфира в първата кастинг битка в "Игри на волята" 5

  • филип атанасов-
  • фифо-
  • игри на волята-
  • амазонки

Освен Филип, на Арената празнуваха и Амазонките

Филип Атанасов - Фифо, сребърният медалист от сезон 4 на “Игри на волята”, спечели първата по рода си кастинг битка. Той се изправи срещу опитния спортист Теодор, който беше сериозна конкуренция за рекордьора по победи от сезон 4. Така Филип си извоюва място в “Игри на волята” All Stars, а Теодор не успя да спечели билет за сезон 6 на екстремното риалити.

Освен Филип, на Арената празнуваха и Амазонките. Те трябваше да заложат на един от двамата участници в кастинг битката. Женското племе, което е добре запознато със спортните качества на Фифо, се спря на сигурното. Дамите имаха право на избор - огън или храна и без да се замислят избраха храната.

В предстоящите съботни епизоди на “Игри на волята” зрителите ще видят още силни участници в кастинг битките. На Арената ще се завърнат победителите Алекса Ерски, Андрей Гридин и Милен Цветков, любимците на публиката Стратимир Георгиев, Димитър Морунов и Георги Янев и най-силните сред дамите - Джералдин Тодорова, Ваня Запрянова, Зорница Стоилова и Михаела Тодорова.

В понеделник Гладиатори, Старейшини и Амазонки ще излязат на Арената за втората териториална битка. Амазонките ще дадат всичко от себе си, за да се измъкнат от Дивата река, а Старейшините и Гладиаторите - да не изгубят комфорта на Резиденцията и Стопанството.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в понеделник, 11 септември, от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ай стига вече

    8 5 Отговор
    трябва ли всеки ден да рекламирате тази боза ???
  • 2 нашия

    10 4 Отговор
    компенсации му плащат на Филип за това,че се нави миналия сезон да пусне финала на сърбина....

    Коментиран от #3

  • 3 нашия

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "нашия":

    а иначе тоя си го би като тупан.....с мерак както той си знае,стопи му лагерите....
  • 4 Зрител

    2 3 Отговор
    Ако на бяха пуснали Алекса,като нищо Теодор да го бие!
  • 5 Без спойлери!!!

    5 4 Отговор
    Факти, спрете да пишете спойлери в заглавията! Някои гледаме епизодите по-късно и е супер тъпо като преглеждам новините да ми излизат спойлери кой спечелил, кой си тръгнал и т.н