Last news in Fakti

30 Септември, 2023 10:22 3 376 10

"Игри на волята" 5: Двойна елиминация в племето на Старейшините

  • игри на волята-
  • елиминация

Моника и Виктория напуснаха риалитито

Драматична двойна елиминация остави племето на Старейшините без двама от техните войни. Собственичката на салон за красота Моника Николаева се контузи по време на елиминационната битка и не успя да продължи. Така номинираните от Амазонките - програмистът Момчил Василев и домакинята Теодора Маринова, трябваше да продължат да се борят срещу студентката по право Виктория Йорданова, пише vesti.bg. Тя завърши последна и отпадна от “Игри на волята” 5.

Амазонките имаха още един повод за радост след завръщането на Момчил и Теодора. Към племето се присъедини Румен Радев, който след месец престой на Чистилището се срещна отново с любимата си Теодора Мудева.

При Гладиаторите коалицията между зъботехника Иван Рълев, шампионката по калистеника Цвети Станева и плувеца Радостин Кръстев започва да се пропуква. Тримата новодошли в племето могат да станат мишена на оригиналните членове на червените - Крум Апостолов, Даниел Димов и Калоян Митов.

В епизода в събота на Арената ще видим отново един от най-запомнящите се участници от “Игри на волята” - пожарникаря Димитър Морунов. Той ще се бори за място в сезон All Stars и ще се изправи срещу Венцислав Георгиев, претендент за участие в сезон 6. Гладиаторите ще трябва да заложат на един от двамата, а ако сбъркат, ще платят висока цена.

Не пропускайте “Игри на волята” в събота, 30 септември, от 21:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    9 3 Отговор
    Двойната елиминация е само на оскъдните мозъчни клетки , които са им останали !
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 5 Отговор
    от Естествения Живот по Красиво Няма

    Коментиран от #10

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Обективно

    3 3 Отговор
    Виктория заслужаваше още малко да остане. Не е токова слаба колкото я изкарват. Ива и Ситнилска са същите, ама се имат за много големи. Ива само плува, а Ситнилска даже не знам какво може
  • 5 Обективно

    1 6 Отговор
    А и Виктория се държа най добре от всички. Чат пат се жалваше, ама показа характер. Държеше се и много културно и възпитано. Не си менеше мнението ден за ден за разлика от мъжете. Мъжете един ден едно на другия друго
  • 6 Асдф

    6 0 Отговор
    Махнаха ги тези квачки с криви джуки.
  • 7 Естествен Интелект

    2 3 Отговор
    Нова и бтв не гледам - вие си го гледайте и за мен.
  • 8 Сексуален Козирог

    1 0 Отговор
    Две елементарни часрици бяха избити екпресно от играта!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.