Last news in Fakti

16 Септември, 2023 08:23 2 436 11

"Игри на волята" 5: Радосвета Симеонова е третият отпаднал участник

  • игри на волята-
  • радосвета симеонова

Амазонката се изправи във финален дуел срещу своята съотборничка Виктория Йорданова, която я победи

Учителката по английски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият участник, който се разделя с мечтата за победа в “Игри на волята” 5.

Амазонката се изправи във финален дуел срещу своята съотборничка Виктория Йорданова, която я победи и спечели 100 златни гроша.

До сблъсъка между двете амазонки се стигна след като Виолета Стайкова и Моника Николаева от Старейшините победиха в битката за спасение. Двете дами от синьото племе бяха номинирани от мъжете и изпратени да се борят за мястото си в играта. Това още повече разедини Старейшините. Бизнес дамата Виолета влезе в остър конфликт с почти с всички свои съотборници.

В съботния епизод на “Игри на волята” зрителите ще видят отново на Арената един от легендарните победители в екстремното риалити - Андрей Гридин. Олимпиецът ще се бори за място в All Stars сезона, а негов противник ще бъде един от най-добре представилите се мъже на кастингите за сезон 5.

Гладиаторите ще имат задачата да заложат за победа на един от двамата бойци в кастинг битката. Ако познаят, те ще получат възможността да пренаредят племената в “Игри на волята” 5 и да получат още повече власт.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До редакцията

    7 16 Отговор
    Моля, без спойлери в заглавието за реалити форматите!!! Някои ги гледаме на запис в събота или неделя.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 До "някои"те

    21 7 Отговор

    До коментар #1 от "До редакцията":

    Съболезнования вам задето сте изпаднали до там, та да си губите времето с тази безсмислена по-мия...

    Коментиран от #5, #7

  • 3 Обективно

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "До редакцията":

    Спри се бе
  • 4 Мнение

    8 9 Отговор
    Радосвета беше много неадекватна. Как изопщо е попаднала в Игри на волята? Има в резервите много по-достойни участници от нея. И оная дъщеря накултуриста Валентин не става за играта, да я махат!
  • 5 Алооо

    12 13 Отговор

    До коментар #2 от "До "някои"те":

    Ти гледай себе си! Не коментирай другите с какво се разтоварват след напрегнат работен ден! Ясно?! Кой какъв бил и какво искал да гледа си е лично негова работа. Гледай си живота и не се занимавай с предпочитанията на другите хора!

    Коментиран от #10

  • 6 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    11 3 Отговор
    Че това кой го гледа?? .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Будалата

    1 1 Отговор
    Голяма мизерия след снимките.Пълни селтаци.
  • 9 Лагрестин

    2 11 Отговор
    Кой е направил Ралица Паскалева водеща?Когато някой не се състезава е по-добре да мотивира участниците,а не обратното.Лесно е да даваш акъл отстрани.Да се коригира или да не се явява в ефир.
  • 10 До "някои"те

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Алооо":

    Споко, душицо, достатъчно добре гледам себе си. Но когато някой ежедневно ми вре в очите този негорнопробен режисиран "сеир" - как очакваш да реагирам🤔?
  • 11 Тото

    1 0 Отговор
    Следващата отпаднала ще е Гатю Амазонката.